Horoscop lunar zodia: leu

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Leu (23 iulie - 22 august)

Leu

      Luna aceasta va fi pentru voi, nativii acestei zodii, destul de norocoasa; asta nu inseamna sa va lasati doar la mana norocului, insa multe chestii va vor iesi foarte bine, cu doar putin efort. Dificultatile nu vor lipsi, insa, in acest context astral, va fi mult mai usor decat in alte dati sa treceti peste ele. Viata sentimentala va fi plina de pasiune; fiti siguri ca partenerii vostri impartasesc aceeasi stare de spirit, aceleasi sentimente, altfel va veti trezi intr-o relatie unilaterala. Aveti calitati innascute de lideri, insa nu trebuie sa defilati cu ele prin fata celorlalti, ci sa le folositi cu chibzuinta si tact; in plan profesional, va fi cu atat mai important sa urmati acest sfat, mai ales ca aveti nevoie de echipa pentru a va duce la bun sfarsit proiectele initiate. Atentie la anumite chestiuni care ar putea sa va puna probleme; daca sunteti siguri de viabilitatea lor, probabil merita sau mai insistati, daca nu, incercati sa vedeti cum puteti iesi din impas. Uneori este posibil sa experimentati stari de anxietate, care nu va sunt deloc caracteristice si pe care le-ati gestiona cu destul de multa greutate.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata de familie din aceasta perioada poate fi plina de romantism; amintiri placute din trecut va fac sa va doriti sa reinviati o perioada frumoasa din viata voastra, asa ca actiunile voastre vor fi indreptate in aceasta directie. Nu va fi vorba despre o reintoarcere in trecut, ci despre o adaptare a unor chestiuni agreabile, la prezent; participarea partenerilor va fi cu atat mai importanta, in acest context, insa, in putine cazuri, nu veti reusi sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Viata sentimentala se anunta, deci, destul de implinita, pe parcursul acestei luni. Si in ceea ce va priveste pe voi, celibatarii, lucrurile ar putea merge foarte bine, daca stiti exact ce va doriti pentru viitorul vostru, din acest punct de vedere; fiti receptivi si atenti la semnalele pe care le primiti, dar si la cele pe care le emiteti.

BANI SI CARIERA
      In viata profesionala, este bine sa incercati sa va apropiati cat mai multi dintre colaboratorii de la locul de munca, indiferent de ce pozitie ierarhica ocupati; este cu atat mai important sa faceti asta, in cazul in care sunteti pe pozitie de leader, pentru ca aveti calitati innascute in acest sens, insa trebuie sa invatati sa le folositi, in mod constructiv. Daca nu veti fi receptivi in acest sens, este foarte posibil ca multe dintre demersurile voastre profesionale sa se se bucure de reusitele preconizate. Partea financiara a vietii voastre ar putea inregistra unele fluctuatii semnificative, mai ales la finele perioadei, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti la nunate si sa nu va hazardati in achizitii care ar putea sa va denaturize bugetul.

SANATATE
     Va fi o luna in care, daca va veti organiza asa cum trebuie timpul, veti reusi sa gasiti si momentele necesare pentru relaxare, pentru a va bucura de momentele frumoase din viata voastra. Stresul poate sa-si faca simtita prezenta, insa nu la cote alarmante. Starea de sanatate nu artrebui sa va puna probleme deosebite.

loading...
loading...