Horoscopul lunar pentru zodia fecioara
loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara

      Resursele financiare sunt importante, intr-adevar; insa, o concentrare exclusiva asupra acestei chestiuni, ar putea sa nu fie o optiune foarte fericita pentru voi. O astfel de alegere ar putea sa va abata atentia de la alte chestiuni importante pentru voi. De exemplu, relatia cu apropiatii ar putea fi pusa in pericol de aplecarea voastra catre alte interese devenite primordiale; cu atat mai mult, ignorarea obligatiilor din cadrul domestic poate fi generatoare de tensiuni masive, care sa afecteze functionarea normala a relatiei de cuplu. Nu este cazul sa persistati intr-o atitudine si o conduita negative, observand prejudiciile pe care acestea le aduc in viata voastra; acordati-va timp sa reevaluati ceea ce se intampla si sa luati masurile care se impun. Persoanele cu influenta negativa pot sa aiba, la un moment dat, castig de cauza, daca le lasati voi; ar trebui ca astfel de influente sa fie combatute de la bun inceput, pentru ca, mai tarziu, efectele nocive nu ar mai putea fi indepartate la fel de usor.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata de familie ar putea sa fie destul de tensionata, mai ales de dezinteresul vostru in legatura cu chestiunile legate de functionarea normal a acestui mediu. Viata profesionala nu este neimportanta, in nici un caz, insa trebuie sa tineti cont ca nu este cazul sa va ignorati obligatiile personale pe care le aveti atat fata de ceilalti, cat si fata de voi insiva. Limitele pe care voi singuri ar trebui sa le impuneti, au rolul de a normaliza situatia, de a inlatura cauzele unor eventuale divergente. A doua parte a lunii ar fi mult mai propice pentru inchegarea unor noi relatii de cuplu; voi, celibatarii, ar trebui sa va mobilizati in acest sens, daca sunteti interesati.

BANI SI CARIERA
      Viata profesionala este foarte important, pentru voi, luna aceasta; atat de importanta, incat va poate face sa uitati de alte aspect importante din viata voastra. Este posibil sa fiti prinsi in anumite proiecte, care sa va consume serios din timp si resurse. Va va ramane putin timp pentru alte subiecte importante din viata voastra. De asemenea, este foarte important sa va concentrati pe castigurile pe termen lung, atat in planul carierei, cat si in plan financiar. Stimulati colaborarile fructuoase si renuntati sa va mai pierdeti timpul cu acele persoane care nu va aduc nimic in plus in viata profesionala.

SANATATE
     Starea voastra emotionala va fi destul de sensibila, de aceea trebuie sa aveti ceva mai multa grija si la persoanele pe care le veti accepta in urul vostru; aveti nevoie de oameni pozitivi, care sa va influenteze in bine starea de spirit.

Barbatul din zodia fecioara

zodia fecioaraBarbatul Fecioara este un perfectionist, iar cautarea sa continua pentru a se upgrada mereu ii face viata foarte complicata. Exagerat de analitic si foarte rar satisfacut de rezultate, barbatul Fecioara este, de cele mai multe ori, cel mai puternic contestatar al lui insusi si cel mai mare dusman atunci cand vine vorba de a se bucura de viata si relatiile sale. Barbatul Fecioara nu sta niciodata linistit; mereu se gandeste ce are de facut la pasul urmator, mereu planifica; este o persoana energica, atat din punct de vedere metal, cat si fizic. Mereu urmareste sa obtina cat mai mult, nu se lasa pana nu gaseste raspunsuri chiar si la cele mai dificile probleme; mintea sa gaseste solutiile, in timp ce mainile le pun in aplicare. Este si un foarte bun comunicator, se face foarte usor inteles de catre cei din jur. Totusi, oricat de competent ar fi, nu are intotdeauna increderea necesara pentru a-si urma ambitiile sau pentru a tinti cat mai sus cu putinta. Barbatul Fecioara este genul care studiaza foarte atent detaliile; considera ca din aceste mici parti, carora unii nu prea le acorda atentia cuvenita, este format ansamblul. Deci, daca se va ocupa asa cum trebuie de detalii, si ansamblul va functiona asa cum trebuie. Este interesat sa inteleaga totul si pe toata lumea.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia leu

zodia leuIncrezator, sigur pe sine, barbatul Leu are opinii si pareri foarte clare si la fel de limpede exprimate; uneori, este catalogat ca fiind arogant, de catre cei care nu il cunosc prea bine. Este genul care se exprima deschis, fara teama, in legatura cu diverse chestiuni; ii place sa infrunte totul, cu cat mai mult curaj. In nici un caz nu se va ascunde, in cazul unei situatii dificile, ci va cauta sa gaseasca solutia potrivita. De fapt, este un individ foarte bun la suflet si cu multa compasiune. Barbatul Leu este tipul care castiga usor respectful celor din jur, prin modul sau de comportament, dar si prin rezultatele pe care le obtine; nu este omul care doar sa vorbeasca, fara sa faca ceea ce spune. Uneori este egocentric, are un ego cam mare, insa restul faptelor sale ii aduc usor iertarea celor din jur, in cazul unor astfel de comportamente. Barbatul Leu este activ, foarte creativ, asa ca nu se pune problema rutinei in viata sa; are destule mijloace pentru a nu se plictisi nici o clipa si, laolalta cu el, nici cei din jur.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale, insa, uneori, ii lipsesc discretia si tactul; vorbeste deschis despre ceea ce gandeste si, de cele mai multe ori, nu cosmetizeaza deloc adevarul. Onestitatea lui poate rani, in unele cazuri; iar impulsivitatea de care da dovada, atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, ii poate aduce destul de multe probleme. Unele persoane, mai ales dintre cei care nu il cunosc foarte bine, ar putea sa il gaseasca oarecum agresiv, chiar arogant. Barbatul Berbec ofera sfaturi, oricand i se cer; ba chiar si cand nu i se cer. Insa nu este foarte dornic sa le primeasca. Barbatului Berbec ii place sa fie, mereu, in cunostinta de cauza, sa nu ii scape nimic; si, pentru asta, isi gaseste mereu surse de informare.

Citeste mai mult ...
Loading...