Horoscop lunar zodia: leu

loading...

Horoscop lunar Leu (23 iulie - 22 august)

Leu

      Nu subestimati ajutorul pe care vi-l pot acorda cei din jur; chiar daca sunteti persoane foarte capabile, este imposibil, in unele cazuri, sa va descurcati de unii singuri. Oricine are nevoie de ajutor; si-apoi, colaborarea duce la progres, schimbul de idei la imbunatatiri. Nu va lipseste sarmul, asa ca nu veti fi o persoana deloc stearsa in mediile sociale in care activati; atractivitatea, dar si modul in care va veti folosi de aptitudinile cu care v-a inzestrat natura, ar putea duce in preajma voastra numeroase persoane, unele cu influenta insemnata in viata voastra. Este bine sa fiti cat mai flexibili, cat mai deschisi colaborarilor, atat in viata privata, cat si in cea profesionala. Atingerea obiectivelor profesionale este importanta, insa nu este cazul sa treceti la exagerari; respectati-va propria persoana si limitarile impuse de propriul organism.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta, viata sentimentala va fi influentata de spiritualitate, ceva va face sa va ganditi la unele chestii oarecum transcendentale, in legatura cu viata voastra intima. Va fi destul de greu de priceput, pentru partenerii care nu prea au inclinatii in aceasta directive. De asemenea, va fi greu sa gasiti persoane care sa va inteleaga si sa va ofere un sfat pertinent. Sentimentele voastre, in aceasta directie, vor fi, insa, destul de clare, asa ca relatia de cuplu s-ar putea sa intre intr-o oarecare perioada de impas, avand in vedere ca nu veti reusi sa ajungeti pe aceeasi lungime de unda cu partenerii. Nu mai vorbim de voi, celibatarii, care nu veti reusi sa mentineti o relatie de lunga durata, chiar daca, intr-o prima faza, lucrurile se arata destul de promitatoare.

BANI SI CARIERA
      Viata profesionala impune prudenta in modul de a va comporta fata de ceilalti, dar si in modul de a aborda problemele de serviciu. Nu va permiteti iesiri necontrolate, nu va permiteti sa-I ignorati pe cei din jur, cu atat mai mult cu cat activitatea pe care o desfasurati presupune munca in echipa. Sursele de inspiratie nu vor lipsi, insa trebuie folosite cu intelepciune si cat mai eficient. Este foarte posibil sa ajungeti in situatii in care sa aveti neaparata nevoie de ajutor; nu va impiedicati in mandrie, pentru a face pasii necesari in directia corecta. In ceea ce priveste finantele, de regula, reusiti sa va descurcati onorabil; luna aceasta, este posibil sa apara unele cheltuieli neprevazute, care sa va consume mai repede resursele si chiar sa va ia si din economii.

SANATATE
     Stresul de la locul de munca poate avea efecte negative asupra starii voastre de sanatate; este foarte posibil sa experimentati atacuri de panica, de unde si posibilitatea aparitiei de probleme fizice, de genul gastrita, ulcer, dureri de cap sau insomnii.

Loading...