Horoscopul pentru luna martie 2019 varsator

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru varsator lunar

Varsator       Luna aceasta veti observa ca energiile va sunt mult mai bine canalizate spre scopurile stabilite clar; este posibil sa revizuiti unele strategii, in legatura si cu evolutiile din prezent. Luna aceasta se vor initia o serie de evolutii care vor continua si in perioada ulterioara. In prima parte a lunii, vor fi favorizate actiunile lucrative cu clienti de calitate, care sa aduca plus valoare. Finantele vor creste, initial, dupa care, spre finele lunii, vor se vor diminua simtitor; este posibil sa apara chesltuieli neprevazute sau penalitati pentru neindeplinirea unor obligatii de serviciu. In acest context, este posibil chiar sa apara unele conflicte cu sefii, la birou sau cu unii colegi, pe seama greselilor pe care le-ati facut. Viata sentimentala are sanse sa evolueze foarte frumos. Pentru cei care sunt foarte implicati in relatiile de cuplu, este posibil sa apara o surpriza foarte placuta, pe parcursul evolutiei din aceasta luna. Finalul lunii gaseste cuplurile mai vechi mult mai sudate, cu multe chestiuni clarificate, rezolvate.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta veti avea foarte multe de spus, si despre voi insiva, dar si despre diverse subiecte; si veti fi ascultati, cu destul de multa atentie. Veti reusi sa starniti interesul, nu doar prin simpla prezenta, ci prin felul in care vorbiti, prin atitudine. Aveti mari sanse sa incantati acea persoana de care va place si care v-a reusi sa va vada, poate, intr-o lumina noua. In familie, farmecul conversatiei poate face minuni; de asemenea, si farmecul micilor gesturi de tandrete, care pot sa anime relatia, sa sporeasca coeziunea cuplului.

BANI SI CARIERA
      Trebuie sa aveti mare grija la modul in care va gestionati finantele, luna aceasta; prima parte a perioadei va va aduce castiguri frumusele, insa acestea se vor diminua simtitor, in ultima parte a lunii, asa ca trebuie, inca de la inceput, sa fiti echilibrati si sa nu va aventurati la achizitii de care nu aveti neaparata nevoie. Aveti putere de concentrare si sunteti intr-o dispozitie buna, asa ca nu ar trebui sa aveti probleme in a va face treaba, la munca, asa cum trebuie. O schimbare de peisaj ar putea sa va stimuleze creativitatea, asa incat sa puteti performa asa cum trebuie, in plan profesional.

SANATATE
      Unele sentimente contradictorii ar putea sa va bulverseze, din punct de vedere emotional. Psihicul vostru va fi asaltat. Forma fizica va fi destul de fragile; vor exista unele brese in imunitatea voastra, asa ca ar trebui sa fiti ceva mai atenti la factorii infectiosi cu care intrati in contact.

Loading...