Horoscop lunar zodia: pesti

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pesti

      Toate activitatile voastre mentale vor fi intens personale, subiective, chiar egocentric, in aceasta perioada. Pareti foarte veseli cand comunicati cu ceilalti, asa ca nu va fi greu sa atrageti de partea voastra, noi cunostine, noi prietenii. Aveti abilitatea de a media conflictele, insa nu intotdeauna iesiti castigati din astfel de situatii si nici calitatile voastre diplomatice nu va vor ajuta intotdeauna. Partea financiara a vietii voastre va inregistra unele avansuri, chiar cu noi achizitii sau conturi de economii. Exista multe posibilitati de a face bani, insa, din pacate, nu veti alege mereu posibilitatea cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar. De asemenea, este foarte posibil sa va confruntati cu unele cheltuieli neasteptate. Contextul astral sugereaza o perioada foarte creative, in care veti fi in stare sa faceti foarte multe, cu posibilitatile care vi se ofera; puteti sa incepeti noi proiecte sau sa lucrati mai intens la cele pe care le aveti deja in lucru.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata voastra intima nu va fi usor de gestionat, in perioada acestei luni; cu cat lucrurile merg mai lent, cu atat deveniti mai panicati, de parca vi se pare ca lucrurile nu se vor mai intampla niciodata. Este bine sa aveti rabdare si sa vedeti ce poate sa va ofere viata, prin evolutiile sale viitoare. In nici un caz nu este recomandabil sa luati decizii pripite in chestiunile sentimentale; ati putea iesi foarte raniti, daca luati o hotarare pripita. In familie, incercati sa fiti deschisi si sa discutati, in cuplu, problemele care va preocupa; nu intotdeauna aveti disponibilitate spre asta, iar acest lucru poate fi nociv pentru evolutia viitoare a relatiilor de cuplu.

BANI SI CARIERA
      Contactele pe care vi le-ati facut, in alte domenii ale vietii voastre, ar putea sa va fie de mare folos, in viata profesionala. Aceasta va va pune multe provocari, mai ales in prima parte a lunii. Nu va fi simplu sa raspundeti mereu prezent, dar poate nici nu trebuie; relatiile cu colegii de munca devin, in acest context, extrem de importante. Va va costa multa energie ca sa intelegeti, sa va adaptati mediului inconurator si evolutiilor din viata voastra. Pastrati-va disponibilitatea de a participa la intruniri sau adunari spontane; aveti mare grija ce vorbiti si cum va exprimati. Adaptati-va momentelor la care participate, dar si auditoriului care exista in jurul vostru.

SANATATE
     Fiti mai atenti cu ochii vostri; daca lucrati multe ore la calculator, ar fi cazul sa va impuneti pauze dese, care sa va permita sa va relaxati. Altfel, sunteti pasibili de dureri de cap, migrene chiar, care v-ar putea pune inclusiv in incapacitate de munca.

Loading...