Berbec - Gemeni

Compatibilitati Berbec-Gemeni Compatibilitati Berbec - Gemeni

     Combinatia Gemeni-Berbec este una dintre combinatiile zodiacale reusite, deoarece, din punct de vedere astrologic, ambele semne sunt guvernate de Soare. Acest lucru insemana ca persoanele nascute in aceste zodii sunt pline de energie si vitalitate, de vigoare si de dorinta de a trai din plin viata, in fiecare zi. Si Berbecii si Gemenii sunt exploratori, in permanenta cautare de nou, de interesant, de acel ceva care ar putea da savoare si culoare vietii. Vor da la o parte fara sa clipeasca ceea ce e plictisitor si insipid, pentru ceva provocator si atragator.
     Combinatia acestor doua semne de foc indica, de obicei, o interactiune exploziva inca de la prima intalnire. Gemenii sunt printre putinii care-i pot stimula pe Berbeci, astfel ca, la nivel intelectual si fizic, se vor bucura de o relatie de prima mana. Discutiile dintre ei aduc in prim plan teme de interes reciproc, astfel incat timpul petrecut impreuna va fi plin de inspiratie si creativitate. Berbecul va gasi stilul de viata energic si incitant al Gemenilor foarte pe placul sau si se va adapta repede, aducandu-si si el aportul sau de energie si vitalitate, astfel incat, impreuna, vor da impresia ca fac totul cu viteza luminii. Si acest fapt nu este departe de adevar!
     Conexiunea sexuala si romantismul intre Gemeni si Berbec va fi, intotdeauna, la cote maxime. Exista dorinta, nu au motive sa se abtina, iar spiritul de aventura isi va spune si aici cuvantul. Nu vor intarzia sa exploreze si sa se lase explorati de partener. Ba chiar vor fi surprinsi sa ajunga la o anume originalitate in arta de a face dragoste. Va fi o relatie plina de surprize, cu multa pasiune si incantare.
     Mai ales in cazul in care barbatul din cuplu este Berbec, iar femeia Gemeni, combinatia poate fi una dintre cele mai formidabile din lume, fiind plina de varietate, pasiune, discutii constructive, provocari si incitare. Aparitia unor noi incercari si stabilirea de teluri noi ii va propulsa inainte cu si mai multa vigoare. Nu vor lipsi discutiile in contradictoriu, certurile chiar, insa impacarea de dupa va fi foarte dulce si ii va face sa uite motivul pentru care s-au certat. Avand excelente abilitati de comunicare, femeia Gemeni va sti intotdeauna cum sa se comporte si cum sa controleze rabufnirile impulsive ale barbatului Berbec.
      Exista totusi si o serie de inconveniente. Ce Dumnezeu, nu se poate ca totul sa fie perfect! Oricat de rapizi ar fi Gemenii, nu se pot ridica la nivelul Berbecilor, care, uneori, s-ar putea pierde cu firea, devenind iritati si nelinistiti. Uneori, Berbecii chiar testeaza limitele de rabdare, sa vada unde este punctul limita. E drept ca, la finalul incercarii, s-ar putea sa nu le prea placa rezultatul! Daca insa, Gemenii sunt rabdatori, Berbecii vor aprecia mult acest lucru si nu vor intarzia in a-si arata recunostinta in dormitor.

Se poate spune, fara a gresi, ca exista toate semnele favorabile pentru posibilitatea ca intre Gemeni si Berbec sa se infiripe, inca de la inceput, o relatie de lunga durata, cu mari sanse de succes.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri