Horoscop lunar zodia: sagetator

loading...

Horoscop lunar Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator

      Exista o anumita fierbere care va caracteriza intregul vostru parcurs de luna aceasta, mai ales din punct de vedere sentimental. Totul se desfasoara foarte pasional, sunt anumite chestiuni care evolueaza spontan, izbucnesc cand va asteptati mai putin, luandu-va prin surprindere; persista un anumit climat de neincredere, atat din partea voastra, cat si din partea partenerilor, care va impiedica sa va bucurati de ceea ce v-ar putea oferi relatia de cuplu. Se pare ca viata profesionala va cunoaste evolutii mult mai favorabile; serviciile pe care le prestati, activitatile lucrative in care sunteti implicati, par sa devina mult mai productive. Finalul lunii va va aduce in situatia de a numara mult mai multe castiguri financiare decat ati fi anticipat; cu toate acestea, va fi nevoie sa va abtineti de la cheltuieli nenecesare, mai ales daca aveti unele datorii pe care trebuie sa le achitati.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Chestiunile din plan personal par a fi destul de volatile; nu prea va puteti baza pe propria intuitie, cu atat mai putin pe cei din jurul vostru, din acest punct de vedere. Cu toate ca, in multe cazuri, veti fi in centrul atentiei, va fi destul de dificil sa va implicati intr-o relatie de cuplu, cu toata sinceritatea pe care v-ati dori s-o aduceti intr-o astfel de relatie; ceva va impiedica sa va acordati increderea persoanelor de alaturi. Inclusiv in cadrul cuplurilor deja formate, este posibil sa existe numeroase retineri; daca nu veti discuta despre ele, este foarte posibil sa apara interpretari eronate, care vor face foarte rau legaturii dintre voi. Cand vine vorba de tabieturi, va place sa vi le pastrati asa cum vi le-ati format, acest lucru creand unele nemultumiri, mai ales daca este vorba de obiceiuri nu foarte placute; ar trebui sa fiti ceva mai flexibili, in aceasta privinta.

BANI SI CARIERA
      Viata voastra profesionala va putea capata anvergura, luna aceasta; veti gasi solutii acolo unde nu credeati ca ati putea gasi. Spiritul de bun negociator va fi stimulat de contextul astral, asa ca veti reusi sa incheiati multe afaceri avantajoase pentru voi. Va fi o chestiune de cat de bun este momentul prezent pentru a actiona intr-o directie sau alta. Nu trebuie sa va incredeti in ceilalti, inainte de a avea incredere in voi insiva, insa anumite sfaturi competente s-ar putea sa va fie de folos; nu fiti atat de intransigenti incat sa respingeti, din start, anumite idei. Fiti constienti ca resursele financiare sunt limitate, in vreme ce imprumuturile sunt achizitii costisitoare, care pot sa va incurce teribil, daca nu sunteti foarte constienti de riscurile asumate, atunci cand incheiati astfel de tranzactii.

SANATATE
     Tonusul acestei luni este destul de bun, in ceea ceva priveste; energiile exista din plin, asa ca starea fizica va fi dintre cele mai bune. Putin interes in ceea ce priveste metodele de mentinere a unei stari de bine va poate ajuta sa va pastrati vitalitatea o perioada cat mai lunga de timp.

Loading...