Berbec - Berbec

Compatibilitati Berbec-Berbec Compatibilitati Berbec - Berbec

     S-ar putea crede despre relatia Berbec – Berbec ca este una foarte buna, fiind vorba de indivizi care se aseamana in multe privinte. Insa, daca intre voi exista aspecte pozitive care pot sa sustina o relatie de succes, tot asa de bine exista si numeroase trasaturi negative care se ciocnesc cap in cap. Ba chiar unele dintre elementele considerate pozitive, in mod normal, pot deveni negative intr-un anumit context. Sunteti persoane independente, cu tendinte de dominatie, cu dorinta destul de puternica de a controla pe altii, cu probleme de natura emotionala, egocentrici.
     E drept, poate fi o relatie dinamica, indrazneata, extrem de incitanta, o relatie ce poate fi de mare succes, atata timp cat nu va risipiti energia, concurand intre voi, fiecare incercand sa-l depaseasca pe celalalt. Sunt necesare numeroase concesii, mai ales in ceea ce priveste respectul pentru aspiratiile partenrului. Atentie la gradul de independenta si individualitate dorit de Berbec. Fiecare nativ apartinand acestei zodii are nevoie de spatiu vital; se manifesta urat daca acesta ii este incalcat. Daca unul dintre voi isi doreste mai multa libertate, se va crea o prapastie din ce in ce mai mare, care nu va putea fi surmontata.
     Posesivitatea nu este de dorit. O astfel de relatie solicita multa energie pentru a tine aprinsa flacara pasiunii, pentru ca aceasta sa nu fie spulberata de batalia dintre ego-uri si de incapatanare. Adevarat, relatia intima dintre voi poate fi extrem de pasionala la inceput. Mai ales din punct de vedere sexual, va intelegeti foarte bine unul pe celalalt. Insa aceasta pasiune poate subjuga interesul pentru a intelege partenerul din punct de vedere mental si emotional. Poate fi doar sex grozav si …atat!
     Gelozia este un sentiment atat de nociv pentru voi, incat, uneori, poate provoca drame. Berbecul uraste tradarea si va actiona nebuneste daca va afla ca partenerul, in care a investit timp si sentimente, a ales sa ii intoarca spatele. Rar va analiza bine situatia, sa vada unde a gresit el insusi. Vina va fi in totalitate a partenerului tradator.
     Concentrati-va pe plusuri, pe atuuri; sunteti o fire creativa, sunteti inteligenti si cu initiativa. Daca energiile pozitive se vor uni, veti putea deveni o forta cu un mare potential de actiune. Si entuziasmul caracteristic ar putea fi unificat si canalizat spre realizari pozitive, spre cladirea unei vieti pline de continut si satisfactii. Comunicarea si echilibrul intre impulsivitate in gandire si mod de actiune sunt aspectele la care trebuie sa lucrati cu foarte multa implicare.

     Se poate spune, deci, ca o relatie intre Berbeci ar fi productiva, numai daca sunteti pregatiti amandoi sa faceti concesii, multe concesii, sa treceti cumva peste natura personalitatii voastre si sa incercati sa intelegeti nevoile celui de langa voi, privind lucrurile unul din perspectiva celuilalt.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri