Horoscopul pentru luna martie 2019 taur

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru taur lunar

Taur      Se pare ca astrele va vor fi favorabile, pe toata perioada acestei luni; norocul nu va va ocoli, insa nu ar fi corect sa va bazati numai pe acesta. Influentele negative nu vor avea putere asupra voastra; puteti sa va planificati chair actiuni mai indraznete, insa inscrise intr-o marja acceptabila de risc. Puteti foatre usor sa-i convigenti si pe altii ca puteti face foarte multe; de altfel, si reputatia de oameni muncitori, tenace, va va fi de foarte mare ajutor. Ca urmare, veti benefica de sprijin pentru proiectele pe care vi le-ati propus pentru aceasta perioada. Fiti toleranti si colaborati pe bae flexibile cu toata lumea, mai ales cu apropiatii, care isi doresc sa fie ascultati, isi doresc ca parerea lor sa conteze pentru voi. Vor exista unele evenimente cu potential de denaturare la nivel psihic; cu sprijinul celor din jur, veti reusi sa le depasiti si sa va inscrieti pe un trend pozitiv de evolutie. Inclusiv in plan profesional, va veti putea baza pe sprijinul partenerului de viata.

DRAGOSTE
      Nu va lipsi tandretea din viata sentimentala, mai ales daca aveti o relatie stransa cu partenerii de cuplu. Acestia va vor fi alaturi in momentele dificile, va vor acorda sprijinul lor la nevoie; va veti bucura de o viata de familie implinita, mai ales daca veti fi destul de diplomati si veti adopta atitudinea potrivita in momentele mai delicate, cu discutii mai aprinse. Voi, celibatarii, va trebui sa munciti, daca va doriti includerea intr-o relatie de cuplu; mult mai simple vor fi lucrurile pentru cei ce-si doresc doar sa experimenteze sau sa se distreze; ocaziile in acest sens nu vor lipsi.

BANI SI CARIERA
      Avand sprijinul apropiatilor, multe din proiectele voastre profesionale s-ar putea concretiza chiar mai repede decat v-ati fi asteptat. Avand si parerea unei persoane in care aveti incredere, in anumite chestiuni importante, va va fi mult mai usor sa luati decizii. Nu va grabiti, luati lucrurile unul cate unul, pentru a putea gasi solutiile care se potrivesc cel mai bine. Veti avea posibilitatea sa gasiti investitii profitabile pentru economiile voastre; daca nu va pricepeti prea bine, discutati cu un specialist care va poate consilia. Este important sa luati astfel de decizii in cunoastina de cauza. Puteti chiar sa va ganditi la o afacere proprie, pe viitor, la un hobby pe care puteti sa-l transformati intr-o sursa de venit, mai ales daca va doriti o schimbare in viata voastra profesionala.

SANATATE
      Incercati sa luati unele masuri pentru a va revigora, din punct de vedere fizic; se poate sa resimtiti, mai acut ca de obicei, nevoia unei revigorari fizice. Acest lucru va va fi de mare ajutor si in plan psihic. Nu ignorati solicitarile propriului organism; faceti-va timp pentru binele propriei persoane.

Loading...