Balanta - Varsator

Compatibilitati Balanta - Varsator Compatibilitati Balanta - Varsator

     Balanta si Varsatorul au o conexiune speciala, romantica in primul rand. Inca de la prima intalnire, Balanta si Varsatorul se simt atrasi irezistibil unul catre celalalt. Senzualitatea emanata de Varsator este foarte incitanta pentru Balanta doritoare de dragoste si romantism. In orice caz, este clar inca de la inceput ca intre cei doi se infiripa o relatie deosebita, din multe puncte de vedere.
     Si Balanta si Varsatorul sunt firi sociale, le place sa fie in cercuri cat mai largi, sunt persoane deschise, care se exprima liber si fara ingradiri. Varsatorul are viziuni sociale mult mai largi, se intereseaza si de chestiuni umanitare, sunt genul care-si doreste sa schimbe lumea, sa aduca ceva prin care sa ramana in posteritate. S-ar putea spune despre Varsatori ca sunt visatori, cumva rupti de realitate si, din pacate, de multe ori, isi stabilesc teluri nerealiste, greu de atins. In momentul in care apare dezamagirea, se comporta destul de ciudat, pentru ca suporta foarte greu. De aceea, rolul Balantei este de a-l face pe Varsator sa se confrunte cu realitatea, sa-si impuna obiective mai usor de realizat, pentru ca episoadele de dezamagire sa fie cat mai rare.
     Din pacate, faptul ca Balanta este o fire destul de oscilanta, nehotarata, iar Varsatorul un visator prin excelenta, nu prea este de ajutor unei relatii intre ei. Fiecare ar avea nevoie de cate cineva care sa-i ajute sa ia deciziile necesare in functie de moment, in cazul Balantei, sau sa-i planteze mai bine cu picioarele pe Pamant, in cazul Varsatorului. Si, tot din pacate, nici unul, nici celalalt nu reprezinta acea persoana pentru partener.
     Balanta este un diplomat innascut, are un excelent talent de mediator. Pe de alta parte, Varsatorul este un revolutionar, striga si se revolta atunci cand ii apare in cale o nedreptate si, iarasi, rolul Balantei este acela de a-l tempera, de a-l face sa se gandeasca mai bine inainte de a rectiona.
     Cam multa responsabilitate pentru Balanta careia nu-i prea sta in fire sa-si consume energiile si sa faca eforturi prea mari. Toate aceste elemente pot fi bile negre, daca le luam in consideratie in legatura cu relatia dintre Balanta si Varsator.
     Viata intima este destul de animata, ambii parteneri fiind adepti ai libertatii de exprimare si cercetarii noului. Varsatorul este mult mai vizionar, insa viseaza foarte mult si pune cam putine in practica. Balanta este ceva mai rezervata decat Varsatorul, insa dornica, desi ar considera scandaloase anumite comportamente ale visatorului Varsator. Si Varsatorul si Balanta sunt neconventionali atunci cand vine vorba despre dragoste si mariaj; totusi, Balanta ar inclina mai mult decat Varsatorul spre confortul oferit de o casnicie, de o relatie stabila. Din acest punct de vedere, parerea Varsatorului este ca mariajul ii ingradeste posibilitatile largi de actiune, ii rapeste din spatiul si timpul propriu. Atitudinea mult prea libertina a Varsatorului nu face decat sa raneasca pe sensibila Balanta, care va fi si mai nehotarata in privinta unei eventuale relatii.

Comunicarea nu este o problema in cuplul Balanta – Varsator. Conversatia curge fluid, nu exista timpi morti, subiectele se gasesc usor, ceea ce mentine o atmosfera placuta intre cei doi, in astfel de momente. Este un atu important, de care partenerii trebuie sa tina seama si care trebuie valorificat la maximum, pentru a combate alte elemente negative care ar putea afecta, din divese puncte de vedere, relatia.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri