Horoscop lunar zodia: balanta

loading...

Horoscop lunar Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanta

      De regula, sunteti destul de stapani pe voi, insa luna aceasta, veti prezenta o oarecare labilitate emotionala, care va va dezorienta, va va face sa simtiti ca v-ati pierdut, oarecum, directia. Uneori, chiar calea pe care ar trebui sa o urmati este ascunsa, iar asta determina frustrari imense. Exigentele profesionale ale acestei perioade vor fi destul de mari, asa ca va fi nevoie sa va mobilizati, cumva, pentru a face fata; nici in plan personal, cerintele nu vor fi mai mici, iar in acest domeniu al vietii voastre, va fi cu atat mai important sa interveniti, atunci cand este nevoie. Aveti posibilitatea sa construiti relatii frumoase, durabile, doar daca va impuneti rabdare, astfel incat sa aflati clar cum stau lucrurile si sa va puteti gestiona resursele si fortele asa cum trebuie. Veti fi foarte fericiti cand veti culege roadele relatiilor pe care le veti dezvolta luna aceasta.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Speculati la maximum, imprejurarile favorabile din viata voastra, care stimuleaza apropierea dintre voi si parteneri; ar fi bine sa va ganditi cum sa va organizati timpul petrecut impreuna, astfel incat sa castigati la maximum din astfel de momente. Este bine sa incercati sa comunicati cat mai deschis, sa incercati sa gasiti, impreuna, solutii problemelor care va privesc; este important sa faceti aceste lucruri impreuna, nu pentru ca nu ati fi in stare sa le rezolvati singuri, ci pentru ca solutiile sa fie acceptate, in egala masura, si de parteneri. Unii dintre voi, baietii, aflati la inceputul relatiei, s-ar putea sa observe ca parteneriatul in cuplu va cam goleste portofelele; o solutie echitabila ar fi sa impartiti aceste cheltuieli, cel putin pana ajungeti sa va cunoasteti mai bine. Nu este recomandabil sa se profite de voi.

BANI SI CARIERA
      Eforturile in cariera ar putea sa nu aiba, la final, rezultatele scontate, de unde si o oarecare dezamagire, care s-ar putea sa va demoralizeze. Nu trebuie sa lasati acest lucru sa se intample, pentru ca exista pericolul ca toate proiectele pe care le-ati creionat pana acum sa se soldeze cu esec. Interactionati cu cei din jur, colegi, colaboratori, clienti; exista unele persoane atat de pozitive, incat pot sa va schimbe radical starea de spirit, precum si perspectivele. Finantele trebuie gestionate cu mare grija, chiar si daca aveti sansa de a castiga ceva suplimentar, fata de veniturile obisnuite; este bine sa va planificati, din timp, achizitiile, asa incat sa nu va treziti ca ati cumparat o multime de lucruri mai putin utile, dar, intre timp, ati ramas fara bani pentru alte nevoi urgente.

SANATATE
     Fiti atenti la consumul excesiv de dulciuri sau mancaruri fast-food; exista pericolul sa va resimtiti foarte urat dupa astfel de episoade. Fie veti fi mult prea agitate, fie veti face cine stie ce indigestie, din cauza unor mancaruri prost preparate. In ambele cazuri, alterarea starii de sanatate poate fi semnificativa.

Loading...