Horoscopul pentru luna martie 2019 rac

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru rac lunar

Rac       Se pare ca luna aceasta se va desfasura, in ceea ce va priveste, sub auspicii destul de benefice. Contextul astral este stimulant pentru voi; energiile negative nu vor avea success in a stimula negativismul, in vreme ce creativitatea va fi la cote inalte. Nu trebuie sa acceptati in preajma voastra persoane pesimiste; pe cat posibil, distantati-va de acestea, pentru ca influenta lor asupra voastra sa fie minima. Va veti bucura de protectia unor aliati puternici, asa incat nu aveti nici un motivsa dati inapoi, atunci cand este vorba de a trece la actiune. Daca va ganditi sa puneti in palicare planuri mai vechi, la care nu v-ati putut gandi pana acum, iata ca este momentul sa treceti la treaba si sa va satisfaceti si voi propriile doleante. Relatiile cu apropiatii trebuie sustinute printr-o atentie sporita asupra micior detalii care pot inviora atmosfera; nu va sfiiti sa luati initiativa.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Veti fi seducatori prin definitie, luna aceasta, insa acest lucru nu este, intotdeauna, unul in avantajul vostru. In unele cazuri, veti atrage mult prea multe persoane de se opus in preajma voastra, asa incat va va fi greu sa identificati persoana potrivita pentru voi. Pe de alta parte, relatia de cuplu va fi favorizata, daca veti utiliza puterea de seductive, in incercarea de a spori coeziunea cuplului. Cu siguranta, veti atrage multe din privirile celor din jur si va fi o adevarata provocare pentru voi sa faceti fata ispitelor. Voi, celibatarii, aveti sansa sa incepeti, in aceasta perioada, o relatie sentimentala, insa doar daca, intr-adevar, va doriti acest lucru. Prea multa exuberanta, in conditiile in care primiti atat de multa atentie, poate fi daunatoare, poate sa va impinga la actiuni intempestive, care sa aiba consecinte nedorite mai tarziu.

BANI SI CARIERA
      Va fi truda multa, pentru voi, in plan profesional, pe toata perioada acestei luni. Inceputurile vor fi ceva mai dificile, insa, odata ce veti purcede la actiune, nu prea veti avea obstacole in durmul vostru. Este bine a fiti constanti in eforturile voastre, sa va asumati linia de actiune pe care ati adoptat-o; doar in cazul in care exista motive temeinice de a va revizui planurile, puteti sa faceti acest lucru. Daca sunteti interesati de schimbari in ceea ce priveste cariera, este bine sa considerati, cu toata atentia, atat avantajele unei astfel de actiuni, cat, mai ales, dezavantajele. Evolutiile financiare va vor pune in fata unor chestiuni delicate, insa veti avea timpul necesar sa va aplecati, cu atentie, asupra acestora, astfel incat sa nu existe pericolul de a gresi; nu faceti greseala de a ignora o analiza atenta asupra unor astfel de probleme.

SANATATE
      Starea de agitatie, de anxietate, poate avea consecinte nedorite asupra starii voastre de spirit, dar si asupra starii de sanatate. Cu cat veti gasi modalitatile potrivite de a va relaxa si de a indeparta de la voi astfel de energii negative, cu atat va fi mai bine pentru evolutia voastra viitoare.

Loading...