Berbec - Balanta

Compatibilitati Berbec-Balanta Compatibilitati Berbec - Balanta

      Balanta este un semn aflat in totala opozitie cu Berbecul. Unii, plecand de la premisa ca, de obicei, contrariile se atrag, ar putea spune ca este o combinatie fericita. Acest lucru este doar partial adevarat si cere o privire mai aprofundata.
     Unul dintre contrastele majore Berbec-Balanta, este ca Balanta nu este la fel de decisa ca Berbecul. Pentru a lua o decizie, Balanta trebuie sa reflecteze indelung asupra chestiunii. Berbecului, insa, nu ii este frica sa traga imediat concluzii, chiar daca acest lucru implica, uneori, si aparitia unor erori de judecata. Balantelor nu le place sa greseasca, insa motiviatia lor pentru acest lucru este diferita de cea a Berbecilor. Acestia au o personalitate puternica, in vreme ce Balantele sunt etern indecise. Balanta nu priveste lucrurile doar dintr-o singura perspectiva. Daca trebuie, din zece perspective, pe toate le analizeaza, aducandu-l la exasperare pe Berbec. Si Berbecul nu intarzie prea mult in a spune exact ceea ce gandeste!
     Balanta tipica este o persoana extrem de atenta atunci cand ia decizii de importanta, in vreme ce un Berbec este foarte impulsiv si grabit. Berbecul prefera sa actioneze si sa obtina rezultatele, apoi sa se gandeasca la consecinte. Balantele vor analiza problemele pe toate partile, vor cauta pareri la altii, se vor informa, inainte de a face ceva, de a accepta o sarcina, de a achizitiona un lucru, mai ales cu valoare mai mare. Berbecul este individualist si nu obisnuieste sa ia in considerare opiniile celor din jur. De regula, Berbecii fac doar ce-i taie capul, nu se sfatuie cu nimeni, nici macar cu partenerul de viata, in cele mai multe situatii.
     Pentru ca o relatie Berbec - Balanta sa aiba succes, ambii parteneri trebuie sa simta o puternica atractie si afinitate unul fata de celalalt. Balanta este retrasa si rezervata, in vreme ce Berbecul este energic si plin de vitalitate. Cu pricepere si implicare din partea amandurora, cuplul Balanta – Berbec poate ajunge la o complementaritate perfecta. Balanta ii poate insufla Berbecului ceva spirit de prudenta, rabdare si analiza, in vreme ce Balanta poate invata de la Berbec cum sa se bucure de viata. Din acest punct de vedere, Berbecii vor fi foarte atractivi pentru rezervatele Balante. Noroc ca ambii sunt comunicativi si le place sa experimenteze lucruri noi in viata, sunt inteligenti si interactioneaza excelent cu cei din jur.
     Insa Balantele sunt foarte atente atunci cand isi aleg partenerul de viata. Vor analiza foarte mult pe cel de alaturi inainte de a lua decizia unui angajament pe termen lung. Acest lucru nu este benefic relatiei, deoarece le da timp nestatornicilor Berbeci sa se departeze, atunci cand se plictisesc sa astepte decizia Balantei. Balantele ar putea avea multe indoieli din cauza naturii impulsive a Berbecilor. Pentru ca relatia sa merga, ambii trebuie sa-si ajuseze cumva aceste caractere negative.

Exista, totusi, cateva elemente care ar putea tine impreuna un semn de foc si un semn de aer. Compromisuri, adica! Daca Berbecul are multe rabdare cu Balanta – atentie! rabdarea nu este deloc punctul forte al Berbecului – ar putea scoate la iveala o serie de trasaturi de personalitate ale acesteia care l-ar putea fascina, de-a dreptul. O relatie sentimentala depinde foarte mult de toleranta, de rabdarea Berbecului. Chiar daca relatia sexuala ar putea fi una extrem de incitanta, lasandu-se cu scantei inca de la primele intalniri, este nevoie de timp pentru a vedea daca o astfel de implicare intre Berbec si Balanta ar putea avea sanse de succes, in vederea asumarii unui angajament pe termen lung.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri