Horoscop lunar zodia: berbec

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec

      Luna aceasta va fi destul de stimulant, pentru a va impulsiona sa va puneti in aplicare planurile; de asemenea, va fi posibila si satisfacerea anumitor dorinte, la care, pana acum, a trebuit sa renuntati, din varii motive. Nu va fi o luna in care sa aveti prea mare libertate de miscare, insa va fi mai bine decat nimic. Evolutiile voastre financiare, precum si unele probleme familiale care necesita rezolvare urgenta, vor fi printre preocuparile voastre principale. Este o luna in care influenta voastra asupra celor din jur va fi semnificativa; va trebui sa incercati sa fructificati aceasta oportunitate, insa, mereu, la modul pozitiv. Mai ales in a doua parte a lunii, va veti preocupa mult mai mult de intretinerea unei imagini atractive in mintea celor din jur; fiti siguri ca nu va concentrati doar pe mentinerea aparentelor, ca exista fundamente reale pentru ceea ce sustineti voi. Altfel, in momentul in care perdeaua de fum se va risipi, este posibil sa fiti pusi in dificultate.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Trebuie sa pastrati o atitudine potrivita in familie; cei dragi stiu exact cum sunteti, nu trebuie sa va erijati in ceva ce voi v-ati dori sa fiti, dar nu sunteti. Daca incepeti sa promovati un ego prea mare, in ceea ce va priveste, relatiile se pot deteriora rapid, intr-o perioada in care va doriti liniste si pace in plan familial. Totusi, trebuie sa intelegeti ca exista si alte persoane in cadru, de care trebuie sa tineti seama, nu doar de dorintele voastre proprii. Vor exita numeroase oportunitati de a cunoaste persoane de sex opus, interesante pentru voi si interesate sa relationeze cu voi, insa, uneori, veti fi destul de confuzi si nu veti reusi sa acttionati la timpul potrivit. Pentru cei aflati deja intr-o relatie de cuplu, emotiile vor fi destul de puternice, mai ales daca va veti bucura de receptivitate din partea partenerilor; exista sanse mari sa aveti parte de o revitalizare a sentimentelor si romatismului in cuplu.

BANI SI CARIERA
      Cresterea productivitatii muncii nu va reprezenta o problema pentru voi, luna aceasta; dispuneti, in mod cert, de resursele necesare. Daca va doriti castiguri financiare mai substantiale, singura solutie este sa munciti mai mult si mai eficient. Nu este un moment potrivit pentru a merge la risc; asigurati-va ca v-ati luat toate masurile de precautie, daca sunteti interesati sa investiti, sa faceti achizitii, etc. Stabilitatea financiara a familiei nu va fi sustinuta doar de voi; partenerii se vor implica activ. Cheltuielile ar putea sa constituie o sursa de divergente in cuplu, de aceea trebuie sa analizati rational toate obiectiile partenerilor. Bineteles ca va doriti o imbunatatire a stilului de viata, a confortului, insa poate canu este momentul sa faceti totul deodata. Planificarea pee tape poate fi de mare ajutor.

SANATATE
      Se poate ca cei care suferiti de afectiuni cronice, sa va confruntati cu unele probleme de sanatate, destul de deranjante. Fiti siguri ca luati masurile necesare pentru ca aceste simptome neplacute sa nu se acutizeze.

loading...
loading...