Horoscopul lunar pentru zodia tigru
loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Tigru (1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Tigru

      Sa nu fiti surprinsi daca unele dintre planurile voastre, mai ales cele care privesc relatiile personale intime, se vor schimba destul de mult, in aceasta perioada. Asa cum voi insiva evoluati, si cei din jurul vostru trec prin anumite schimbari, care duc la modificarea interrelationarii cu aceste persoane. Descoperirea acestor transformari s-ar putea sa va surprinda si sa va dezorienteze, in egala masura. Poate ar fi momentul sa va opriti putin din cea ce faceti, sa priviti mai atent in jurul vostru si sa vedeti ce anume ati pierdut din vedere, in ultima vreme. Relatiile intime trebuie lasate sa evolueze lent, etapizat; este bine sa se treaca, de la prietenie, pe care sa se contruiasca o baza solida, catre o relatie intima. In plan profesional, daca va faceti planuri mari, ar trebui sa fiti siguri ca veti beneficia si de suportul personal si logistic necesar; nu veti reusi sa faceti asta de unii singuri.
      Nu vor lipsi intalnirile amoroase, in aceasta perioada, insa multe dintre ele vor fi flirturi, carora nu le veti da prea mare importanta; aveti grija sa nu va amagiti interlocutorii sa creada ca poate fi ceva mai mult intre voi, daca nu aveti astfel de intentii. Este foarte posibil ca o prietenie mai veche sa evolueze in ceva mai mult, in aceasta perioada; ar fi cazul cel mai fericit pentru voi. Sex-apeal-ul care nu va lipseste va avea impact puternic asupra partenerilor si in cazul cuplurilor casatorite; bucurati-va, din plin, de pasiuni intense si clipe intime deosebite. In viata profesionala, in aceasta perioada, veti evolua foarte mult la extreme; fie lucurile vor merge exceptional de bine, fie veti avea probleme cu adaptarea si elabrarea strategiilor, asa incat evolutiile sa nu va fie foarte favorabile. Contextul astral sustine colaborarile cu persoane avizate din domeniul vostru de activitate, persoane care va pot ajuta sa evoluati destul de frumos. Va fi nevoie sa munciti din greu, ca sa va atingeti obiectivele fixate. In cazul in care nu va veti implica suficient, munca voastra va fi contestata, iar voi nu veti avea argumente suficient de convingatoare, pentru a face fata. Realizarile perioadei nu vor fi deloc pe masura asteptarilor voastre, la fel si castigurile financiare; va trebui sa fiti ceva mai chibzuiti, sa nu faceti excese. Starea voastrade sanatate va suferi unele fluctuatii, asa ca s-ar putea sa nu fiti mereu in forma; ar trebui sa analizati putin sa vedeti cam ce faceti voi gresit, in aceasta privinta si sa corectati.

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta are nevoie de echilibru si ordine in viata sa; nu ii place haosul, totul trebuie sa fie la locul sau, pentru ca el sa se simta bine. Lumea barbatului Balanta este o lume a calmului, a bunei intelegeri, a ratiunii, a logicii. Nu ii plac conflictele si le va evita pe cat posibil; obiectivul sau este sa aiba liniste, pentru a putea gandi; nu poate gandi in dezordine. Predilectia pentru ordine se vede atat in ceea ce spune, cat si in ceea ce face sau in locul in care traieste. Este un tip obiectiv, corect; mereu incearca sa vada toate fatetele unei probleme, pentru a avea o perspectiva cat mai completa. Barbatul Balanta este intr-o lupta permanenta cu firea sa indecisa si cu teama de a nu face alegeri gresite, care il poate face sa renunte cu totul la actiune. Chipes, sarmant, cu prestanta, barbatul Balanta impresioneaza, oriunde s-ar duce.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia leu

zodia leuIncrezator, sigur pe sine, barbatul Leu are opinii si pareri foarte clare si la fel de limpede exprimate; uneori, este catalogat ca fiind arogant, de catre cei care nu il cunosc prea bine. Este genul care se exprima deschis, fara teama, in legatura cu diverse chestiuni; ii place sa infrunte totul, cu cat mai mult curaj. In nici un caz nu se va ascunde, in cazul unei situatii dificile, ci va cauta sa gaseasca solutia potrivita. De fapt, este un individ foarte bun la suflet si cu multa compasiune. Barbatul Leu este tipul care castiga usor respectful celor din jur, prin modul sau de comportament, dar si prin rezultatele pe care le obtine; nu este omul care doar sa vorbeasca, fara sa faca ceea ce spune. Uneori este egocentric, are un ego cam mare, insa restul faptelor sale ii aduc usor iertarea celor din jur, in cazul unor astfel de comportamente. Barbatul Leu este activ, foarte creativ, asa ca nu se pune problema rutinei in viata sa; are destule mijloace pentru a nu se plictisi nici o clipa si, laolalta cu el, nici cei din jur.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale, insa, uneori, ii lipsesc discretia si tactul; vorbeste deschis despre ceea ce gandeste si, de cele mai multe ori, nu cosmetizeaza deloc adevarul. Onestitatea lui poate rani, in unele cazuri; iar impulsivitatea de care da dovada, atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, ii poate aduce destul de multe probleme. Unele persoane, mai ales dintre cei care nu il cunosc foarte bine, ar putea sa il gaseasca oarecum agresiv, chiar arogant. Barbatul Berbec ofera sfaturi, oricand i se cer; ba chiar si cand nu i se cer. Insa nu este foarte dornic sa le primeasca. Barbatului Berbec ii place sa fie, mereu, in cunostinta de cauza, sa nu ii scape nimic; si, pentru asta, isi gaseste mereu surse de informare.

Citeste mai mult ...
Loading...