Horoscop lunar zodia: pesti

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pesti

      Va fi nevoie sa invatati sa relationati ceva mai bine cu cei din jur, poate chiar la un nivel ceva mai intim – schimb de idei, de cugetari, de credinte personale, de emotii si trairi. Legaturile de familie, de dragoste, presupun, acum, schimb reciproc de sentimente. Mentinerea contactelor, chiar si in cazul in care exista o distanta fizica la mijloc, este posibila, in conditiile tehnologiei din zilele noastre. Puneti foarte bine lucrurile la punct, pentru ca nici un fel de greseala nu va fi trecuta cu vederea, mai ales daca aveti scopuri precise si daca doriti sa le si atingeti. Luna aceasta veti fi mult mai curiosi si mai alerti, ca de obicei, precum si foarte ocupati cu diverse comisioane, acte, telefoane si alte forme de socializare. Rudele, vecinii, prietenii, fratii si colegii de munca ar putea juca, pe intreg parcursul acestei luni, un rol mult mai important decat cel pe care-l au, in mod obisnuit, in viata voastra.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata voastra va fi destul de plina cu numeroase activitati, asa ca va fi nevoie sa faceti eforturi pentru a va elibera timp si pentru viata personala. Este bine sa va ganditi cu atentie la acest aspect, avand in vedere ca relatia de cuplu nu merge, nicicum, in virtutea inertiei. Momentele intime sau intanirile presonale trebuie sa aiba substrat favorabil, trebuie, chiar, facute sa se intample. Din pacate, se pare ca nu prea aveti rabdarea necesara pentru a astepta desfasurarea normal a lucrurilor; incercand sa le grabiti, nu faceti decat sa le indreptati intr-o directie gresita. Opriti-va putin din iuresul in care sunteti prinsi si incercati sa reganditi lucrurile in asa fel incat sa vedeti mai bine ceea ce este important pentru voi, la acest moment, din punct de vedere sentimental, si cum va puteti atinge obiectivele propuse.

BANI SI CARIERA
      Imbunatatirea relatiilor interpersonale poate sa va aduca multe beneficii, inclusiv in plan profesional; va fi, insa, nevoie, sa depuneti si voi, partea voastra de efort si timp. Puteti sa va folositi de mijloacele tehnice existente, inclusive de relatiile de socializare, pentru a reface sau mentine legaturi care va pot fi de foarte mare folos in solutionarea problemelor din viata voastra personala. Daca doriti sa va atingeti, asa cum le-ati proiectat, scopurile stabilite pentru aceasta perioada, atunci nu va puteti permite nici un fel de neglijenta. Asteptati-va sa fiti destul de ocupati, inclusiv cu reglarea unor chestiuni financiare care ar putea sa o ia razna, uneori chiar din cauza neatentiei voastre.

SANATATE
     Unele probleme de sanatate, care v-au dat batai de cap pana acum, s-ar putea sa inceapa sa se remedieze; va simtiti bine cand vedeti ca gasiti solutii potrivite, care chiar dau rezultate. Problemele de somn s-ar putea sa se dovedeasca destul de suparatoare, la un moment dat, mai ales daca nu faceti nimic pentru a remedia acest disconfort.

loading...
loading...