Horoscopul pentru luna martie 2019 leu

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru leu lunar

Leu       Luna aceasta veti fi mult mai inclinati spre comunicare, spre intarirea relatiilor cu cei din jur; va fi o perioada cand va veti putea largi cercul de prieteni, de cunostinte, de contacte sociale. Nu sunteti persoane retrase, de regula, insa, perioada acestei luni se distinge, in mod deosebit, in ceea ce va priveste, o deschidere mult mai consistenta spre exterior. Ca idee generala, va puteti astepta la o luna destul de productiva, din punct de vedere profesional; relatiile cu cei din jur vor facilita buna desfasurare a demersurilor initiate in acest domeniu al vietii voastre. Se prea poate chiar sa va remarcati, in mod deosebit, in legatura cu un anumit proiect in care ati pus mult suflet si multe ore de munca; veti fi fericiti sa observati ca eforturile voastre au fost incununate de success. In relatiile de natura sentimentala, este foarte posibil sa aveti chiar mai mult succes decat v-ati fi asteptat; trebuie doar sa fiti disponibili si sa va faceti vizibile intentiile.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Aveti o viziune foarte romantica asupra relatiei de dragoste, asupra legaturii de cuplu; uneori, poate prea romantica, ceea ce poate sa va aduca dezamagire. Este bine sa fiti realisti, sa nu va stabiliti asteptari exagerate; cel mai bine ar fi sa va raportati la voi insiva, dupa o autoanaliza foarte obiectiva. Este o perioada buna pentru socializare in scopul crearii de legaturi sentimentale; este foarte posibil ca, in cazul vostru, in cadrul acestui context astral, declicul sa se produca brusc, ca si ridicarea unui val care sa va descopere o viziune. In cadrul familiei, o mai mare disponibilitate de a fi alaturi de cei dragi, poate aduce multe momente fericite, intelegere si o atmosfera de normalitate care sa va ofere refugiul ideal dupa orele de lucru solicitante, de pe parcursul zilei.

BANI SI CARIERA
      Avand in vedere evolutille acestei perioade, se poate spune ca viata profesionala are mare potential de a va oferi realizari semnificative. Increderea in propriile voastre forte va fi elementul primordial in obtinerea unor rezultate foarte bune. De asemenea, deschiderea spre colaborari cu cei implicati, la randul lor, in aceeasi activitate profesionala este de foarte mare ajutor. Rezervele financiare ar putea se se mareasca, in conditiile in care obtineti rezultatele scontate; puteti incepe sa puneti in aplicare unele proiecte domestice care va intereseaza sau sa planificati o iesire mai consistenta alaturi de cei dragi. Nu vor exista multe momente care sa va puna in dificulatate, insa trebuie sa fiti constienti ca este nevoie sa fiti pregatiti, in cazul in care acestea vor aparea.

SANATATE
      Va fi o luna cu atmosfera destul de benefica pentru voi, insa nu trebuie sa uitati ca veti fi mereu sub presiune, din cauza asteptarilor mari din partea voastra. Nu sunt prea mari sanse sa scapati de stres, insa aveti norocul unei atmosfere familiale care va poate ajuta sa va remontati rapid.

Loading...