Horoscop lunar zodia: varsator

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

varsator

      Luna aceasta va veti simti mult mai apropiati de persoanele dragi din viata voastra: de parinti, de parteneri, de frati sau surori; totusi, in conditiile in care va veti manifesta prea extravaganti sau cu opinii mult prea deosebite, aceste persoane isi vor exprima deschis parerile, care s-ar putea sa nu va fie chiar pe plac. In aceasta perioada, va simtiti, mai mult ca de obicei, atrasi catre viata de familie, catre ceea ce reprezinta aceasta pentru voi si catre rezolvarea problemelor aparute in acest context. Veti fi mult mai receptivi si mai draguti in actiunile voastre, la nivel romantic; tindeti sa fiti chiar extreme de romantici si, uneori, oarecum nostalgici. Loialitatea in relatia de cuplu devine extrem de importanta pentru voi. In viata profesionala, nu vor lipsi planurile si ideile, in legatura cu pasii pe care ar trebui sa-i faceti pe mai departe. Din pacate, vor exista si multe influente in acest sens, asa incat, uneori, va veti simti destul de debusolati, destul de lipsiti de directie. Urmati-va propria intuitie si canalizati-va, asa cum trebuie, energiile si pasiunile.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Trebuie sa va ganditi dinainte cum ati putea sa va petrecti timpul alaturi de cei dragi, in asa fel incat acesta sa fie plin de semnificatie si, de ce nu, de realizari impreuna. Este bine sa fiti eficienti si sa rpioritizati bine lucrurile, pentru a ajunge la rezultatele dorite. Maturitatea si siguranta de sine vor fi attribute foarte apreciate la voi, de catre partenerii de cuplu, iar acest trend este posibil sa dureze, o destul de lunga perioada de timp. In ceea ce va priveste, vorbele nu conteaza prea mult, in privinta relatiilor de suflet, ci, mai degraba, faptele. Viata de familie se va desfasura destul de agreabil, fara prea multe distorsiuni.

BANI SI CARIERA
      Este un moment in care viata profesionala va trece in plan secund, insa fara a fi cazul sa ignorati total problemele legate de munca voastra sau de starea financiara. Daca este nevoie, apelati la ajutor in cehstiunile care va depasesc sau pe care nu le puteti gestiona asa cum trebuie; este imposibil sa nu aveti si voi un colega sau o colega cu care sa va intelegeti mai bine si care sa fie dispus/dispusa sa va ajute, atunci cand va impotmoliti. Unele dintre hotararile pe care le veti lua, in acest domeniu al vietii voastre, pot sa aiba impact si asupra altor persoane, asa ca ar f bine sa va consultati, intotdeauna, cu toti cei implicati, inainte de a face pasi in directia dorita.

SANATATE
     Fiti siguri ca ceea ce mancati este bun si proaspat; este o perioada in care sistemul vostru digestiv prezinta oarecare sensibilitate, de aceea este nevoie a fi menajat cu ceva mai multa grija. Evitati, in totalitate, daca se poate, fast-food-urile, conservele si semipreparatele, alimente cu un mare potential toxic.

Loading...