Horoscop lunar zodia: capricorn

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn

      Dragostea pluteste in aer, iar pasiunea poate atinge cote ametitoare; magia acestor sentimente va face ca lucrurile sa evolueze foarte frumos pentru voi, in perioada acestei luni. Interactiunile cu juniorii vor fi mult mai pline de atentie si afectiune. Contextul astral va va conferi o atractie deosebita; in aceasta perioada, veti simti, intuitiv, cum ar trebui sa va pozitionati pentru a face o buna impresie celor din jur. Orice relatie de cuplu inceputa in aceasta perioada va fi caracterizata prin vivacitate, exuberanta si momente inedited. Va veti entuziasma mult pentru diverse proiecte domestice, precum si de implicarea in acestea, alaturi de parteneri. Actiunile voastre vor fi, de regula, guvernate de propria intuitie, asa ca veti fi, mai degraba, defensive si protector in actiunile voastre. Pot sa apara si unele conflicte familiale, insa, chiar daca argumentatia este de partea voastra, va conta mult modul in care o veti expune si veti incerca sa o impuneti celor din jur. Unele chestiuni din trecut ar putea sa va tulbure destul de mult, mai ales in a doua parte a perioadei.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Aveti dispozitie pentru momente vesele, jucause, in cea mai mare parte a lunii; puterea voastra de atractie este la cote inalte. Veti fi destul de inspirati pentru a gasi modalitatile de a va apropiat de persoanele care va plac, precum si curajul de a face primii pasi intr-o astfel de directie. Emotiile vor fi mair in anumite momente, insa nu este deloc cazul sa va lasati condusi de ele; bucurati-va de clipele frumoase si incercati sa abordati momentele mai delicate cu cat mai mult realism. Prudenta in actiune va poate ajuta foarte mult, insa, luna aceasta, va incita la actiune; puteti sa va asumati chiar si riscul unor actiuni pe care nu le-ati face, in mod normal. In familie, trebuie sa fiti diplomati si sa dati fiecaruia dreptul la replica.

BANI SI CARIERA
      Impulsul de a actiona se va face resimtiti si in viata profesionala, insa, se impune a miza foarte mult pe prudenta, anticipand ceea ce ar putea merge rau, astfel incat sa fiti pregatiti pentru a face fata cu brio. Vor exista si momente in care veti fi pusi in dificultate; daca relatiile cu colegii de munca nu sunt dintre cele mai cordiale, situatia ar putea fi inca si mai complicata pentru voi. Fiti siguri, atunci cand va faceti proiecte de renovare sau altele de acest gen, ca dispuneti atat de fondurile neceare estimate, cat si de un oarecare surplus, pentru ca, mereu pot sa apara chestiuni ne prevazute, care sa necesite un efot financiar suplimentar.

SANATATE
     O scurta plimbare, dupa serviciu, chiar daca sunteti mai obositi, poate face minuni asupra starii voastre de spirit; va poate ajuta sa va relaxati, sa va limpeziti mintea si chiar sa gasiti mai usor rezolvarile pentru problemele pe care le aveti de solutionat. Rupeti rutina zilnica prin astfel de actiuni si veti vedea rapid efectele benefice, atat asupra mintii, cat si asupra fizicului vostru.

Loading...