Horoscop lunar - horoscop luna octombrie 2017

loading...

Horoscop lunar Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec       Este important ca, in aceasta perioada, sa actionati, nu sa asteptati ca lucrurile sa se intample, pur si simplu, de la sine. Daca v-ati propus ceva anume, este bine sa fiti perseverenti si sa va urmariti cu consecventa obiectivele; schimbarea acestora ori de cate ori mai auziti vreo barfa sau vreun zvon este extrem de nociva si nu va va aduce decat probleme. Binenteles, este bine sa reevaluati sis a luati masuri, atunci cand se impune; insa aceste lucruri trebuie gandite de voi insiva, fara a fi influentati major de factori externi. Viata sentimentala se pare a fi destul de favorabila; acelasi indemna este valabil si aici.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur

      Luna aceasta veti fi mai interesati de viata de familie; problemele acesteia vor prevala inainte de toate, ceea ce, uneori, poate fi in detrimentul castigurilor material, care vor avea tendinta sa se micsoreze, oarecum, pe fondul aparitiei unor cheltuieli neasteptate sau a cresterii cheltuielilor curente. Ar fi recomandabil ca, in aceasta perioada, sa puneti accept pe dezvoltarea personala, pe perfectionare, pe upgradare din punct de vedere profesional, din moment ce nu va fi un moment foarte fericit pentru a va promova expertiza si experienta. Interrelationarea va fi foarte importanta, atat pentru viata sentimentala, cat si pentru viata sociala, in general.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni

      Luna aceasta ar fi bine sa va aratati ceva mai toleranti, mai intelegatori cu cei din jur; de regeula sunteti foarte exigenti, atat cu voi insiva, cat si cu restul lumii, iar acest lucru pune presiune pe relatii. Exista pericolul de a fi atrasi in unele conflicte, mai ales in mediul prfesional, ceea ce poate afecta, in mod serios, climatul de munca, dar si productivitatea activitatii profesionale. Exista premise pentru o viata sentimentala implinita, in aceasta perioada, insa nu vor lipsi, cu siguranta, si situatiile mai tensionate, care va vor pune la incercare rabdarea si spiritual diplomatic. Tineti aproape persoanele de incredere, care v-au dovedit acest lucru de-a lungul timpului si nu va lasati inselati de aparenta sinceritate a anumitor persoane care incearca doar sa-si atinga propriile lor obiective.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac       Succesele lunii acesteia vi se datoreaza, in cea mai mare masura. Eforturile pe care le veti depune vor da rezultatele asteptate. Vor exista numeroase oportunitati de a pune in valoare propriile abilitati si competente. Va trebui sa invatati sa va promovati, sa culegi laurii propriilor eforturi, precum si sa contracarati eforturile unor persoane de a-si asuma credit pentru ceva ce, de fapt, nu le apartine. Participati, din plin, la activitati de socializare; veti avea sansa de a va face noi cunostinte, de care s-ar putea sa aveti nevoie in imprejurari viitoare. Petrecerile sunt destinate socializarii, asa ca nu le evitati. Chiar daca nu aveti chef, ar fi bine sa va faceti, pentru ca nu puteti sti niciodata cum pot evolua lucrurile.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Leu (23 iulie - 22 august)

Leu       Luna aceasta, actiunile solitare nu vor avea prea mari sorti de izbanda. Sunteti persoane independente si mereu incercati sa faceti lucrurile asa cum credeti ca este mai bine, insa, in perioada aceasta, este foarte important sa va concentrati pe echipa, pe colaboratorii care v-ar putea oferi sprijinul pentru a va atinge mai usor obiectivele stabilite. Atitudinile rigide, de genul “eu stiu cel mai bine”, nu au ce cauta in acest context. Nimeni nu le va tolera si, daca va veti incapatana sa mentineti aceasta linie, cu siguranta lucrurile nu vor evolua favorabil pentru voi. Cu atat mai mult in plan profesional, v-ati putea lovi de o mai puternica rezistenta la acest tip de atitudine.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara      Daca luna aceasta veti fi deschisi colaborarilor, veti fi flexibili la noile idei, lucrurile ar putea merge exceptional de bine. Aveti grija sa va stabiliti obiective tangibile, pe care sa le puteti atinge, deoarece riscati sa va demoralizati destul de usor in urma unor esecuri succesive. Stabiliti-va modalitati de actiune bine calculate, astfel incat sa nu va tot intoarceti din drum, pentru ca asta inseamna timpi pierduti fara rost. Vor exista unele probleme domestice de care ar trebui sa va ocupati cu intaietate; incercati sa va respectati indatoririle in aceasta privinta, pentru a nu va crea probleme in plan familial. Unele conflicte s-ar putea sa explodeze, mai ales daca ambele parti se vor mentine ferm pe pozitie, fara dispozitie de a face compromisuri.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanta       Luna aceasta va fi destul de incarcata emotional pentru voi; este posibil ca unele chestiuni din trecut, pe care le credeati ingropate, sa isi faca aparitia, din nou, in viata voastra, cu impact asupra starii psihice. Daca este vorba de lucruri foarte dureroase, atunci situatia s-ar putea complica nedorit de mult. Va fi nevoie de suport pentru a gestiona toate aceste trairi emotionale; cu cat mai repede veti recunoaste ca nu puteti face fata de unii singuri, cu atat situatia se va putea indrepta mai repede. Va trebui sa apelati la persoane de incredere, incarcate pozitiv, care sa va sprijine in aceste demersuri. Relatiile incepute acum nu se vor bucura de prea multa rezistenta in timp, insa cuplurile mai vechi ar putea avea o luna plina de romatism si trairi pasionale.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion

      In luna aceasta, marea provocare va fi, pentru voi, nativii acestei zodii, sa gasiti un echilibru intre dorinta de independenta si colaborarea cu cei din jur. Voua va place mai mult sa actionati pe cont propriu, pentru ca sunteti persoane ceva mai inchise si care colaboreaza mai greu. Trebuie, insa, sa invatati si sa colaborati cu ceilalti, pentru rezultate mai bune, mai rapide. In dragoste, tindeti sa fiti mult prea cerebrali, ceea ce poate pune bete-n roate intemeierii unei relatii de cuplu; daca analizati prea mult, cu siguranta veti ramane singuri o lunga perioada de timp. In plan profesional, va fi nevoie sa munciti foarte mult pentru ceea ce doriti sa obtineti; in multe situatii, va trebui sa va implicati activ, nu veti putea delega din responsabilitati.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator

      Luna aceasta nu ar trebui sa aveti ezitari in privinta actiunilor pe care le aveti de desfasurat; puteti sa va bazati, fara dubii, pe propria voastra intuitie. Contextul astral va ajuta sa va atingeti obiectivele mult mai usor decat v-ati fi asteptat. Relatiile familiale vor trebui menajate, avand in vedere ca se prevad situatii delicate care vor trebui rezolvate de urgenta, pentru a nu cauza inconveniente si mai mari. Si in domeniul sentimental, dar si in plan profesional, marimea reusitelor va depinde de modul de actiune, de momentul si oportunitatea acestei actiuni. Va trebuie sa fiti vigilenti, astfel incat sa prindeti momentul cel mai potrivit pentru a interveni. Daca veti actiona asacum trebuie, puteti sa va asteptati la evolutii spectaculoase in viata profesionala sau in ceea ce priveste castigurile financiare.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn       Pozitia dominanta pe care astrele arata ca o veti avea in perioada acestei luni, nu va da dreptul sa nu tineti cont de cei din jur si de dorintele acestora. Aveti nevoie de persoane de partea voastra, pentru ca rezultatele preconizate sa fie atinse; aveti nevoie de echipa pentru a va indeplini obiectivele propuse. In prima parte a lunii, cariera pare sa fie primordiala pentru voi; este posibil sa incercati sa dati totul pentru ca lucrurile sa se miste in directia dorita, in plan profesional. Din fericire, in a doua parte a lunii, se pare ca exista premise sa va treziti si sa observati ca munca nu inseamna totul, ca aveti in preajma voastra oameni dragi de care trebuie sa va ocupati. Evitati excesele, fiti cumpatati si incercati sa faceti lucrurile cu chibzuinta, pentru ca starea de sanatate sa se mentina cat mai buna.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsator       Luna aceasta va veti apleca, mai mult, catre nevoile sufletului; anumite voci interioare va indeamna sa fiti mai atenti la propriile nevoi, pentru ca, daca voi sunteti fericiti, si cei din jur se vor molipsi de la starea voastra de spirit. Este o perioada in care puteti sa va reevaluati scopurile, sa va stabiliti noi obiective, sa faceti si sa refaceti relatii. Puteti chiar sa va ganditi la o renovare a spatiului de locuit si puteti face asta fara sa cheltuiti un munte de bani. Puneti la bataie inventivitatea si creativitatea, colaborati cu cei dragi, faceti din asta un proiect comun care sa va apropie, sa sporeasca unitatea familiei voastre. Deciziile majore discutati-le cu toti cei care urmeaza a fi afectati; feed-back-ul obtinut va va fi de mare ajutor in luarea celei mai potrvite decizii.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pesti       Luna aceasta sunteti chemati sa actionati de sine statator, fara a va baza prea mult pe cei din jur. Binenteles ca este foarte bine sa va integrati cat mai bine muncii in echipa, insa nu este bine sa asteptati de la altii sa faca sau sa va impinga sa faceti ceea ce trebuie sa faceti voi insiva. Stabiliti-va obiective clare si realiste si fiti perseverenti in atingerea lor; daca nu exista un motiv intemeiat, nu are nici un rost sa va tot schimbati planurile facute. Este o pierdere de timp inutila, iar productivitatea va fi afectata puternic, indiferent de domeniul de activitate. Viata profesionala va va solicita destul de mult, in aceasta perioada, insa veti avea, daca vreti , si destul timp pentru a-l petrece cu cei dragi. Motive se gasesc mereu, pentru a justifica lipsa de timp; cu putina vointa, insa, lucrurile se pot aranja foarte bine.

Citeste mai mult ...
Loading...