Horoscopul pentru luna martie 2019 pesti

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru pesti lunar

Pesti       Contextul astral va indeamna spre cresterea standardelor de viata, insa acest lucru trebuie facut gradual si in functie si de ceea ce va permiteti. S-ar putea sa trebuiasca sa munciti in plus, pentru a va satisfice acest deziderat. Contextul astral va va ghida astfel incat sa nu va asumati riscuri inutile, pentru a va indruma pe calea cea buna. Nu vor fi excluse si zile in care veti inregistra adevarate regresuri; nu trebuie sa aveti impresia ca universul este impotriva voastra, din aceasta cauza. Perseverati, astfel incat sa demonstrati si celor din jur si voua insiva, de ce sunteti in stare; la un moment dat, o sa apara si pentru voi ocazia potrivita. Puteti sa va ganditi sa incepeti un hobby creativ; s-ar putea ca, in timp, sa se transforme intr-o activitate lucrativa. Nu are rost sa va implicati in tot felul de activitati irelevante. Incercati sa faceti lucruri importante, cu rezultate substantiale.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      “Dragoste cu nabadai” – aceasta ar fi sintagma care se potriveste acestei perioade, daca este sa vorbim despre viata voastra sentimentala. Uneori, lucrurile ar putea sa scape de sub control. Va fi o perioada foarte condimentata in viata voastra, poate mult prea condimentata, pentru gustul vostru. Mai rau este ca voi sunteti firi cam nesigure, iar o astfel de situatie va bulverseaza mai mult decat ati fi crezut. Si viata de familie va fi destul de tulbure; ar fi bine daca ati reusi sa va linistiti si sa linistiti voi insiva situatia. Nu lasati pe altii sa rezolve lucrurile astea pentru voi.

BANI SI CARIERA
      Luna aceasta va fi cu suisuri si coborasuri,din punct de vedere profesional. Nu incercati sa-I impingeti de la spate pe ceilalti; cu cat incercati mai mult sa-i controlati pe cei din jur, cu atat mai multa rezistenta veti intampina din partea lor. Va veti consuma energiile in mod inutil, in loc sa va mobilizati sis a faceti ceea ce v-ati propus. Trebuie sa fiti perseverenti, sa va asigurati colaborarea benevola a partenerilor de munca. Puteti face asta fiind atenti la nevoile acestora si castigandu-le increderea. Transformarea unui hobby in ceva care sa va aduca venituri poate parea destul de dificila, la inceput, insa, cu timpul, s-ar putea sa aveti surpriza sa puteti face ceea ce va place sis a castigati si suficient pentru a trai.

SANATATE
      Utilizati energia disponibila luna aceasta pentru a creste frecventa activitatilor fizice; va va spori mobilitatea si va va pastra forma psihica, prin cresterea secretiei de endorfine. Nu va asumati riscul unor diete neverificate; cel mai bine este sa mergeti pe partea sigura. Si-apoi, nici o dieta nu va fuctiona, fara sa faceti si miscare, in acelasi timp.

Loading...