Horoscop lunar zodia: scorpion

loading...

Horoscop lunar Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion

      Luna aceasta veti avea parte de afectiune din partea apropiatilor, va veti bucura de sustinerea lor, de conexiunile pe care le-ati dezvoltat, in ultima vreme, in aceasta directie. Sunteti persoane muncitoare, gata sa oferiti foarte mult, celor care va sunt alaturi; dedicarea fata de persoanele dragi voua poate fi totala, daca primiti din partea acestora atentie, suport, dragoste. Nu cereti foarte mult in schimbul a ceea ce oferiti, de aceea puteti fi si iubiti atat de usor. Mai greu pentru cei de alaturi este sa ajunga sa va cunoasca, deoarece, in aparenta, puteti fi usor catalogati ca persoane foarte reci, retrase, greu abordabile. Starea de sanatate va fi ceva mai sensibila, in perioada aceasta; daca nu este vorba de probleme mai serioase, ar fi bine sa gasiti metode alternative de tratament, nu neaparat medicamente. In plan profesional, provocarile vor fi imense pentru voi, insa veti avea resursele necesare pentru a face fata cu brio.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Manifestarile in cadrul relatiei de cuplu ar putea fi ingradite, in anumite contexte; faptul ca trebuie sa ajungeti la compromisuri nu prea va place considerati ca va ingradeste exprimarea libera a personalitatii. Si totusi…. sunteti dispusi sa faceti compromisuri, daca sunteti implicati emotional, daca iubiti. Energia sexuala nu va lipseste, ba chiar, uneori, ar putea fi greu pentru parteneri sa tina pasul cu voi; nu trebuie sa interpretati asta altfel decat este. Luna aceasta, nu este indicat sa amestecati relatiile de prietenie cu cele sentimentale; perspectivele ca ceva bun sa iasa din asta, nu sunt foarte favorabile. Este posibil ca, luna aceasta, sa aveti parte de un eveniment fericit in familia extinsa, care sa va plaseze in centrul actiunii, solicitandu-va disponibilitate de a intervene, atunci cand veti fi solicitati.

BANI SI CARIERA
      Este posibil ca multe lucruri pe care le credeati foarte bine puse la punct, sa se intoarca la 180 de grade, dandu-va planurile peste cap; s-ar putea sa fiti fortati la ore suplimentare, daca lucrurile se complica si daca este nevoie sa finalizati situatiile intr-o anumita perioada de timp. Va fi o perioada foarte dinamica fata de voi, chiar daca finalul nu va va aduce tocmai rezultatele scontate de voi. De multe ori, eforturile depuse nu vor fi rasplatite pe masura, insa trebuie sa perseverate; cineva va urmareste si, la un anume moment, va veni si randul vostru sa culegeti roade imbelsugate.

SANATATE
     Nu faceti experimente pe voi insiva, luna aceasta, pentru ca rezultatele s-ar putea sa va aduca intr-o stare foarte complicata. Nici macar in ceea ce priveste dietele pentru slabiti, nu va luati dupa altii, ci mergeti la un nutritionist, pentru a va oferi o varianta personalizata, adaptata propriilor voastre nevoi.

Loading...