Horoscop lunar zodia: pesti

loading...

Horoscop lunar Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pesti

      Contextul astral indica, in ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii, o mare disponibilitate de a actiona; acest lucru este benefic, in masura in care actiunile pe care le veti demara vor fi bine documentate si gandite in termeni de performanta. Sunteti foarte pusi pe treaba si gata sa faceti schimbari; s-ar putea ca modul vostru de actiune sa fie prea rapid pentru unele persoane din anturajul vostru, pe care va trebui sa le asteptati sa va inteleaga corect intentiile. Din pacate, veti avea tendinta de a va stabili tinte destul de greu de atins, ceea ce nu va face lucrurile prea usoare pentru voi. Dimpotriva, va veti complica foarte mult, iar eventuale esecuri ce ar putea sa apara, vor avea impact negativ asupra starii voastre de spirit. Daca va veti implica in tranzactii comerciale, schimburi, fiti siguri ca intelegeti exact conditiile acestor tranzactii; uneori, nerabdarea de a face anumite lucruri, poate atrage dupa sine eludarea unor etape, fapt care sa atraga consecinte negative.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Uneori, faptul ca nu puteti schimba lucrurile in directia pe care o doriti, ve enerveaza la culme; ba chiar sunteti predispusi sa actionati destul de pripit, incercand sa modificati cursul lor firesc. Impunerea unor actiuni, intr-o maniera aproape obligatorie poate deranja, poate raci mai ales relatiile de cuplu. Trebuie sa acordati si partenereilor vostri, libertatea de miscare de care au nevoie, libertatea de a decide pentru si in folosul lor. Egoismul nu are ce cauta in viata sentimentala a nimanui. Faptul ca va simtiti bine in propria piele nu va da dreptul sa hotarati pentru altii. Voi, celibatarii, ati putea avea sanse de reusita in a va gasi jumatatea, daca veti fi flexibili si veti opta pentru discutii deschise.

BANI SI CARIERA
      Critica aplicata celorlalti, in sensul de a dojeni si nu de a face ceva constructive, poate sa duca la daramarea unor perspective; trebuie sa intelegeti ca, uneori, evolutiile isi au ritmul lor, care nu poate fi grabit pentru ca asa vreti voi. Incercati sa fiti rezonabili sis a nu emiteti pretentii prea mari in ceea ce-I priveste pe ceilalti. Priviti, intai, la ceea ce faceti voi insiva si faceti comparatie. Si chiar daca voi faceti mai mult, se poate ca anumite persoane sa aiba o capacitate mai limitata de a actiona. Partea de finante va fi foarte dinamica; veti incasa bani in buzunar, insa, tot atat de usor, este foarte posibil sa-i si pierdeti, in investitii insuficient documentate sau cheltuieli nenecesare.

SANATATE
     Bucurati-va de ceea ce este frumos in viata voastra; munciti cu masura, fara sa va epuizati. Tineti cont de minime reguli de mentinere a sanatatii si nu veti avea probleme majore, in aceasta perioada.

Loading...