Horoscop lunar zodia: berbec

loading...

Horoscop lunar Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec

      Este important sa actionati, intr-o forma sau alta. Si modul de actiune se va dovedi destul de important, in anumite imprejurari. Trebuie sa fiti perseverenti, sa va urmariti obiectivele cu tenacitate, daca doriti sa obtineti rezultate notabile. Nu va fi o luna extraordinara pentru voi, insa este nevoie sa va mobilizati si sa faceti tot posibilul pentru ca timpul sa nu treaca in zadar. S-ar putea sa fiti dezamagiti in momentul in care lucrurile nu vor iesi asa cum va dorit, insa nu este cazul sa dezarmati sau sa va enervati; acesta este drumul sigur catre esec. Fie ca este vorba despre viata personala, fie ca este vorba despre cea prefesionala, va fi foarte important pentru voi sa va planificati actiunile pe care doriti sa le intreprindeti. Cu o linie clara in minte, binenteles ca va fi mult mai usor de urmarit firul actiunii. Trebuie sa fiti constienti ca nu veti putea fi in asentimentul tuturor; faceti lucrurile cum credeti voi ca este mai bine. Important este sa fiti voi multumiti!

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Persoanele pe care le veti intalni, luna aceasta, ar putea sa aiba un impact covarsitor asupra vietii voastre, in viitorul nu prea indepartat; este nevoie sa pastrati relatii cordiale cu toata lumea. Cercurile sociale pot fi un loc bun pentru a intalni eventuali parteneri in viata sentimentala; chiar si in cercurile profesionale se poate sa gasiti astfel de persoane. Asa ca nu este nevoie sa priviti foarte departe, daca sunteti interesati de o relatie de cuplu. Fiti deschisi sugestiilor, chiar daca treceti totul prin filtrul propriu; asa este si normal. In cuplu, va fi nevoie de unele schimbari, in sensul revigorarii relatiei; nu ezitati sa le faceti, pentru ca relatiile in care va gasiti sa ia o directie fericita.

BANI SI CARIERA
      Luna aceasta veti beneficia de recunoastere, de sprijin din partea leadership-ului; nu trebuie sa va lasati pe tanjala, ci, dimpotriva, sa incercati sa demonstrate ca nu degeaba se poate avea incredere in voi. Este bine sa va ganditi de doua ori si sa faceti o data, mai ales cand vine vorba despre parteneriate de afaceri sau investitii financiare; asigurarea unui back-up nu strica niciodata. Strategiile in acest sens trebuie sa fie clare si bine puse la punct. Pe masura ce lucrurile evolueaza, este posibil sa apara unele schimbari, care sa presupuna reevaluarea strategiei; interveniti la timp si fiti cat mai adaptabili.

SANATATE
     Problemele de sanatate trebuie gestionate inca de la primele semne, pentru ca vor fi mai usor de tratat; nu ignorati simptomele acute. Faceti tot posibilul sa va respectati propriile limite, chiar daca aveti impresia ca timpul nu va aunge pentru a face tot ce doriti.

Loading...