Horoscop lunar zodia: gemeni

loading...

Horoscop lunar Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni

      Luna aceasta veti fi tentati sa incercati sa dominati pe cei din jur, sa va impuneti, chiar si fortat, anumite idei si perspective; nu este o idee deloc buna, existand riscul de a iesi foarte sifonati in urma unor astfel de tentative. Conflictele iscate de altii nu trebuie sa va implice in nici un fel; nu va amestecati deloc, unde nu este treaba voastra! Vor exista persoane care va vor cere ajutorul, in diverse circumstante; exista, printre acestea, persoane care intr-adevar au nevoie de un astfel de sprijin, dar si altele care s-au obisnuit sa ceara ajutor, pentru ca este mai comod sa-si rezolve lucrurile astfel; ar fi bine sa nu-I mai incurajati pe acestia din urma, pentru ca nu le faceti bine nici lor, nici voua. Ar fi bine sa reusiti sa fiti cat mai adaptabili imprejurarilor si evenimentelor in continua schimbare; inflexibilitatea va prejudiciaza, din orice punct de vedere ati privi lucrurile.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Este o perioada in care, voi, celibatarii, veti avea numeroase oportunitati de a cunoaste persoane dintre care sa puteti alege potentiali parteneri de cuplu pentru mai tarziu. Nu este bine sa va grabiti, insa nici sa trageti prea mult de timp. Intotdeauna exista posibilitatea de a aprea ceva mai bun data urmatoare, la fel cum poate sa apara si ceva mai rau. Daca exista cineva care va place, cu-adevarat, lasati-va libertatea de a trai, de a simti aceste lucruri; ratiunea, in aceste cazuri, nu are intotdeauna un rol benefic. Provocarea cea mai mare, pentru cei casatoriti, va fi sa gaseasca modalitati de inviorare a relatiei sentimentale; daca lucrurile intra prea mult in rutina, plictiseala va poate impinge spre a cauta noutatile in alata parte.

BANI SI CARIERA
      Exista unele domenii profesionale foarte favorizate, in perioada acestei luni, precum vanzarile, managementul, afacerile. Calatoriile in scop profesional ar putea sa va dea programul peste cap, insa pot aduce si insemnate beneficii; nu ar trebui sa refuzati din start, daca aveti optiunea de a alege. Exista pericolul de a cheltui prea mult pe anumite proiecte domestice; este foarte posibil sa puteti sa va realizati doleantele, in acest sens, si la preturi ceva mai decente, insa asta va va lua timp pentru a cauta ofertele cele mai avantajoase.

SANATATE
     Este posibil sa aveti unele batai de cap in privinta starii de sanatate; sistemul vostru imunitar este ceva mai slabit, asa ca sunteti mai predispusi infectiilor. O simpla raceala poate sa va denaturize activitatea, insa va trebui sa tratati lucrurile cu seriozitate, pentru a nu va trezi cu cine stie ce complicatii.

Loading...