Zodiacul pentru scorpion azi 15 decembrie 2018 (23 octombrie - 21 noiembrie)

loading...
  • Scorpion       Talentele voastre creatoare vor da rezultate din plin astazi, daca, binenteles, veti pune osul la treaba asa cum trebuie. Energia si entuziasmul va vor asigura reusita in demersurile pe care le veti initia, iar rezultatele obtinute se vor bucura de aprobarea celor din jur. Puteti sa va bazati, fara teama, pe propia intuitie, pentru ca astazi nu veti da gres. Relatiile sociale se vor imbunatati considerabil, chiar daca nu suntei prea comunicativi din fire. Aveti sansa de a pune bazele unor legaturi care vor deveni importante in viitorul apropiat. Se arata clar si o imbunatatire si a relatiilor cu partenerul; simtul responsabilitatii va fi foarte apreciat.

La fel de important click aici -> Horoscop scorpion maine. Ce trebuie sa faceti maine data de 16-12-2018 gasiti pe acest link.

Foarte foarte important si aici -> Horoscop scorpion poimaine. Asigurati-va si pentru poimaine horoscopul, adica pe date de: 17-12-2018

Numai pe ezodii.com gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina Horoscop zilnic

Ce inseamna optimizarea seo de calitate: seocom.ro promovare la nivel de arta

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop azi: Horoscop zilnic

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din scorpion

Nativii din scorpion nu pot fi foarte usor denaturati, insa, atunci cand acest lucru se intampla, scot la iveala tot ce este mai rau in caracterul lor. Au un talent deosebit de a trece de la pozitiv la negativ; pentru ei, granita este foarte subtire, avand trairi interioare foarte intense si o latura oculta puternic impregnata. Nativii din zodia scorpion sunt foarte secretosi; foarte putini sunt cei care ii cunosc cu adevarat. De aceea au si foarte putini prieteni. Nativii din scorpion devin foarte malitiosi, atunci cand nu le convine ceva anume; se pot transforma in persoane foarte razbunatoare, mai ales daca primesc afronturi care ii ranesc foarte mult.

A. Nativii din scorpion nu renunta

Nativii din scorpion nu sunt genul care sa inceapa ceva pentru ca, apoi, sa renunte; de regula, sunt foarte incapatanati in demersurile lor, nu pot fi denaturati de la ele. Au o vointa de fier si o determinare asemenea. De asemenea, pun pasiune in ceea ce fac si, de aceea, nici nu au interesul sa renunte. Totusi, trebuie sa aiba ceva mai mare grija, pentru ca exista riscul sa devina obsedati de anumite activitati, iar obsesiile sunt traite de scorpioni cu aceeasi pasiune; de aceea, este recomandabil ca, in cazul lor, sa nu se ajunga pana acolo. Fanatismele sfarsesc intotdeauna rau. In cele mai multe cazuri, nativii din scorpion pot face foarte mult rau celor din jurul lor, chiar si persoanelor dragi, fara a intentiona acest lucru.

B. Nativii din zodia scorpion sunt posesivi, gelosi

Nativii din scorpion sunt foarte posesivi; lucrurile pe care le obtin sunt ale lor, nu prea le impart cu nimeni. Se indragostesc pasional si traiesc iubirea la maximum; considera ca si partenerii lor trebuie sa fie la acelasi nivel. Dezamagirile in dragoste le resimt foarte puternic. Le place sa fie posesivi fata de partenerii lor, ceea ce inseamna control, in acceptiunea lor. De multe ori, dragostea lor, in acest fel, devine sufocanta. Pentru ca, chiar si in relatia de cuplu, orice individ are nevoie de putin spatiu de miscare, un spatiu al sau, propriu; chiar si cei mai dependenti dintre oameni, au nevoie de acest lucru. Nu se incred usor in nimeni si, probabil, posesivitatea lor este o consecinta a acestui lucru. Gelozia este o mare problema pentru Scorpioni, deseori fiind motiv de conflicte in cadrul cuplului. Paradoxal, ei sunt genul de persoane foarte loiale partenerului de cuplu.

C. Nativii din scorpion sunt razbunatori

Este foarte important ca scorpionii sa nu devina dusmani; pentru ca dusmania lor este la fel de pasionala ca si dragostea. Daca simt ca se incearca a fi pacaliti sau exista semne de tradare, nativii din scorpion nu vor ezita sa se razbune; nu sunt deloc genul care sa intoarca si celalalt obraz. Dimpotriva, riposteaza, insa este vorba despre o riposta de care toti trebuie sa se teama. Calmul scorpionului nu inseamna acceptare ci, dimpotriva, planificare a unei actiuni care va veni, cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu. De aceea, sunt adversari de temut pentru oricine. Nativii din scorpion nu iarta nicicum si nici nu uita; sunt genul care poarta ranchina, care asteapta momentul oportun pentru a-si plati polita. Au un temperament aprins si o atitudine razbunatoare, care nu ii avantajeaza prea mult in relationarea cu ceilalti.

Horoscop scorpion maine -> click aici citeste mai departe

Zodia scorpion azi

Esti un scorpion citeste acum horoscop scorpion azi, dar si pe cel de maine, afla acum ce va poate rezerva ziua pentru scorpion si ziua de maine pentru scorpion.

Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniBarbatul Gemeni este un tip foarte distractiv, foarte sarmant; mereu are la dispozitie o poveste interesanta de spus, pentru a captiva audienta. Este jovial si destul de energic pentru a-i tine pe cei din jur in alerta. Ii place ca mereu sa aiba ceva de facut, mereu sa se gandeasca la ceva. Este interesat de noutati, ii place sa descopere lucruri inovatoare, vine el insusi cu idei revolutionare; ii place sa exploreze si sa cunoasca oameni noi. In relatiile sentimentale este genul care prefera sa experimenteze mai intai; nu se indragosteste usor. Chiar si cand iubeste, prefera sa fie cerebral; ii plac argumentatiile logice si nu prea se lasa orbit de sentimente. Este un tip foarte muncitor si mereu pregatit pentru schimbare; ii place sa aiba o existenta cat mai dinamica.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale, insa, uneori, ii lipsesc discretia si tactul; vorbeste deschis despre ceea ce gandeste si, de cele mai multe ori, nu cosmetizeaza deloc adevarul. Onestitatea lui poate rani, in unele cazuri; iar impulsivitatea de care da dovada, atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, ii poate aduce destul de multe probleme. Unele persoane, mai ales dintre cei care nu il cunosc foarte bine, ar putea sa il gaseasca oarecum agresiv, chiar arogant. Barbatul Berbec ofera sfaturi, oricand i se cer; ba chiar si cand nu i se cer. Insa nu este foarte dornic sa le primeasca. Barbatului Berbec ii place sa fie, mereu, in cunostinta de cauza, sa nu ii scape nimic; si, pentru asta, isi gaseste mereu surse de informare.

Citeste mai mult ...

Intra si pe pagina: Transport marfa Bucuresti

Sau pagina de tractari: Tracteaza cu TZU-tractari.ro

Loading...