Horoscopul pentru luna martie 2019 sagetator

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru sagetator lunar

Sagetator       Oricare vor fi scopurile voastre, pe parcursul acestei perioade, este important sa va pastrati o forma fizica si psihica buna, care sa va ajute sa incepeti si sa finalizati lucrurile cu bine. Exista numeroase persoane, in viata voastra, care va pot ajuta foarte mult in atingerea obiectivelor vizate. Sunteti suficient de volubili pentru a atrage, de partea voastra, persoanele de care aveti nevoie pentru a reusi. Uneori aveti tendinta de a va incurca in detalii, ceea ce nu poate fi deloc bine; trebuie sa va straduiti sa indepartati acest mod de a actiona, care nu va poate aduce decat prejudicii. In relatiile cu apropiatii, trebuie sa dati dovada de multa implicare; atat chestiunile domestice, cat si relatiile cu juniorii, trebuie tratate cu multa atentie, pentru ca vor exista si momente mai tensionate, dar si unele care sa va puna in incurcatura. Vor exista provocari care se vor dovedi foarte interesante, dar cu multe ascunzisuri.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Nu este nimic gresit in a va rasfata, uneori, atat pe voi insiva, cat si pe partenerii vostri de cuplu; ba chiar este indicat sa luati, macar din cand in cand, initiativa si sa puneti la punct actiuni in acest sens. Luna aceasta, poate ca va trebui sa fiti mult mai inventive, in acest sens, sa lasati vechile obiceiuri si sa descoperiti, impreuna, altele noi. Este o perioada care faciliteaza schimbarea in relatia sentimentala, insa aceasta nu trebuie inteleasa ca o transformare brusca in altceva, ci ca o tranzitie lina spre o alta etapa. Voi, celibatarii, nu trebuie sa va stabiliti asteptari nerealiste, care nu prea au sanse sa se indeplineasca; riscati sa ramaneti siguri mai mult timp decat vati dori.

BANI SI CARIERA
     incercati sa treceti peste micile detalii care va impiedica sa vedeti fotografia de ansamblu; nu are rost sa pierdeti timpul sis a va consumati energiile cu chestiuni minore, care nu va aduc castiguri multumitoare. Pana la urma, totul se constabilizeaza in castiguri si este important ca acestea sa fie pe masura muncii depuse. Vor exista si situatii mai dificile, in care va veti simti intre ciocan si nicovala si va trebui sa luati decizii sub presiunea momentului; chiar si asa, reflectati asa cum trebuie, mai ales in cazurile importante, pentru a lua hotararile cele mai potrivite. Nu va lasati influentati de altii, atunci cand este vorba de voi si ai vostri; ascultati sfaturi, dar adaptati-le propriei voastre situatii.

SANATATE
     Contextul astral va indeamna sa va adaptati modul de viata cerintelor propriului vostru corp; daca simtiti ca trebuie sa schimbati ceva in dieta, in modul de viata, in privinta orelor de odihna, nu ezitati sa o faceti; nu incercati sa gasiti tot felul de motive justificatoare in sens contrar. Daca vreti, cu siguranta si puteti!

Loading...