Horoscop lunar zodia: rac

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac

      Mizati, in perioada acestei luni, pe creativitate; contextul astral al perioadei stimuleaza, in mod deosebit, aceasta latura a voastra, asa ca vor fi foarte favorizati aceia dintre voi care desfasoara activitati in campuri profesionale care implica aceasta capacitate. Veti fi mereu manati de dorinta de a cunoaste cat mai mult, de a va informa, asa ca ati fi in stare sa apelati chiar si la metode mai putin ortodoxe, pentru a afla ceea ce va intereseaza. Uneori, asumarea de riscuri s-ar putea sa merite. Daca aveti posibilitatea sa calatoriti, in aceasta perioada, ar putea fi vorba de un mare castig pentru voi; unele dintre perspectivele voastre s-ar putea sa cunoasca evolutii surprinzatoare, s-ar putea savedeti anumite lucruri intr-o maniera complet diferita. Viata personala ar putea fi presarata cu unele evenimente mai putin obisnuite, care s-ar putea sa va ia sip e voi insiva prin suprindere.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Este posibil sa aveti unele surprize, in ceea ce priveste evolutiile din viata profesionala, insa lucrul acesta nu va fi deloc deranjant; dimpotriva, se prea poate ca astfel de momente sa ofere sarea si piperul unei relatii de cuplu reusite. Nu puteti merge la infinit intr-o anumita rutina in care ati intrat; asta inseamna moartea sentimentelor. Finele lunii s-ar putea sa va gseasca mai indragostiti de parteneri ca niciodata. Si in cazul vostru, al celibatarilor, momentele picante ar putea face parte din inceputul unor relatii de cuplu de care sa va aduceti aminte cu multa placere, mai tarziu. Putine lucruri ar putea denature atmosfera serena din cadrul familial, iar acest lucru va fi foarte benefic pentru starea voastra de spirit.

BANI SI CARIERA
      Atata timp cat veti veni cu idei noi, individualizate si unice, veti obtine foarte multa apreciere din partea celor alaturi de care va desfasurati activitatea profesionala. Preocuparile legate de respectarea termenelor limita s-ar putea sa puna oarecare presiune pe voi, de-a lungul perioadei, insa, cu putin effort, veti reusi sa faceti fata. Finalul lunii poate sa va aduca incununarea muncii voastre, rezultatele pe care le asteptati de mai multa vreme, si nu doar de natura financiara. Oricum, castigurile financiare vor fi, oarecum, in plan secundar, pentru voi, luna aceasta. Mai importanta va fi recunoasterea pe care ati putea-o obtine. Nu sunteti in pericol sa va scada veniturile decat in masura in care nu veti reusi sa va indepliniti obligatiile asumate.

SANATATE
     Este foarte posibil sa experimentati dureri de incheieturi si oase, in aceasta perioada, asa ca trebuie sa fiti atenti la orice semne care v-ar putea afecta mobilitatea. Nu lasati lucrurile sa se acutizeze, pentru ca afectiunile din aceasta sfera sunt mai usor si mai ieftin de remediat in stadiu incipient, decat mai tarziu, cand pot sa apara diverse complicatii.

loading...
loading...