Horoscop lunar zodia: sagetator

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator

      Luna aceasta veti fi preocupati ca toti cei din jur sa fie multumiti, sa aiba tot ce le trebuie. Va fi o luna destul de solicitanta, pentru voi, din punct de vedere financiar, insa mereu veti considera ca se merita efortul. Este important sa stabiliti un mediu de colaborare armonios, aata cu apropiatii, cat si cu persoanele alaturi de care va desfasurati activitatea. Talentele si abilitatile voastre vor gasi pareciere printre acestea din urma. Se poate ca inclusiv activitatile sociale si cele legate de viata sentimentala sa aiba unele conexiuni cu mediul de lucru. Dispuneti de multa energie si vitalitate, insa nu intotodeauna sunteti suficient de autodisciplinati si chibzuiti in cheltuirea acestor resurse; uneori, o astfel de atitudine neglijenta poate cauza neplaceri. In viata sentimentala, se poate sa aveti de surmontat un hop destul de important; odata trecuta incercarea, pasiunea va renaste mai puternica, iar viata sentimentala se va revigora spre beneficiul relatiei voastre de cuplu. Incercati sa va impuneti rabdare, in momentele delicate; nerabdarea poate avea consecinte nefaste.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Oferiti-va timpul vostru liber pentru a va ajuta aproapele; veti avea parte de o experienta unica, ce merita explorata cu mai multa atentie. Se poate ca unele persoane sa va gaseasca foarte atractivi, dar si foarte abordabili, mai ales la locul de munca, dar si in plan personal. Presiunile asupra voastra oscileaza mereu, insa veti fi fericiti sa aveti persoane dragi in jur care sa va ofere sprijinul lor. Nu trebuie sa va concentrati prea mult pe minusurile din relatia voastra; priviti imaginea de ansamblu si incercati sa mentineti vii romantismul si pasiunea. Cercetati mai indeaproape ceea ce va face fericiti si ceea ce poate aduce mai mult pozitivism in viata voastra, pentru a va atinge, astfel, mai usor, scopurile.

BANI SI CARIERA
      Starea voastra financiara s-ar putea deteriora, in unele momente, pe parcursul acestei luni; nu este intelept sa intarziati, cel putin anumite plati pe care trebuie neaparat sa le faceti la timp. Atata timp cat voi incercati sa faceti viata celor din jur mai buna, veti primi acelasi lucru din partea tuturor, iar problemele din viata voastra vor deveni, parca, ceva mai usor de rezolvat, cu atata sprijin extern. Cariera va fi o provocare continua; hotaratoare vor fi, mereu, relatiile cu cei cu care colaborati zi de zi, la locul de munca.

SANATATE
    Luna va incepe, pentru voi, cu o stare de sanatate destul de buna, insa aceasta s-ar putea deteriora, pe parcurs, mai mult sau mai putin, in cazul in care nu veti reusi sa va gestionati asa cum trebuie, resursele propriului vostru organism. Stresul poate sa va afecteze destul de mult, fiind o luna cu multe presiuni pentru voi.

Loading...