Horoscop lunar zodia: balanta

loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanta      Luna aceasta s-ar putea sa va simtiti ca si cum sunteti dusi de current, ca si cum nu prea reusiti sa aveti control asupra a ceea ce se intampla in unele momente din viata voastra. Se vor produce numeroase schimbari, atat in situatia profesionala, cat si in cea emotionala. Sunteti mai tentati sa nivelati diferentele din relatie referitoare la impartirea autoritatii, chestiunile intime, cele financiare sau sentimentale; se pare ca se doreste, fie de catre voi, fie de catre parteneri, o mai mare coeziune in cuplu. Relatia sentimentala este destul de vibranta; parteneriatele de acets gen pot trece prin momente tensionate din cauza unui ego prea mare, al unuia sau al altuia, dar si din cauza interventiei unor fatori externi. Este bine sa lucrati impreuna cu partenerii pentru rezolvarea problemelor din cuplu, in nici un caz pe cont propriu. Chestiunile minore au tendinta de a deveni majore si de a influenta, intr-un fel sau altul, bunul mers al vietii voastre sentimentale sau profesionale. Diferentele de viziune intre voi si cei din jur trebuie interpretate, intotdeauna, la modul constructiv.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Trebuie sa fiti pregatiti pentru un final de relatie, de legatura mai apropiata cu anumite persoane din viata voastra; va fi un episode destul de dureros, pe care unii dintre voi nu veti reusi sa-l manageriati cu destula abilitate pentru a nu avea impact major asupra vietii voastre. Inlaturati acele nimicuri care pot sa va deranjeze in actiunile voastre, care va obstructioneaza vederea de ansamblu. Tineti pasiunea vie in cuplu, nu in afara lui; daca veti fi tentati sa flirtati cu alte persoane decat partenerii vostri, se poate ca relatia sa se destrame din cauza lipsei de incredere. Fiti siguri pe intentiile voastre si nu fortati nota, pentru ca nu suteti voi singurele persoane din ecuatie. Puneti accent pe romantism, dar si pe punctele voastre forte.

BANI SI CARIERA
      Nu va pierdeti in detalii, concentrati-va asupra chestiunilor importante, care va pot aduce castiguri pe masura. Puteti vedea cum ar fi posibila transformarea unui hobby, intr-o activitatea lucrativa. Unele investitii mai vechi isi vor arata rezultatele, incepand din aceasta luna; surplusul de bani trebuie manageriat cu chibzuinta. Daca va implicati in noi proiecte, veti avea intreaga responsabilitate; trebuie sa fiti pregatiti sa v-o asumati si sa raspundeti, in cazul in care lucrurile nu merg asa cum trebui.

SANATATE
     Din fericire, nu se poate spune ca nu veti fi in forma; nu va asteptati, insa, sa fiti in forma maxima. Starea de sanatate buna se poate mentine prin actiuni deingrijire a propriei persoane: mese la ore regulate, mancare sanatoasa, miscare, etc.

Loading...