Horoscop lunar zodia: scorpion

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion      Luna aceasta veti fi mult mai atrasi de atmosferele linistite, fara prea multa valve sau zgomot; va veti implica, cu foarte mult entuziasm, in actiuni de genulu unu la unu, mult mai Ok, din punctul vostru de vedere, decat activitatile de grup sau asocierile ocazionale. Veti fi destul de flexibili, atunci cand se va pune in discutie viata voastra afectiva, mult mai dispusi spre compromise, spre negociere, spre ajungerea la o intelegere valabila si viabila. V-ar placea ca toate lucrurile sa se desfasoare cat mai simplu si chiar veti incerca sa le simplificati pe cele care va vor parea prea complicate. Luna aceasta aveti misiunea de a va autoanaliza si de a indeparta de la voi acele bariere pe care voi insiva le-ati ridicat impotriva diverselor chestiuni care va produc oarecum teama; ca de exemplu, nu este cazul sa cautati, acum, dragostea, ci sa inlaturati obstacolele ridicate de voi in calea acestui sentiment. Veti munci mult in perioada aceasta, pentru a indeplini, asa cum trebuie, responsabilitatile de zi cu zi . Uneori, s-ar putea sa munciti chiar mai mult decat de obicei.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Incercati sa va cizelati aptitudinile de socializare si chiar redefiniti-le, daca nu mai servesc scopurilor pe care vi le-ati propus pe parcurs. Ar putea sa apara unele divergente in relatiile cu unele persoane si adaptarea la noile situatii ar putea sa va faca constienti de toate aceste chestiuni care pot sa ia o turnura nociva sis a va afecteze, in mod negative, viata voastra si a persoanelor dragi. Viata initma ar putea capata noi dimensiuni, mai ales in conditiile in care si partenerii vostri par sa fie foarte receptivi. Daca inca nu sunteti intr-o relatie stabile, poate ar trebui sa faceti un pas important pentru viitorul vostru; este o perioada favorabila pentru cereri in casatorie. Legaturile stranse cu familia, prietenii si chiar legaturile romantic, vor prospera, pe tot parcursul lunii.

BANI SI CARIERA
      Luna aceasta veti fi mereu in alerta, in ceea ce priveste munca voastra. Este important sa aveti relatii bune cu persoanele alaturi de care va desfasurati activitatea profesionala. Veti resimti nevoia acuta de a comunica cu cei din jur, cat mai eficient posibil. In a doua parte a perioadei, este posibil sa apara anumite obstacole, care sa puna in pericol unele din realizarile voastre, in plan profesional. Trebuie sa fiti vigilenti si sa indepartati influentele negative care ar putea sa va afecteze viata si realizarile din aceasta perioada. Chiar daca lucrurile nu evolueaza asa cum trebuie, in ceea ce va priveste, din fericire, mereu aveti in spate suportul celor dragi, care va sustine pentru a iesi cu bine din perioadele dificile.

SANATATE
     Daca nu ati luat masuri pentru a va imbunatati stilul de viata, iata ca acum este o noua perioada benefica pentru a lua initiativa in acest sens. Fiti atenti la afectiunile deja existente si incercati sa preveniti aparitia complicatiilor, respectand sfatul medicilor.

Loading...