Horoscop lunar zodia: taur

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur

      Pare ca evolutiile din aceasta luna va vor fi destul de favorabile, mai ales daca veti sti sa profitati, asa cum trebuie, de ele. Nu va lipseste vitalitatea, aveti suficienta energie pentru a actiona, precum si destula motivatie, pentru a si trece la actiune, pentru a depasi etapa planurilor de pe hartie. In plan sentimental, va fi o luna plina de mici momente deosebite, care va vor ajuta sa mergeti inainte, care va vor da certitudinea ca viata merita traita; nici sa nu va treaca prin cap sa ignorati semnalele de apropiere pe care vi le trimit partenerii de cuplu! Viata profesionala va fi incercata de numeroase evenimente care vor trebuie solutionate; va fi mult mai simplu pentru voi, daca ati reusi sa colaborati, asa cum trebuie, cu partenerii de munca. Vor fi favorizate activitatile care presupun initiativa, va fi important sa fiti in masura sa interveniti la momentul cel mai potrivit si sa nu renuntati usor, chiar daca veti avea parte de opozitie semnificativa.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Din pacate, evenimentele deosebite vor fi destul de rare in viata de cuplu, insa, pe de alta parte, chiar asa putine, vor fi de impact. Este bine sa raspundeti semnalelor partenerilor vostri, sa nu ignorati ceea ce va transmit acestia. Nu veti avea parte de furtuni emotionale care pot fi si periculoase, dar pot si comdimenta viata sentimentala; binenteles, nu este de dorit sa se manifeste prea des. Unii dintre voi s-ar putea sa fiti chemati la o reevaluare a relatiei de cuplu. Rupturile vor fi rare, insa nu imposibile; este bine sa nu va complaceti intr-o situatie care nu prezinta nici o iesire fericita. Acceptand la infinit o astfel de stare de lucruri se vor dezvolta frustrari care nu va vor face deloc bine.

BANI SI CARIERA
     Nu veti avea probleme financiare deosebite, pe parcursul acestei luni, insa nici nu ar trebui sa fortati limitele propriilor bugete. Daca v-ati propus sa investiti in casa voastra, ar fi bine sa aveti acordul partenerilor si sustinerea lor in actiunile pe cacre doriti sa le intreprindeti. Viata profesionala va va solicita, in unele momente, destul de mult; vor fi, pe de alta parte, situatii in care solutiile problemelor vor fi destul de greu de reperat, iar, in aceste cazuri, va trebui sa aveti putina rabdare, pana ce lucrurile se vor clarifica de la sine.

SANATATE
     Luna aceasta, ceva nu va merge foarte bine in evolutia sistemului vostru imunitar; va trebui sa aveti mai multa grija la ceea ce faceti si la persoanele cu care intrati in contact. Plimbati-va mai mult si, daca este cazul, faceti o cura de vitamine.

Loading...