Balanta - Pesti

Compatibilitati Balanta - Pesti Compatibilitati Balanta - Pesti

     Combinatia dintre Pesti si Balanta poate merge doar intr-un singur sens: fie spre un succes rasunator, spre o relatie reusita si o dragoste impartasita, fie spre o confuzie si dezorientare totala. Pestii sunt senzuali, oarecum misteriosi, atrasi de mistic si paranormal, ceea ce, la un anume moment, poate fi extrem de incitant pentru Balanta. Din pacate, divergentele existente in caracterul celor doi sunt, de multe ori, insurmontabile.
     Pestilor le place sa se preocupe de lumea lor interioara, sunt retrasi si se simt confortabil in medii familiare. Balantei ii place enorm sa socializeze, este preocupata mai mult de ceea ce se petrece in jurul ei si mai putin de introspectie, asa ca, nu dupa foarte mult timp, Balanta va considera ca Pestii sunt cam in afara, ca nu au nimic de-a face cu ceea ce le trebuie lor din punct de vedere social si intelectual.
     Pestii au capacitatea intelectuala de a digera ceea ce Balanta spune, au si capacitatea de a dezvolta idei si aspecte ale problemelor ridicate de aceasta, insa prefera sa asimileze totul la nivel intuitiv. Agreaza mai mult comunicarea non-verbala, sunt foarte expresivi si considera ca cei de langa ei au tot atata intuitie care ii ajuta sa-i inteleaga. Prefera, de cele mai multe ori, sa asculte, nu sa vorbeasca, iar atunci cand vorbesc, vorbesc in sintagme, in paradigme, mult prea greu de descifrat si inteles, ceea ce pe Balanta o scoate din minti. Nu rezista foarte mult timp sa se exprime, nu-si consuma energiile pentru a intelege, asa ca, din punctul ei de vedere, relatia nu prea merita efortul.
      Pestii sunt foarte spirituali si nu de putine ori simt nevoia sa fie singuri, pentru a reflecta la probleme de profunzime ale vietii. Acest lucru nu merge deloc bine mana in mana cu nevoile Balantei, care are mereu nevoie de socializare si sa fie in compania prietenilor.
     Din punct de vedere sexual si emotional, Balanta este foarte incitata de profunzimile partenerului din Pesti. Totusi, nehotararea Balantei si firea retrasa a Pestilor fac ca anumite momente sa nu iasa asa cum amandoi si-ar fi dorit. Iar esecurile in viata intima isi pun amprenta, cu foarte multa putere, asupra vietii de cuplu.

Pentru ca o relatie intre Pesti si Balanta sa functioneze este nevoie de foarte multa intelegere si implicare din partea amandurora, de eforturi sustinute si de compromisuri substantiale.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri