Balanta - Scorpion

Compatibilitati Balanta - Scorpion Compatibilitati Balanta - Scorpion

     Balanta si Scorpionul ar putea forma unul dintre cele mai pasionale cupluri din intreg zodiacul, sub influenta benefica a planetelor Venus, Marte si Pluto.
     Scorpionul este extrem de atras de latura sensibila, senzuala a Balantei, in tip ce Balanta este atrasa de profunzimea si misterul emanate de Scorpion. Chiar daca atractia este instantanee si se face resimtita inca de la prima intalnire, este clar ca acest cuplu are de depasit unele inconveniente, pentru ca lucrurile sa mearga in directia cea buna. Balanta isi doreste prezenta in cercurile sociale, romantismul sau este deschis, are o atitudine bonoma cu toata lumea, uneori chiar flirteaza inconstient, lucru care, uneori, face parte din natura sa, ceea ce vine in totala contradictie cu nevoile Scorpionului. In aceste conditii, este posibil ca latura sa posesiva, gelozia chiar, sa-si faca resimtita prezenta si sa aiba efect disturbant asupra relatiei de cuplu. Aspectul trebuie clarificat inca de la inceput caci, ulterior, explicatiile pot fi tardive si fara prea mult efect in cadrul parteneriatului intre Balanta si Scorpion. Balanta trebuie sa faca apel la arsenalul sau diplomatic, pentru a-l face pe Scorpion sa inteleaga ca nu ii face in ciuda, ci ca acesta este felul sau de a fi si de a se comporta in societate.
     Balanta este o fire versatila, isi face usor prieteni, chiar prieteni foarte apropiati, cu care poate sa aiba o relatie destul de stransa, iar Scorpionul trebuie sa inteleaga ca Balanta poate avea nevoie de asa ceva, ca este ceva indispensabil. La randul sau, Balanta trebuie sa inteleaga trairile Scorpionului legate de acest aspect si sa se comporte in consecinta, pentru a nu agita prea mult spiritele. Moderatia trebuie sa fie cuvantul de ordine pentru ambii parteneri, in ceea ce priveste atitudinea ce ar trebui adoptata in astfel de situatii.
     Scorpionul are o latura misterioasa, mistica aproape, ceea ce este extrem de fascinant pentru Balanta. Din punct de vedere intelectual, Scorpionul si Balanta sunt perfecti impreuna, se stimuleaza reciproc, gasesc mereu subiecte de conversatie si nu se vor plictisi niciodata impreuna. Conversatia intre cei doi este cursiva, iar trecerea de la un subiect la altul se face destul de firesc, fara ca nimic sa fie obligatoriu sau fortat. Acest aspect este la fel de atragator atat pentru Balanta, cat si pentru Scorpion.
     Balanta este persoana capabila sa strapunga carapacea dura, ca de gheata, a Scorpionului, ceea ce nu multe persoane pot face. De aici si afinitatea Scorpionului pentru Balanta, atractivitatea, inclusiv din punct de vedere sexual fata de aceasta.
     Scorpionul este o persoana muncitoare, hotarata, foarte focusata atunci cand isi propune ceva, fiind exact ceea ce-i trebuie vesnic nehotaratei Balante. Securitatea materiala in cuplu este mentinuta, fara doar si poate, prin interventia ferma a Scorpionului, insa este nevoie de un pic de diplomatie din partea acestuia, pentru ca sensibila Balanta sa nu se simta ranita sau incapabila.
     Cuplul Scorpion-Balanta este, in general, un cuplu care poate avea un succes rasunator. Totul tine de acel pic de moderatie, absolut necesar atat in comportamentul Balantei, cat si in cel al Scorpionului. Balanta este o fire sensibila, in timp ce Scorpionul poate fi, uneori, extrem de dur, astfel incat este nevoie de putina delicatete din partea acestuia pentru care relatia sa nu aiba de suferit. Pe de alta parte, Balanta trebuie sa controleze ceva mai mult modul in care se manifesta, pentru a nu strani gelozii inutile din parte Scorpionului.

Cooperarea intre cei doi este posibila prin stradaniile Balantei de a-l face pe Scorpion sa se deschida si sa spuna ceea ce are pe suflet, dar si prin eforturile Scorpionului de a comunica si de a-si stapani posesivitatea si geloziile inutile.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri