Berbec - Leu

Compatibilitati Berbec-Leu Compatibilitati Berbec - Leu

      Combinatia elementara a focului Berbecului si a focului Leului este exceptionala. Berbecul si Leul sunt susceptibili de atractie inca de la prima intalnire si isi inteleg foarte bine, unul altuia, personalitatea. La nivel de inceput, mai ales, relatia este dinamita! Partenerii se  inteleg foarte bine pe toate planurile: fizic, metal, spiritual si emotional.
     In multe privinte, Leul si Berbecul au multe lucruri in comun. Amandoi sunt aventurosi, dominatori, energici, independenti, iubitori de libertate, foarte sociabili, dar si cu schimbari surprinzatoare de dispozitie. Combinandu-se, pot forma una dintre cele mai explozive tipuri de relatii existente. Exploziva in sensul bun, daca se vor respecta reciproc si-si vor intelege caracterul si atitudinile. Acceptarea celuilalt este foarte importanta, iar incercarile reciproce de schimbare, vor avea numai rezultate negative. Si Leului si Berbecului le place sa domine, sa simta gustul puterii. Ambii stiu sa-i faca pe ceilalti sa vorbeasca si stiu sa asculte. Berbecii sunt foarte atractivi si stiu sa maguleasca, in vreme ce Leii sunt carismatici si activi. Ambilor le place sa-si traiasca viata la maximum. Sunt o pereche de invidiat si lor le place sa atraga privirile in public, chiar daca uneori, din pricina dispozitiei schimbatoare, mai dau cu bata in balta si chiar strica petrecerea. Relatia lor va avea parte de multa agitatie, de momente deosebite, si este foarte departe de a fi o relatie monotona.
     Firea lor increzatoare si deschisa le este de mare ajutor in alcatuirea unui cerc foarte larg de prieteni si cunostinte. Se pot cunoaste si pune bazele unei relatii imediat, in vreme ce personalitatile lor puternice vor lucra pentru dezvoltarea unei legaturi puternice, formidabile. Inteligenta, firea placuta si bunatatea ii vor ajuta sa aiba succes. Vor face fata cu brio situatiilor dificile si provocarilor inevitabile ale vietii. Insa, ambii trebuie sa fie constienti ca sunt semne de foc si, la un moment sau altul, aceasta combinatie poate deveni exploziva.
     Si nativul Berbec, dar si cel Leu, sunt indivizi cu puternice impulsuri creatoare, astfel ca sunt in masura sa inteleaga si sa-si sustina reciproc ambitiile. Numai ajutandu-se unul pe celalalt, vor putea duce cu succes, la bun sfarit, ceea ce si-au propus. Ca si parteneri de munca, fac o echipa excelenta, atata timp cat niciunul nu incerca sa preia conducerea. Daca ar face asta, s-ar putea crea o serie de situatii conflicutale din care nu doar ei vor iesi raniti, dar si altii ar putea fi prinsi la mijloc fara vina.
     Atentie, Leul este un semn caracterizat prin mandrie si tendinte de dominare! La fel si Berbecul! Parteneriatul dintre ei trebuie sa se bazeze, pe langa sentimente puternice, si pe foarte mult respect reciproc. Intotdeauna, intr-o situatie competitiva, unul dintre cei doi trebuie sa fie gata sa cedeze.
     Din punct de vedere sentimental, combinatia a doua elemente de foc arata clar ca vor iesi scantei. Daca vorbim de latura senzuala, exista o compatibilitate foarte mare intre cele doua semne zodiacale. Ambii sunt dispusi, chiar nerabdatori sa isi satisfaca partenerul. Ambilor le place sa exploreze, le place noul, nu se dau inapoi de la nimic, asa incat relatia lor poate sa infloreasca din toate punctele de vedere.

Analizand din punctul de vedere al trasaturilor de caracter, se constata ca Leul este unul dintre cele mai potrivite semne zodiacale pentru a fi pereche Berbecului. Ar avea de castigat si in ceea ce priveste viata sociala, dar si cea profesionala. Inclusiv pe termen lung, o relatie sentimentala ar putea avea la fel de mult succes.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri