Horoscop lunar zodia: capricorn

loading...

Horoscop lunar Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn

      Luna aceasta se poate sa fiti ceva mai vulnerabili, in ceea ce priveste starea de sanatate, mai ales la inceputul lunii; este bine sa va monitorizati cu ceva mai multa atentie starea de sanatate, sa renuntati la obiceiurile daumatoare – alcool, tutun – si, foarte important, sa va pastrati echilibrul emotional. Nu va fi o luna usoara, din punct de vedere profesional, insa solutiile ar putea sa apara pe neasteptate si sa se si dovedeasca salvatoare; pentru a accepta aceste solutii neasteptate, trebuie sa va eliberati de orice limitari sau constrangeri. Viata sentimentala incepe sa aiba reusite care va vor ridica moralul; este bine sa va deschideti inima si sa va manifestati iubirea fata de persoanele dragi din viata voastra, nu doar fata de partenerii de cuplu.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Este o perioada in care va puteti manifesta, in mod deschis, sentimentele fata de cei dragi din viata voastra; nu trebuie sa aveti retineri in acest sens, pentru ca si aceste persoane sunt dintre cei carora le puteti acorda intreaga incredere. Daca sunteti pregatiti sa faceti pasul decisiv de a va implica intr-o relatie de cuplu, voi, celibatarii, puteti sa va afisati la bratul partenerilor. Pe de alta parte, daca inca va place sa fiti in centrul atentiei, sa flirtati si sa va bucurati de atentia persoanelor de sex opus, ar fi bine sa va abtineti in va lua angajamente ferme fata de o anumita persoana. In cuplu, este posibil ca, uneori, comunicarea sa devina mai dificila, pentru ca, uneori, pot sa apara suspiciuni; nu este bine sa pastrati tacerea, ci sa incercati sa rezolvati problema. In plan profesional, atentia concentrata pe detalii se poate dovedi foarte importanta, in anumite momente.

BANI SI CARIERA
      Oportunitatile din plan profesional pot sa va scape printre degete, daca nu veti fi suficient de rapizi pentru a interveni la timp. Va trebui sa discutati cu cei alaturi de care munciti, pentru a gasi solutii constructive problemelor cu care va veti confrunta; colaborarea poate aduce multiple beneficii – reducerea timpului alocat rezolvarii sarcinilor de lucru, feedback productiv, etc. Este important sa va concentrati pe ceea ce trebuie facut momentan, dupa aceea puteti sa priviti si in perspectiva. Planurile pe care le veti contura luna aceasta ar putea avea sanse medii de reusita, avand in vedere evolutiile astrale ale perioadei; nu va bazati, in nici un caz, pe noroc, pentru ca asta nu va va fi de ajutor. Este posibil sa castigati ceva banuti in plus, fata de veniturile constante, insa nu in masura in care sa va puteti permite satisfacerea capriciilor.

SANATATE
     Fiti constienti ca tot ceea ce bagati nociv in organismal vostru, se acumuleaza in timp; poate ca acum nu resimtiti deloc simptome de boala, insa, pe masura ce veti imbatrani, va veti resimti din ce in ce mai mult. Ar fi bine sa luati, din timp, masuri pentru a preveni eventuale imbolnaviri.

Loading...