Horoscop lunar zodia: fecioara

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara

      Luna aceasta va doriti sa schimbati anumite lucruri in viata voastra, insa nu va da deloc mana sa actionati impulsiv, fara a cantari bine lucrurile inainte. Nu va bazati pe noroc, desi se poate spune ca va fi o perioada destul de favorabila pentru unele demersuri; va trebui insa sa fiti constienti ca trebuie sa munciti foarte mult pentru a obtine lucrurile importante. Este foarte posibil sa apara recunoastere pe plan profesional pentru eforturile depuse; de asemenea, s-ar putea spune ca si castigurile financiare vor fi multumitoare, insa asta depinde si de pretentiile si proiectiile pe care vi le-ati facut voi insiva, in legatura cu acest aspect. Daca veti avea initiativa, veti reusi sa puneti lucrurile in miscare; nu va bazati pe altii sa iasa in fata, luna aceasta va fi o luna in care voi insiva sa iesiti la inaintare. In plan personal, este bine sa nu va aventurati in chestii foarte sophisticate, care ar putea sa va puna in dificultate.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata voastra sentimentala se preteaza, in aceasta perioada, la chestii simple si de efect; nu trebuie sa complicati lucrurile, ci sa mergeti pe concret si la obiect. Atata timp cat pastrati lucrurile pe linia aceasta, nu au cum sa iasa gresit. Relatiile cu apropiatii vor fi ceva mai complicate decat va asteptati, insa nu trebuie sa aveti rabdare si sa nu fortati lucrurile in directia dorita de voi. Familia este importanta, de aceea nu este cazul ca, poate de la chestiuni minore, sa apara certuri aiurea; lucrul la proiectele comune trebuie bine coordonat si impune consultarea tuturor participantilor si a celor implicati. Voi, celibatarii, trebuie sa va mobilizati asa cum trebuie, daca doriti sa cuceriti persoana de care va place; fiti siguri ca respective persoana agreaza metodele voastre. De asemenea, pastrati actiunea in limite simple, care sa nu iasa foarte mult din tipare, dar sa fie, totusi, originale. Destul de incurcata treaba, nu?

BANI SI CARIERA
      In fiecare moment, ar trebui sa aveti cat mai clar in minte, modul in care ati putea sa mergeti inainte; nu este intotdeauna foarte usor, insa aceasta perioada va ajuta foarte mult, in aceasta privinta. Va simtiti bine atunci cand ideile voastre au priza la public si este foarte posibil ca, in aceasta perioada, sa obtineti, macar in parte, acest lucru. Un anumit colaborator va va oferi sprijin pretios si trebuie sa apreciati acest lucru, in contextul tuturor sarcinilor pe care le aveti. Finantele vor fi ceva mai volatile si vor necesita mai multa atentie la modul in care va veti cheltui banutii; vor fi situatii in care nu ar trebui sa apelati deloc la portofel, iar acestea vor putea fi sesizabile, la momentul respectiv, fara prea mari probleme.

SANATATE
     Starea voastra psihica va influenta, in mod decisiv, starea fizica. Atata timp cat veti avea probleme care sa afecteze partea emotionala a vietii voastre, nu se poate spune ca veti fi intr-o stare fizica prea buna. Totusi, asta nu inseamna neaparat boala, insa nu trebuie sa lasati ca situatia sa se perpetueze, prea mult timp.

loading...
loading...