Horoscopul pentru luna martie 2019 fecioara

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru fecioara lunar

Fecioara       Este o luna in care sunt stimulate, in mod deosebit, relatiile cu persoanele dragi din viata voastra; in cazul in care exista probleme nesolutionate, care ar putea sa influenteze negativ desfasurarile de evenimente din viata voastra, este bine sa luati initiativa rezolvarii lor rapide, profitand de contextul astral favorabil. Este foarte posibil sa aveti parte de situatii surprinzatoare, la modul pozitiv, situatii care v-ar putea schimba complet viziunea asupra relatiei de cuplu. In general, sunteti persoane foarte fidele si orice problema care nu merge, legata de relatia de cuplu, va afecteaza profund; iata ca, pe perioada acestei luni, impactul pozitiv va fi mai semnificativ. In plan profesional, este bine sa va dozati ambitiile in mod constructive; orice miscare grabita si insuficient cumpanita, in a actiona, poate sa aduca o serie de consecinte in lant, de care nu veti fi deloc bucurosi. Ar trebui sa va impuneti rabdare, sa asteptati pana sunteti convinsi ca este mometnul potrivit si aveti forma cea mai buna de actiune.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Evolutiile din viata sentimentala ar putea fi extrem de rapide si de surprinzatoare, pe perioada acestei luni; nu este exclus ca finele perioadei sa va gaseasca complet schimbati fata de inceputul lunii. Voi, celibatarii, s-ar putea sa fiti cei mai afectati de un astfel de mers al evenimentelor; schimbarea de viziune s-ar putea se se concretizeze in relatii de cuplu care sa se coaguleze si sa avanseze rapid. Nu este, totusi, cazul sa va grabiti prea mult; uneori este bine sa cugetati mai adanc asupra lucrurilor, inainte de a lua decizii cu impact asupra intregii voastre vieti. In familie, va domni o atmosfera linistita, asa incat veti fi liberi sa va ganditi in alte directii, fara a ignora, totusi, indatoririle pe care le aveti in mediul domestic.

BANI SI CARIERA
    Este o perioada in care va puteti gandi pana si la o schimbare de loc de munca, daca voi considerati necesar acest lucru. Totusi, cel mai bine va fi pentru cei care au o cariera constanta, o crestere profesionala care sa aduca beneficiile dorite. Va deveni foarte important pentru voi sa aveti un job care sa va placa; ba chiar veti fi tentati sa transformati vreun hobby intr-o activitate productiva. Oamenii de afaceri pot sa se gandeasca la noi oportunitati, la noi cariere, care sa fie si productive si care sa ofere alte tipuri de satisfactii; asocierile de afaceri sun favorizate, in aceasta perioada. De asemenea, importante vor fi si relatiile pe care le-ati cladit de-a lungul timpului; puteti fructifica, aceste contacte, in favoarea voastra.

SANATATE
      Nu va fi o perioada foarte lejera, dar nici foarte incarcata; totusi, vor exista momente mai aglomerate, in care va trebui sa va gestionati asa cum trebuie fortele. Este important ca resursele de care dispuneti sa fie chibzuite, pentru ca haosul poate avea consecinte neplacute, inclusiv asupra sanatatii voastre.

Loading...