Horoscop lunar zodia: scorpion

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion

      Luna aceasta, atentia voastra se va concentra asupra persoanelor si relatiilor, mergand de la personal la platonic sau doar la profesional. Aveti nevoie, in preajma voastra, de oameni competenti, daca doriti sa reusiti in ceea ce v-ati propus. Este nevoie sa fiti mereu pe faza, pregatiti sa interveniti ori de cate ori se iveste, in fata voastra, o ocazie favorabila care sa va ajute in drumul vostru catre obiectivele stabilite. Uneori, s-ar putea sa va inselati, insa, alteori, va prinde foarte bine actiunea voastra. Este bine sa aveti obiective clare, asa incat sa stiti exact incotro ar trebui sa mergeti; traseele pe bajbaite au foarte putine sanse de succes. Luna aceasta, in ciuda tuturor diversiunilor, va va favoriza o interrelationare de buna calitate, legaturi stranse cu cei dragi si sentimentul apropierii de acestia. Se pune accentual, mai degraba, pe grup, decat pe individ; nu mai este vorba doar de “mine”, ci de “noi”, ca grup inchegat. Este o perioada favorabila in afacerile ce presupun contacte directe cu clientii.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Atentia va va fi concentrata, in special, pe legaturile romantice, pe cele de prietenie, dar si pe cele profesionale, din care, in unele cazuri, ar putea sa derive primele doua. Este un moment foarte potrivit pentru socializare, pentru interrelationare. Verificati-va contactele, telefonati si reluati legatura cu acele persoane din viata voastra pe care nu le-ati mai cautat in ultimul timp. Este un lucru absolut necesar de facut acum, mai ales daca aveti obiective, in viata personala, pe care doriti sa le atingeti cu succes. Unele jocuri sociale s-ar putea dovedi extrem de seducatoare. Fiti atenti la relatiile de familie, care ar putea lua o turnura neplacuta, in cazul in care va lasati purtati de impulsuri si nu tineti seama de responsabilitatile voastre in cuplu.

BANI SI CARIERA
      Concentrarea pe relatiile cu cei din jur, pe dinamica acestor relatii si pe modul in care aceste relatii va pot influenta viata de zi cu zi, inclusiv in domeniul profesional, devine un element foarte important pentru voi, in perioada acestei luni. Incercati sa va impartiti timpul, in mod egal, intre munca si casa, intre colegii de serviciu si persoanele dragi din viata voastra, chiar daca sunteti foarte ocupati si pare ca timpul nu va mai ajunge. Daca faceti un effort ceva mai intens de organizare, veti reusi, fara indoiala. Pana la urma, cei alaturi de care va claditi viitorul sunt cei mai importanti in viata voastra. Vor fi decizii destul de greu de luat, avand in vedere ca, pentru a asigura tot ceea ce doriti celor dragi, este nevoie de efort si de a face tot ceea ce puteti alaturi de colegii de munca.

SANATATE
     Fiti atenti la ceea ce fac alte persoane din jurul vostru, care pastreaza un stil de viata sanatos; daca sunt lucruri bune, luati exemplu si faceti si voi la fel. Aveti nevoie sa luati masuri de prevenire, pentru a nu ajunge sa va imbolnaviti, doar din propria voastra neglijenta.

loading...
loading...