Horoscop lunar zodia: taur

loading...

Horoscop lunar Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur

      Luna aceasta, cariera va fi mai importanta pentru voi, decat orice altceva; este foarte posibil ca sarcinile asumate la locul de munca, sa va tina departe de cei dragi, ceea ce nu va fi deloc in favoarea voastra. Va vor interesa foarte mult castigurile materiale si, se stie, odata ce v-ati propus ceva anume, de obicei sunteti perseverenti si nu renuntati deloc usor. Trebuie, insa, sa tineti seama ca astfel de castiguri materiale nu suplinesc alte lucruri, poate mai importante decat banii. Este important sa va perfectionati, in plan profesional, insa, la fel de important, este sa nu uitati de persoanele care va stau alaturi, zi de zi, de cei dragi din viata voastra. Acestia pot sa va inteleaga, o anumita perioada, cat sunteti ceva mai ocupati, insa o astfel de situatie nu se poate perpetua la infinit.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta, satisfactiile din viata sentimentala vor depinde numai si numai de modul in care voi insiva veti actiona. Daca veti alege sa ignorati nevoile apropiatilor, crezand ca anumite lucruri se pot aranja si de la sine, s-ar putea sa va para rau mai tarziu; nu luati ca sigura afectiunea celor dragi. Daca abuzati de ea, la un moment dat aceasta se poate eroda si relatiile se racesc foarte rapid. In acest caz, este mult mai simplu sa se previna, decat sa se vindece. Voi, celibatarii, aveti mari sanse sa cunoasteti o persoana care sa va faca sa va simtiti impliniti; este un moment potrivit pentru a face pasi spre o relatie de cuplu cu mai multa implicare.

BANI SI CARIERA
      Ascensiunea profesionala va stimuleaza, va intereseaza in mod deosebit; contextul astral va sustine, in general, in demersurile din acest domeniu al vietii voastre. Va fi important pentru voi sa gasiti sustinere pentru ideile voastre, insa trebuie sa fiti si deschisi pentru sugestii noi, sa nu incercati sa va impuneti cu forta; aveti toate sansele sa va bucurati de recunoasterea meritelor, asa ca nu este cazul sa fortati, prea mult, lucrurile. Este la fel de important sa acordati, fiecarui membru al echipei cu care lucrati, recunoasterea de care are nevoie. Castigurile financiare nu vor aparea decat catre finalul perioadei, atunci cand veti putea contabiliza, pe deplin, rezultatele eforturilor depuse.

SANATATE
     Uneori, cand lucrurile nu va ies asa cum v-ati dori, aveti tendinta de a va enerva teribil; sunt momente in care intreg organismul vostru se revolta. Daca veti invata sa luati lucrurile mai in usor, sa actionati cu mai mult calm, va va fi mult mai bine, atat fizic, cat si psihic.

Loading...