Horoscopul lunar pentru zodia mistret
loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Mistret (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031, 2043)

Mistret

      Alegerile pe care le veti avea de facut, in aceasta perioada, vor fi destul de dificile; trebuie sa ganditi, in cele mai multe cazuri, si pe termen lung, nu doar pe termen scurt. Pentru asta, perspectivele trebuie sa fie foarte largi, asa incat trebuie sa va documentati, sa discutati, sa intelegeti corect ceea ce se intampla in jurul vostru. De asemenea, este foarte important sa va trasati directii clare de actiune, eventual cate una principala si doar cateva secundare, intr-o anumita perioada de timp; adica, atat cat puteti duce. Daca veti privi in prea multe directii deodata, este foarte posibil sa nu mai reusiti deloc sa va incadrati in timp si sa faceti ceea ce aveti de facut. O organizare eficienta a treburilor va poate ajuta foarte mult sa scapati de stres; si, in orice caz, puteti face lucrurile temeinic, fara a fi supusi la cine stie ce presiuni, chiar in timpul actiunii.
      Viata sentimentala poate fi incununata de succes, daca aveti rabdare si lasati lucrurile sa evolueze natural; relatiile cu sexul opus se vor desfasura in conditii relativ optime. Pasiunea nu va lipsi din aceste interactiuni, insa va fi vorba si de unele reactii ceva mai temperamentale, care vor avea darul de a condimenta relatia, dar ar putea reprezenta si un risc, avand in vedere ca pot degenera in conflicte, daca nu sunt manageriate corespunzator. Viata de familie ar trebui sa fie destul de stabila; binenteles, problemele cu dispar cu totul de pe firmament, insa rezolvarile lor ar putea fi mai usor gasite, printr-o colaborare stransa intre parteneri. Este o perioada cand viata profesionala ar putea fi usor modificata, cand se pot aduce imbunatatiri; trebuie, insa, sa aveti o viziune deja conturata, precum si argumentele corespunzatoare, bine puse la punct. Colaborarile se vor desfasura fara prea multe inconveniente; atata timp cat sunteti amabili, cat va comportati asa cum trebuie, nu vor fi probleme majore nici cu partenerii de lucru, nici cu clientii. Starea financiara va depinde direct de implicarea voastra in activitatea profesionala; cu cat implicarea va fi mai intensa, cu atat castigurile ar putea creste (plus bonusuri sau promotii). Nu va bazati ca sunteti tineri si aveti, pentru moment, o stare de sanatate optima; puteti preveni aparitia ulterioara a unor afectiuni severe, schimband putin stilul de viata, facand mai mult sport, relaxandu-va mai mult.

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta are nevoie de echilibru si ordine in viata sa; nu ii place haosul, totul trebuie sa fie la locul sau, pentru ca el sa se simta bine. Lumea barbatului Balanta este o lume a calmului, a bunei intelegeri, a ratiunii, a logicii. Nu ii plac conflictele si le va evita pe cat posibil; obiectivul sau este sa aiba liniste, pentru a putea gandi; nu poate gandi in dezordine. Predilectia pentru ordine se vede atat in ceea ce spune, cat si in ceea ce face sau in locul in care traieste. Este un tip obiectiv, corect; mereu incearca sa vada toate fatetele unei probleme, pentru a avea o perspectiva cat mai completa. Barbatul Balanta este intr-o lupta permanenta cu firea sa indecisa si cu teama de a nu face alegeri gresite, care il poate face sa renunte cu totul la actiune. Chipes, sarmant, cu prestanta, barbatul Balanta impresioneaza, oriunde s-ar duce.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia leu

zodia leuIncrezator, sigur pe sine, barbatul Leu are opinii si pareri foarte clare si la fel de limpede exprimate; uneori, este catalogat ca fiind arogant, de catre cei care nu il cunosc prea bine. Este genul care se exprima deschis, fara teama, in legatura cu diverse chestiuni; ii place sa infrunte totul, cu cat mai mult curaj. In nici un caz nu se va ascunde, in cazul unei situatii dificile, ci va cauta sa gaseasca solutia potrivita. De fapt, este un individ foarte bun la suflet si cu multa compasiune. Barbatul Leu este tipul care castiga usor respectful celor din jur, prin modul sau de comportament, dar si prin rezultatele pe care le obtine; nu este omul care doar sa vorbeasca, fara sa faca ceea ce spune. Uneori este egocentric, are un ego cam mare, insa restul faptelor sale ii aduc usor iertarea celor din jur, in cazul unor astfel de comportamente. Barbatul Leu este activ, foarte creativ, asa ca nu se pune problema rutinei in viata sa; are destule mijloace pentru a nu se plictisi nici o clipa si, laolalta cu el, nici cei din jur.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale, insa, uneori, ii lipsesc discretia si tactul; vorbeste deschis despre ceea ce gandeste si, de cele mai multe ori, nu cosmetizeaza deloc adevarul. Onestitatea lui poate rani, in unele cazuri; iar impulsivitatea de care da dovada, atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, ii poate aduce destul de multe probleme. Unele persoane, mai ales dintre cei care nu il cunosc foarte bine, ar putea sa il gaseasca oarecum agresiv, chiar arogant. Barbatul Berbec ofera sfaturi, oricand i se cer; ba chiar si cand nu i se cer. Insa nu este foarte dornic sa le primeasca. Barbatului Berbec ii place sa fie, mereu, in cunostinta de cauza, sa nu ii scape nimic; si, pentru asta, isi gaseste mereu surse de informare.

Citeste mai mult ...
Loading...