Berbec - Capricorn

Compatibilitati Berbec-Capricorn Compatibilitati Berbec - Capricorn

      Unii astrologi sunt de parere ca aceasta ar putea fi una dintre cele mai nefaste combinatii intre semnele zodiacale. Planetele care guverneaza cele doua zodii, Marte si Saturn, sunt diametral opuse. Berbecul este prin excelenta un extrovertit, in vreme ce Capricornul este introvertit, timid, chiar ursuz uneori. Capricornul are o personalitate sobra, practica, realista, este incet si de nadejde, calitati un pic cam prea conservatoare pentru gustul Berbecului. Faptul ca indivizii din Capricorn fac planuri pentru aproape orice urmeaza sa se intample in viata lor, este in contradictie totala cu dorinta Berbecului de a se arunca in necunoscut si de avea parte de experiente care mai de care mai incitante. Trebuie sa recunoastem ca este o opozitie aproape totala intre cele doua tipuri de personalitati. Daca Berbecul este atras de un Capricorn, este bine sa nu aiba asteptari prea mari.
     Si Berbecii si Capricornii sunt persoane dotate cu inteligenta si o minte deschisa. Ambii sunt motivati si orientati spre indeplinirea a ceea ce-si propun. Totusi, trebuie sa tinem seama ca ambii au stiluri diferite de a face lucrurile. Capricornii prefera ceva consistent si stabil in viata, in vreme ce Berbecii pot fi impulsivi si grabiti. Berbecilor nu le plac normele, limitele, programele, in general, regulile de orice fel. Capricornii, pe de alta parte, sunt foarte organizati, le place sa lucreze in medii bine puse la punct, cu reguli clare si concise. Capricornilor le place sa respecte obiceiuri si traditii, in vreme ce Berbecii sunt destul de informali in aceasta privinta. Capricornul poate invata de la Berbec despre speranta, incantare, entuziasm si exaltare, in vreme ce Berbecul, la randul sau, poate invata de la Capricorn, despre utilitatea regulilor si ordinii.
     Aspectele mai putin favorabile unei relatii ar fi legate, in primul rand, de incapatanarea ambilor parteneri si putina lor disponibilitate de a face compromisuri, atunci cand apar divergente serioase sau opinii diferite asupra anumitor chestiuni. Berbecii sunt foarte fermi pe pozitie si nu vor renunta usor, ceea ce ar putea supara pe Capricorni. Pe plan financiar, Capricornilor ar putea sa nu le placa tendinta Berbecilor de a cheltui bani pe lucruri care nu sunt necesare. Vor trebui sa se consulte in aceasta privinta, ceea ce Berbecului nu-i prea sta in fire.
     Berbecul isi doreste mereu sa domine, dar nici Capricornul nu se lasa mai prejos in multe ocazii. In plus, acesta din urma prezinta si o fire neincrezatoare, cu greu i se poate castiga increderea. Ajustarile reciproce in acest sens vor fi de ajutor pentru bunul mers al relatiei. O relatie intre un Berbec si un Capricorn este una cu multe constrangeri pentru Berbec, care se va simti ca o pasare in colivie, privind cum viata ii trece pe dinainte. Nu va avea posibilitatea sa isi exerseze tendintele de independenta si exuberanta. Capricornul se va simti amenintat de energia, de vitalitatea Berbecului; el are nevoie ca totul sa se miste incet si coordonat in viata sa. Totusi, la modul secret, Capricornul va admira si chiar si-ar dori sa poata experimenta un stil de viata plin de efervescenta, optimism si fara limitari, la fel ca Berbecul. Asta pana revine la vechile metehne!
     Probabil ca o relatie profesionala nu ar pune foarte multe probleme intre Berbec si Capricorn, chiar daca o astfel de combinatie nu este presarata cu foarte multe creativitate. Meticulozitatea Capricornului si ideile inovatoare ale Berbecului pot duce la succes in viata profesionala.

Capricornii nascuti spre ultima perioada a zodiei sunt ceva mai senzuali si mai dispusi sa-si exteriorizeze sentimentele, astfel incat s-ar putea potrivi sexual si emotional cu un Berbec, insa cazurile sunt rare.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri