Berbec - Fecioara

Compatibilitati Berbec-Fecioara Compatibilitati Berbec - Fecioara

      Berbecii sunt, in general, persoane oneste si foarte directe. La fel si Fecioarele, cauta mereu adevarul in orice exista. Avand in vedere ca nu au prea multe in comun, Berbecul si Fecioara trebuie sa munceasca mult pentru a pune bazele si a mentine o relatie pe termen lung.
     In cuplul Berbec – Fecioara, problemele financiare pot da multe batai de cap. Fecioara este extrem de atenta la partea financiara, nu face niciodata cheltuieli inutile, in vreme de Berbecul este extravagant in folosirea banilor. Fecioara este o fire statornica si practica, in vreme ce Berbecul este nestatornic, grabit, mereu agitat si pe fuga, de parca nu ar avea stare. Fecioara este preocupata atat de rezultat, cat si de modul in care se obtine acesta. Toti nativii din Fecioara sunt foarte critici la adresa spiritului aventurier al Berbecilor si vor incerca din rasputeri sa contracareaze aceste tendinte. Berbecului nu-i place deloc nici sa critice, nici sa fie criticat. Fecioarele nu au nici o rezerva in a folosi vorbe usturatoare si dure, ceea ce-l atinge profund pe Berbec. Se intampla destul de des ca Berbecul sa fie extrem de enervat de criticismul si atitudinea moralizatoare a Fecioarei.
     Berbecului nu-i plac deloc regulile, in vreme ce Fecioara va actiona numai pe baza lor. Fecioara este foarte selectiva, in vreme ce Berbecul este exact pe dos. Nativii din Berbec urasc sa li se spuna ce sa faca, ceea ce, in cuplul cu Fecioara, care mereu va da indicatii, va duce la certuri repetate si din ce in ce mai violente. Berbecul este extrem de spontan, in vreme ce Fecioara este foarte grijulie si mereu atenta la urmatorul pas. Inflexibilitatea si instabilitatea sunt caracteristici predominante in viata Berbecilor, dar si a Fecioarelor, caracteristici negative, care nu pot concura in mod pozitiv la mentinerea unei relatii. Privind din perspectiva Fecioarei, personalitatea iute, nelinistita si impulsiva a Berbecului nu este deloc agreata. Berbecul nu este deloc preocupat de ceea ce ar putea gandi oamenii din jur. Ba chiar, uneori, ii place sa socheze el insusi pe ceilalti. Cu Fecioara, insa, aceste tactici nu tin.
     E drept, Fecioara si Berbecul, fiind atat de diferiti, ar putea avea multe de invatat unul de la celalalt. Berbecul, mai ales, ar putea lua exemplu de ordine si meticulozitate de la Fecioara. Chiar ar avea nevoie de aceste lucruri in viata sa. Colaborarea poate fi oarecum fructuoasa, mai ales in plan finaciar si profesional. Daca Berbecul ar putea accepta o parte din intelepciunea Fecioarei, daca ar reusi sa preia macar putin din prudenta acesteia, lucrurile ar merge intr-o directie foarte buna pentru Berbec. De asemenea, daca Fecioara s-ar dechide ceva mai mult, ar putea invata de la Berbec ca putina energie si vitalitate pot aduce un plus de placere vietii de zi cu zi.
     Daca alegeti sa lucrati cu o Fecioara, in general aceasta va va oferi tot sprijinul sau, mai ales daca si-a luat un angajament ferm in aceasta privinta. Fecioara are doua directii de interes: sa munceasca si sa iasa perfect. Totusi, Berbecii trebuie sa stie ca Fecioara este deschisa sa asculte ideile sale, chiar daca mai apoi le va supune unei analize serioase. Cu siguranta, daca va gasi idei constructive, la va lua in considerare cu foarte multa seriozitate. La acest nivel, Berbecul si Fecioara ar putea fi surprinsi de cat de bine pot sa lucreze impreuna.
     In viata sentimentala insa, chiar daca ar avea viziuni comune, stilurile de prezentare si abordare sunt total diferite. Fecioara este decenta si foloseste abordari simpliste, in vreme ce Berbecul este complex, ii place sa fie surprinzator, chiar excentric. Monotonia Fecioarei s-ar putea sa-l plictiseasca, la un moment dat, pe vulcanicul Berbec, ba chiar sa-l enerveze, in vreme ce insistentele Berbecului pentru varietate, pentru spontaneitate, s-ar putea sa nu fie deloc pe placul conservatoarei Fecioare.

Combinatia intre Berbec si Fecioara trebuie bine gandita de ambii parteneri, prin prisma disponibilitatii la a face compromisuri, si nu putine, la a intelege si tine cont de nevoile partenerului, a-l accepta asa cum este. Din pacate, cel mai des, indiciile arata ca se va lasa cu inimi frante si multe resentimente.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri