Horoscop lunar zodia: varsator

loading...

Horoscop lunar Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsator

      Relatiile afective vor fi pline de provocari, luna aceasta; majoritatea problemelor vor fi determinate de existenta unor divergente de natura financiara; s-ar putea sa va confruntati chiar cu blicaje financiare, care sa va paralizez activitatea profesionala sau proiectele personale. In familie, ati putea sa va confruntati cu raporturi tensionate in relatia cu persoana iubita sau cu juniorii. Nu sunteti foarte in forma, asa ca unele oportunitati potrivite de a actiona s-ar putea sa va prinda total nepregatiti. Este nevoie sa va mobilizati si sa comunicati mai bine cu cei din jur, sa va informati cu privire la pasii pe care preconizati sa-i faceti pe viitor. Anumite chestiuni nu vor putea fi negociate, asa cum v-ati fi inchipuit, poate, voi; va trebui sa acceptati asta si sa nu fortati nota. O anumita sensibilitate a sistemului imunitar poate sa faciliteze aparitia de afectiuni care sa va tina pe bara o anumita perioada de timp.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Propunerile amoroase ale acestei luni s-ar putea sa va ia prin surprindere; nu sunteti foarte obisnuiti cu acest gen de abordari, care vor fi destul de greu de acceptat. Totusi, nu este cazul sa porniti de la cine stie ce prejudecati, ci sa lasati oamenii sa spuna ceea ce au de spus; motivatiile lor ar putea fi foarte rationale si s-ar putea sa va schimbati radical perspectivele, dupa ce-i veti asculta. In relatia de cuplu, este foarte posibil sa va confruntati cu parteneri care isi construiesc viziuni mai idealizate asupra unor evolutii; abordarile voastre realiste s-ar putea sa inflameze situatia. Voi, celibatarii, ar trebuie sa va ganditi ce anume va intereseaza sa obtineti de la o relatie cu o persoana de sex opus; uneori, este mai bien sa asteptati, decat sa va complicati inutil.

BANI SI CARIERA
      Prima parte a lunii nu va fi foarte favorabila evolutiilro din viata profesionala; vor aparea numeroase piedici in calea proiectelor pe care le veti initia. Situatia s-ar putea schimba radical in cea de-a doua parte a lunii, cand toti norii negri se pare ca se vor risipi, iar rezolvarile ar putea sa apara ca prin minune. Binenteles, va fi nevoie de implicarea voastra energica, insa si contextul astral va va veni in ajutor. Starea financiara va fi fluctuanta, asa ca nu trebuie sa initiati nici un fel de actiune care sa duca la denaturarea situatiei, mai mult decat este; ar fi recomandabil sa va limitati, mereu, la strictul necesar, chiar daca nu va fi un lucru usor de respectat.

SANATATE
     Energiile vitale nu sunt la cote normale, insa veti reusi sa functionati in mare de normalitate; totusi, ar fi bine sa va menajati mai mult, sa incercati sa mai delegate din sarcini si sa explicate apropiatilor ca aveti ceva mai multa nevoie de odihna.

Loading...