Horoscopul lunar pentru zodia sarpe
loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Sarpe (1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

Sarpe

      Faptul ca va veti gasi intr-un context astral care va va fi de mare sprijin in activitatile pe care le veti desfasura, nu este un motiv pentru a va culca pe o ureche. Trebuie sa aveti mare grija la colaborarile pe care le veti desfasura in aceasta perioada; interrelationarea ar putea sa aiba, oarecum, de suferit, avand in vedere ca veti trece printr-o perioada ceva mai inchisa, in ceea ce priveste comunicarea, deschiderea catre ceilalti. Veti avea parte si de evenimente fericite, care va vor face sa va simtiti bine si sa va bucurati de ceea ce va ofera viata. Uneori, veti evolua de la tristi la veseli, de la bine la mai putin bine, de la reusita la esec si invers, intr-un orizont de timp foarte scurt; poate fi deconcertant sa evoluati intr-un astfel de context. Atunci cand lucrurile mergbine in viata voastra, nu ar trebui sa luati asta ca pe ceva ce vi se cuvine, ci sa faceti eforturile necesare pentru a mentine trendul pozitiv, cat mai mult timp.
      Luna aceasta, in privinta vietii sentimentale, se pare ca femeile vor avea ceva mai mult noroc decat barbatii; doamnelor, sunt sanse mari sa va gasiti un barbat de nadejde, alaturi de care sa va simtiti increzatoare ca puteti forma o familie. Pentru voi, cei casatoriti, s-ar putea sa existe momente in care sa va simtiti putin singuri, neintelesi de parteneri; nu trebuie sa lasati ca asta sa evolueze intr-o situatie conflictuala, ci este bine sa luati initiativa si sa clarificati lucrurile, cat se poate de repede. Viata profesioanala ar putea avea numeroase momente de reusita; puteti beneficia de o calatorie de afaceri foarte profitabila. Recunoasterea eforturilor voastre din plan profesional se va face, insa doar partial; nu va asteptati la foarte multe laude pentru eforturile pe care le veti depune. Important este ca voi insiva sa fiti multumiti; contestatari vor exista intotdeauna. Se poate sa inregistrati si unele intarzieri, insa, daca veti actiona cu diplomatie, veti reusi sa gasiti iesiri onorabile din astfel de situatii, multumitoare si pentru voi si pentru clientii vostri. Voi, oamenii de afaceri veti reusi sa va pastrati prestigiul si veti lasa impresii bune clientilor; afacerile voastre au mari sanse de a evolua profitabil. In plan financiar, va trebuie sa va ganditi bine de ce aveti nevoie, astfel incat investitiile sa se faca fara a face risipa. Anumite performante vor fi rasplatite si finaciar. Nu veti avea probleme de sanatate care sa va afecteze semnificativ; ar trebui, insa, sa fiti ceva mai atenti la problemele de sanatate ale celor dragi voua, in special al celor mai in varsta din familie.

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta are nevoie de echilibru si ordine in viata sa; nu ii place haosul, totul trebuie sa fie la locul sau, pentru ca el sa se simta bine. Lumea barbatului Balanta este o lume a calmului, a bunei intelegeri, a ratiunii, a logicii. Nu ii plac conflictele si le va evita pe cat posibil; obiectivul sau este sa aiba liniste, pentru a putea gandi; nu poate gandi in dezordine. Predilectia pentru ordine se vede atat in ceea ce spune, cat si in ceea ce face sau in locul in care traieste. Este un tip obiectiv, corect; mereu incearca sa vada toate fatetele unei probleme, pentru a avea o perspectiva cat mai completa. Barbatul Balanta este intr-o lupta permanenta cu firea sa indecisa si cu teama de a nu face alegeri gresite, care il poate face sa renunte cu totul la actiune. Chipes, sarmant, cu prestanta, barbatul Balanta impresioneaza, oriunde s-ar duce.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia leu

zodia leuIncrezator, sigur pe sine, barbatul Leu are opinii si pareri foarte clare si la fel de limpede exprimate; uneori, este catalogat ca fiind arogant, de catre cei care nu il cunosc prea bine. Este genul care se exprima deschis, fara teama, in legatura cu diverse chestiuni; ii place sa infrunte totul, cu cat mai mult curaj. In nici un caz nu se va ascunde, in cazul unei situatii dificile, ci va cauta sa gaseasca solutia potrivita. De fapt, este un individ foarte bun la suflet si cu multa compasiune. Barbatul Leu este tipul care castiga usor respectful celor din jur, prin modul sau de comportament, dar si prin rezultatele pe care le obtine; nu este omul care doar sa vorbeasca, fara sa faca ceea ce spune. Uneori este egocentric, are un ego cam mare, insa restul faptelor sale ii aduc usor iertarea celor din jur, in cazul unor astfel de comportamente. Barbatul Leu este activ, foarte creativ, asa ca nu se pune problema rutinei in viata sa; are destule mijloace pentru a nu se plictisi nici o clipa si, laolalta cu el, nici cei din jur.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale, insa, uneori, ii lipsesc discretia si tactul; vorbeste deschis despre ceea ce gandeste si, de cele mai multe ori, nu cosmetizeaza deloc adevarul. Onestitatea lui poate rani, in unele cazuri; iar impulsivitatea de care da dovada, atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, ii poate aduce destul de multe probleme. Unele persoane, mai ales dintre cei care nu il cunosc foarte bine, ar putea sa il gaseasca oarecum agresiv, chiar arogant. Barbatul Berbec ofera sfaturi, oricand i se cer; ba chiar si cand nu i se cer. Insa nu este foarte dornic sa le primeasca. Barbatului Berbec ii place sa fie, mereu, in cunostinta de cauza, sa nu ii scape nimic; si, pentru asta, isi gaseste mereu surse de informare.

Citeste mai mult ...
Loading...