Horoscop lunar zodia: leu

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Leu (23 iulie - 22 august)

Leu

      Este o luna in care veti avea nevoie de indrumare, de intelegere din partea celor din jur, de compasiune si ajutor, atunci cand pare ca nu reusiti sa mai gasiti solutii problemelor cu care va confruntati. Luna aceasta trebuie sa urmariti cresterea profesionala in etape, nicidecum sa nu va asteptati la rezultate dintr-o data. Viata profesionala va fi, insa, ceva mai putin prioritara decat problemele personale si asta nu va fi, neaparat, alegerea voastra; totusi, veti fi bucurosi sa retraiti sentimente de altadata, sa reveniti la momente pasionale in relatia cu partenerii de cuplu, sa vi se umple inima de iubire; poate fi o perioada in care se reaprind sentimente, in care se fac sau se refac relatii sentimentale, in care se pot face pasi important spre coagluarea unor relatii de cuplu care sa dureze… o viata. Sunt stimulate activitatile creative, se pot dezvolta hobby-uri care, in timp, pot deveni ceva mai mult decat atat; este o periada ce poate fi foarte productive, in ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta se inregistreaza o stimulare a vietii sentimentale, in contextul astral al perioadei; renasc pasiunile, romantismul, relatiile infloresc, sunt stimulate emotiile si trairile interioare intense. Potentialul de conflict in cuplu este destul de scazut si, oricum, sunteti destul de dispusi spre compromise, in aceasta perioada, ceea ce face ca situatiile tensionate sa fie mult mai usor de rezolvat. Daca va doriti intemeierea unei relatii de cuplu durabile, luna aceasta este perfecta pentru asta. Receptivitatea va fi maxima, iar atractivitatea voastra, de asemenea; nu ati putea sa va doriti mai mult, pentru a evolua, din punct de vedere sentimental.

BANI SI CARIERA
      Obiectivele profesionale trec, oarecum, in plan secund, insa nu sunteti persoane care sa nu-si indeplineasca responsabilitatile asumate, asa ca, va vei da toata silinta. Va veti lovi de competitie si nu va fi usor sa va pliati pe aceste evolutii, mai ales ca interesul vostru principal nu este in aceasta directie. Gestionarea inteleapta a resurselor fizice, dar si financiare, poate sa va scuteasca de multe probleme ulterioare; daca aveti divergente cu unii colaboratori, fiti conciliati si incercati sa ajungeti la un acord concret. Puteti sa propuneti ca fiecare parte sa-si vada de propriile treburi, incercand sa nu deranjeze pe ceilalti; nu intotdeauna veti ajunge la o intelegere, insa va merita sa incercati macar.

SANATATE
     Multe din emotiile pe care le veti trai, in aceasta perioada, vor fi pozitive, stimulante; va fi o luna in care va veti incarca de trairi frumoase, veti reusi sa va refaceti fortele din mers; speranta este importanta, psihicul vostru va fi in stare optima, asa incat si starea fizica se va imbunatati. Unii dintre voi chiar veti straluci, de-adevaratelea.

Loading...