Horoscop lunar zodia: rac

loading...

Horoscop lunar Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac

      Luna aceasta, in ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii, nu vor lipsi oportunitatile de afirmare; va trebuie sa alegeti modalitatile cele mai potrivite pentru a va putea pune in valoare, la momentul potrivit, astfel incat sa maximizati rezultatele eforturilor pe care le veti depune in tot acest timp. Socializati cat este nevoie, pentru a va asigura bateria de cunostinte de care aveti nevoie, pentru a va sustine, macar in parte, in demersurile pe care le initiati. Este important sa beneficiati de sprijin, pentru ca scutiti efort si timp pretios. Este posibil sa fiti pusi in situatia de a fae unele schimbari importante in viata voastra, mai ales in a doua parte a lunii; nu va fi usor, insa trebuie sa va aratati flexibili si pregatiti pentru noi provocari. Nu se poate sa nu va adaptati noilor evolutii din viata voastra!

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Nu va bazati numai pe noroc, mai ales in ceea ce priveste viata voastra personala; chiar daca lucrurile v-au mers, astfel, pana acum, este bine sa nu mai lasati lucrurile sa evolueze de la sine, ci sa interveniti si voi, pentru a le orienta in directia dorita. Cuplurile ar putea sa exprimenteze si situatii mai tensionate; anumite subiecte s-ar putea sa provoace divergente intre voi si partenerii de cuplu, insa nu este bine sa lasati lucrurile sa treneze. Discutiile clare si la obiect pot lamuri anumite chestiuni, astfel incat sa nu mai persiste neintelegeri in cuplu. Cea mai proasta alegere ar fi sa apelati la intermediari pentru rezolvarea problemelor voastre personale; o a treia parte, in acest conxte, poate denatura grav situatia.

BANI SI CARIERA
      Mizele, in viata profesionala, nu vor fi pe atat de mari pe cat v-ati fi asteptat; uneori, veti avea impresia ca e doreste foarte mult de la voi, insa, in momentul in care treceti la treaba, veti observa ca nu este mare lucru. Si totusi, sunt lucruri care trebuie facute, probleme care trebuie rezolvate. Este posibil sa apara persoane care sa incerce sa va puna in dificultate, insa vor face greseli, de care va trebui sa profitati voi, pentru a iesi cu bine din focul incrucisat. Situatia financiara nu va fi foarte stabila, de aceea va fi nevoie sa aveti mai mare grija la cheltuielile pe care intentionati sa le facet; anumite proiecte ar trebui amanate pentru perioade cu mai multa stabilitate.

SANATATE
     Unele chestiuni ar putea sa va afecteze la nivel psihic, sa va altereze buna starea; va trebui sa incercati sa va detasati de sentimentalisme si sa va impuneti mai mult sange rece in actiune. Emotiile pot sa va de batati de cap si sa afecteze realtiile cu cei din jur.

Loading...