Horoscop lunar zodia: berbec

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec

      Va doriti sa inregistrati cat mai multe reusite in domeniul profesional, asa ca, majoritatea eforturilor voastre vor fi indreptate in aceasta directie, pe parcursul acestei perioade. Chestiunile domestice vor fi ceva mai greu de pus in practica, din cauza lipsei de timp. In plus, focusarea pe planul profesional va face destul de dificila aplecarea spre alte aspecte ale vietii voastre, mai ales daca nu veti avea suficienta disponibilitate in acest sens. Pe de alta parte, ar trebui sa tineti seama ca familia va va fi alaturi in aceasta perioada, va va sustine in indeplinirea obiectivelor in plan profesional; chiar daca timpul este scurt, nu trebuie sa dati impresia ca neglijati aceasta importanta parte a vietii voastre. Luna aceasta, provocarile nu vor lipsi, asa ca va trebuie sa va pregatiti de actiune; este foarte posibil chiar sa dezvoltati unele preocupari ceva mai iesite din comun, care, in timp, s-ar putea sa-si dovedeasca meritele.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Voi, celibatarii care sunteti in cautarea partenerului perfect, s-ar putea sa aveti, in aceasta perioada, acea revelatie ca acest lucru nu exista. Nu trebuie sa treceti in extrema cealalta, in care sa nu va mai pese; trebuie, insa, sa fiti realisti si sa nu va lasati amagiti aiurea. Tot cautand perfectiunea riscati sa ramaneti siguri o lunga perioada de timp, chiar pentru toata viata. Pe de alta parte, daca acceptati orice vi se ofera, fara sa acordati atentia necesara, s-ar putea sa va para rau mai tarziu ca nu ati facut mai mult. Nici in cadrul cuplurilor deja formate, nu este cazul sa cereti partenerilor, ceea ce voi insiva nu dati in relatie; pretentiile prea mari nu au darul sa intareasca relatia de cuplu.

BANI SI CARIERA
      Nimeni nu zice ca nu este important sa evoluati, in plan profesional, insa nu ar trebui ca acesta sa fie scopul vietii voastre; nu va fi deloc placut ca, la un anume moment al vietii voastre, sa observati ca va tot intoarceti la o casa goala, pe care nu aveti cu cine s-o impartiti. Depinde, binenteles, de firea fiecaruia, insa implinirea cea mai mare este oferita de o viata de familie fericita; fara aceasta, este posibil sa nu va pueti bucura, din plin, de reusitele voastre profesionale. Este posibil sa simtiti ca lipseste ceva din viata voastra. In plan financiar, ar fi bine sa pastrati limitele, sa incercati sa gasiti variantele cele mai ieftine pentru achizitiile pe care le veti face, mai ales daca sent achizitii la costuri mai mari.

SANATATE
     Fie stilul de viata ceva mai haotic, fie stresul de la locul de munca, fiecare dintre acestea poate sa va afecteze negativ starea de sanatate; puteti contracara efectele nocive, printr-un stil de viata echilibrat.

Loading...