Horoscop lunar zodia: taur

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur

      Luna aceasta va fi diferita, pentru voi, din multe puncte de vedere; de regula, sunteti destul de inchisi, parca mereu concentrati la ceea ce aveti de facut, foarte seriosi. Perioada aceasta prezentati o anumita vioiciune, energie, spontaneitate, care este destul de ciudata, daca vine denspre voi. Niciodata nu v-a lipsit curajul, insa acum vi se pare ca puteti cuceri Everestul. In topul preocuparilor vostre este bunastarea persoanelor dragi din sfera voastra existentiala; ganditi-va ca, poate, acestora nu le trebuie neaparat bunuri materiale, ci sa le acordati ceva mai multa atentie, ceva mai mult din timpul vostru. Imbunatatirea stilului de viata va fi o alta preocupare, insa asta presupune unele cheltuieli, care trebuie atent gestionate. Trecerea la fapte ar trebui sa se faca numai dupa o documentare temeinica, asa incat sa faceti lucrurile in maniera cea mai avantajoasa posibil. Acelasi lucru este valabil sa pentru alte investitii: achizitii de bunuri imobile, de obiecte de lux sau de patrimoniu, etc.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Nu va veti ascunde preferintele pentru anumite persoane de sex opus; nu aveti probleme in a trece la actiune, daca va place de cineva. Totusi, ar trebui sa fiti cat de cat siguri ca si persoanele respective sunt interesate de voi. Ispitele vor fi puternice, luna aceasta; va simtiti in verva, chiar flirtati, ceea ce este ceva nou pentru voi, insa descoperita ca e si foarte placut. Doar ca puteti atrage in preajma voastra persoane care au mult mai multa experienta in astfel de jocuri si care ar putea sa va intinda vreo capcana. Daca sunteti casatoriti, trebuie sa fiti de doua ori mai atenti la pasii pe care ii faceti. Anumite lucruri pot fi considerate foarte cool, insa nu va lasati prinsi in realitati paralele si mizati, de fiecare data, pe onestitate; doar astfel veti avea succes.

BANI SI CARIERA
      Eforturile pe care sunteti dispusi sa le faceti, luna aceasta, sunt destul de semnificative, insa rezultatele se arata a fi pe masura acestora. Cu putina atentie si putin noroc, investitiile demarcate in aceasta perioada s-ar putea dovedi, in lunile urmatoare, foarte profitabile. Nici castigurile din luna prezenta nu vor fi de neglijat; aveti grija, insa, caci, in verva pasiunii, a romatismului acestei perioade, ati putea fi tentati sa nu va mai monitorizati cheltuielile, cu atentia obisnuita. Daca urmariti sa obtineti o promovare, in cariera profesionala, este o perioada potrivita sa va intensificati eforturile in acest sens; daca, pe de alta parte, doriti sa faceti unele modificari in situatia voastra de munca, este bine a fiti ceva mai prudenti, insa este destul de posibil sa reusiti chiar mai bine decat v-ati fi asteptat.

SANATATE
     Se anunta o perioada cu foarte mult efort, cu multa exuberanta, iar asta are darul de a consuma energie. Este foarte posibil sa experimentati momente de epuizare, ceea ce nu este deloc OK; daca ajungeti in astfel de stari, inseamna ca dea ati depasit niste limite ale normalitatii, si trebuie sa remediati acest aspect.

loading...
loading...