Horoscop lunar zodia: fecioara

loading...

Horoscop lunar Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara

      Interelationarea tinde sa capete importanta deosebita, in perioada acestei luni. Prima parte a lunii se va desfasura intr-o atmosfera linistita, care nu va va pune probleme deosebite, nici la locul de munca si nici in planul vietii personale. Situatia, insa, se va schimba radical, in a doua parte a perioadei, cand este posibil sa va confruntati cu unele tensiuni, generate de vederi diferite asupra unor chestiuni de interes comun. Va fi o perioada in care nu prea veti avea timp sa ganditi pe termen lung, va trebui sa luati decizii directe, aici si acum, tinand insa, cont, pe cat posibil, si de eventuale consecinte viitoare. Sunt posibile schimbari in viata sentimentala, care se impun, mai ales daca este vorba despre alungarea rutinei, despre decizii care sa invioreze aceasta partea a vietii voastre.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Bucurati-va de o viata sentimentala linistita, doar in prima parte a lunii; este o perioada in care puteti sa va evaluati foarte bine relatia de cuplu, sa vedeti ce lipseste sau daca ar trebui sa luati vreo decizie radial legata de aceasta. Nu veti mai reusi sa faceti asta, in a doua parte a lunii; din varii motive, a doua parte a perioadei va fi mai impanzita de turbulente, de fluctuatii in starea de spirit, si a voastra si a partenerilor; calmul si diplomatia ar putea aplana unele din aceste situatii, insa este foarte posibil sa nu reusiti, intotdeauna, sa va abtineti. Relatiile incepute in perioada acestei luni, pot fi, fie foarte durabile, fie de scurta durata, ca un fel de antrenament pentru ceea ce va urma; depinde si de ceea ce va doriti voi, cei aflati intr-o astfel de situatie, de la o potential relatie de cuplu.

BANI SI CARIERA
      Munca nu ar fi o problema pentru voi, daca nu ar aparea o serie de situatii care sa va puna in incurcatura, mai ales in a doua parte a perioadei. Veti fi destul de crispate, asa incat se va pune problema daca veti putea sa va indepliniti obligatiile stabilite. Nu se pune in discutie inceperea de noi proiecte, mai ales in a doua parte a lunii. Este bine ca, atunci cand va asumati angajamente profesionale, sa o faceti in cunostinta de cauza, pentru a nu dezamagi pe cei din jur. Relatiile profesionale se pot distruge mult mai usor decat cele personale, insa miza poate fi importanta, daca luati in considerarea posibilitatea de a pierde bani. Luna aceasta, este posibil sa experimentati si aceasta posibilitate, daca nu veti reusi sa anticipate anumite trenduri din domeniul vostru de activitate.

SANATATE
     Cei care suferiti deja de unele afectiuni cronice, ar trebui sa fiti ceva mai constanti in actiunile voastre de stimulare a sistemului imunitar. Fiti atenti la ce instrumente folositi; exista un pericol crescut de autoaccidentare, dar si de accidentare a celor din jur. Prima parte a lunii veti fi mult mai in forma decat spre finele acesteia.

Loading...