Horoscopul pentru luna martie 2019 scorpion

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru scorpion lunar

Scorpion       Perioada acestei luni va confera o energie si o vitalitate la care nu va asteptati; influentele benefice se vor resimti atat asupra starii voastre de bine, cat si asupra dispozitiei voastre psihice. In plan personal, ar trebui sa fiti disponibili pentru propunerile partenerilor, care incearca sa mai scoata rutina din viata voastra; este drept ca sunt numeroase prioritati in viata profesionala sau in alte domenii ale vietii voastre, insa chestiunile de viata personala sunt ceva care va influenteaza direct si puternic. Trebuie sa va ganditi la persoanele importante din viata voastra, care au propria lor personalitate si dorintele lor proprii. Viata profesionala poate fi foarte productiva, daca veti invata sa comunicati ceva mai bine cu cei din jur; cu cat veti fi mai expliciti in a va expune punctele de vedere, cu atat mai mult veti fi in asentimentul celor alaturi de care va desfasurati activitatea.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata personala ajunge intr-o oarecare rutina care poate fi extrem de plictisitoare si nociva, pentru relatia de cuplu. Daca partenerii vostri fac eforturi in sensul spargerii acestei rutine, ar trebui sa fiti, intotdeauna, in asentimentul acestora. Relatii mai vechi, vor avea mai multe sanse sa-si intareasca legatura; cei care deja va cunosc, va inteleg si dincolo de aparentele pe care le afisati. Pe de alta parte, relatiile incipiente au mult mai multe sanse de a se rupe, deoarece interpretarea aparentelor s-ar putea sa primeze. Poate ca sunteti dispusi la unele compromisuri, insa va fi greu sa va faceti intelesi, fara sa comunicati deschis cu cei din jur.

BANI SI CARIERA
      Luna aceasta veti fi foarte creativi; va considerati un pionier, un inventator. Din pacate, daca nu veti sti sa va puneti in valoare abilitatile de comunicare, sansele de a reusi sa atingeti o productivitate a muncii multumitoare vor fi foarte mici. De aici, vor deriva nenumarate suparari, iar acest lucru isi va pune amprenta asupra dispozitiei voastre psihice. Nu este cazul sa va inchieti in sine, ci sa reperati cauzele care determina esecurile si sa le indepartati. Adaptati-va personalitatea nevoilor fiecarei situatii in parte; rigiditatea nu va va aduce nici un castig.

SANATATE
      V-ar place, uneori, sa incercati lucruri noi, doar ca sunteti prea dominate de conservatorism, ca sa iesiti usor din zona voastra de confort; totusi, sent binevenite incercarile de a face lucrurile sa mearga in directia dorita, si prin alte metode decat cele traditionale. Veti depune mai mult efort, insa, daca veti face lucrurile cu cap, va veti mentine, pe tot parcursul perioadei, in forma destul de buna.

Loading...