Horoscopul pentru luna martie 2019 gemeni

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru gemeni lunar

Gemeni      Luna aceasta trebuie sa fiti foarte focusati pe sarcinile profesionale; daca va organizati bine timpul nu veti fi pusi in situatia de a neglija alte obligatii, al fel de importante. Evolutiile fara probleme sunt cazuri ideale, care nu prea se intampla in viata reala; mereu apare cate ceva de rezolvat, asa ca trebuie sa va pregatiti psihic pentru asta. Mai ulte dificultati inseamna mai multe provocari; nu ca ati fi avut neaparat nevoie de ele, insa acestea va stimuleaza sa actionati, sa va perfectionati, sa fiti mai buni. Este o perioada in care va trebui sa dati dovada de tarie de carater, de fermitate si perseverenta; daca veti dezerta imediat ce lucrurile par sa se ingreuneze sau sa ia o trunura diferita de ceea ce va doreati, atunci nu veti reusi sa realizati mai nimic din ceea ce v-ati propus.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta s-ar putea sa aveti surpriza ca unele persoane din anturaj sa se distanteze de voi; poate sa fie vorba despre o distantare fizica, ce poate fi mai usor de inteles, poate, fiind pusa sub incidenta unor necesitati. Insa, ar putea fi cazul unei distantari la nivel de interese, de actiuni, de comportamente, chetiuni mai greu de inghitit, mai ales daca ati inceput sa acordati incredere persoanei/persoanelor respective. Relationarea interpersonala va fi conditionata alegerile pe care le veti face cu privire la modul de actiune. Nu trebuie sa dati vin ape altii pentru starea voastra de spirit; voi alegeti daca sa stati imbufnati sau daca e mai bine sa va vedeti, in continuare, de problemele voastre, incercand sa depasiti momentele dificile.

BANI SI CARIERA
      Luna aceasta veti intampina unele dificultati in finalizarea proiectelor pe care le aveti in lucru; vor aparea piedici neasteptate, care va vor pune in dificultate si va vor sili sa acordati mai mult timp decat ati estimat, gasirii unor rezolvari viabile. Este posibil ca si unele persoane sa faca fromt comun impotriva voastra, acest lucru reprezentand un impediment si mai serios; exista, insa, modalitati de a contracara astfel de actiuni si, daca veti reusi sa le gasiti in timp util, ati putea regla lucrurile astfel incat consecintele sa nu fie atat de serioase. Daca lucrurile nu merg altfel, este bine sa amanati luarea unor decizii definitive, daca este posibil. Nu este o perioada potrivita pentru a incepe proiecte noi; ocupati-va de finalizarea, in bune conditii, a acelor deja existente. Ganditi-va de doua ori atunci cand doriti sa faceti investitii financiare; nici in acest domeniu nu ar trebui sa fortati decizii in perioada aceasta.

SANATATE
      Suprasolicitatea ar putea sava cauzeze unele alterari ale starii de sanatate; este bine sa cautati refugii pentru a va odihni, pentru a va reface fortele. Pe cat posibil, evitati certurile cu cei din jur; daca vedeti ca nu aveti cu cine va intelege, renuntati la confruntari si vedeti-va de treaba. Nu mai adaugati presiuni in plus, fata de cele inerente perioadei.

Loading...