Horoscop lunar - horoscop luna februarie 2017

Horoscop lunar Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec      Climatul astral va sustine in cariera, in chestiunile legate de activitatea profesionala. Planurile pe care deja vi le-ati facut pot fi puse in aplicare, fara retineri, pentru ca sansele de reusita sunt mari; puteti indrazni chiar mai mult ca de obicei, in aceasta privinta. Sarmul si abilitatile sociale va vor fi de mare folos in atingerea obiectivelor stabilite; de asemenea, uzati si de cercul de cunostinte pe care vi l-ati facut, in timp; veti putea, astfel, sa economisiti energie si timp pretios. Dragostea si activitatile sociale vor fi foarte favorizate, in timpul acestei luni.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Taur (21 aprilie - 21 mai)

Taur      Chestiunile ce tin de casa si familie, ca si cele emotionale, vor fi mai putin interesante pentru voi, in aceasta perioada, predominand interesul pentru ceea ce tine de dezvoltarea carierei, de domeniul profesional. Muncind din greu, cu eforturi si sudoarea fruntii, si cu multa imaginatie, va puteti atinge obiectivele pe care vi le-ati stabilit. Afacerile personale vor fi, in mod special, favorizate; interesele persoanelor dragi sunt importante, dar si ale voastre, in egala masura. Este nevoie sa uzati de atuurile personale, sa folositi unele artificii, pentru ca lucrurile sa mearga mai usor; daca puteti obtine mai simplu ceea ce va doriti, de ce sa nu faceti astfel? Va trebui sa acordati atentie parteneriatelor si lucrului in echipa, care vor avea un rol important in ecuatia acestei luni.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni      Obiectivele personale si evolutia in cariera va vor interesa, in mod deosebit, pe perioada acestei luni, insa nu doriti sa neglijati celelalte aspecte ale vietii voastre, mai ales cand acestea va reclama atentia. Imbunatatirea abilitatilor profesionale prin cursuri de specializare si supra specializare reprezinta un deziderat important pentru voi; de asemenea, obtinerea unor astfel de acreditari poate da un avant puternic carierei voastre. Cercurile sociale in care activati vor supune atentiei probleme de importanta semnificativa, care vor cere o implicare activa pentru rezolvarea lor. Actiunile independente nu vor avea succes; va fi foarte favorizata activitatea in echipa, alaturi de persoane care va sprijina de obicei.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac      Casa carierei este mult mai puternica, luna aceasta, din punctul vostru de vedere, astfel incat veti fi inclinati sa acordati mai multa atentie vietii profesionale, in detrimentul chestiunilor domestice, personale. Mai mult decat atat, perspectivele in business sunt absolut infloritoare, asa ca chiar va fi dificil sa rezistati tentatiei. Devine aproape firesc ca trebuie sa va ocupati mai mult de cariera, din aceasta perspectiva. Problemele domestice pot sa mai astepte; aceasta idee este, insa, generatoare de mari tensiuni la nivel domestic, tensiuni pe care cu greu le veti aplana, daca nu veti intelege sa va impartiti timpul, in mod egal, intre profesie si familie sau daca, printr-un noroc, aveti un partener care sa va inteleaga si sa va sustina in demersurile voastre.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Leu (23 iulie - 22 august)

Leu      Si pentru voi, cariera va fi importanta in aceasta perioada. Intrevedeti sansele care vi se ofera si ardeti de nerabdare sa va atingeti obiectivele fixate; conteaza, insa, si cum faceti asta. Respectarea eticii este foarte importanta; corectitudinea trebuie sa guverneze fiecare actiune, daca doriti ca satisfactiile sa fie totale, iar voi sa puteti sa va bucurati din plin de rezultatele eforturilor depuse. Chestiunile domestice si armonia emotionala sunt doua elemente care se vor mentine in plan secundar, pe intreg parcursul perioadei. Ambitiile personale vor fi extrem de importante pentru voi. Sarmul innascut va va fi de mare ajutor, in demersurile pe care le veti initia.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara      Luna aceasta ar trebui sa va orientati mai mult spre cariera si spre oportunitatile de businsess care vi se ofera; dar nici familia sau chestiunile ce o privesc, nu ar trebui ignorate. Ideal ar fi sa gasiti un echilibru intre aceste doua componente majore ale vietii voastre, care sa nu prejudicieze nici pe una, nici pe cealalta; totusi, situatia reala va fi cu totul alta. Eforturile personale intense vor fi esentiale in atingerea obiectivelor stabilite. Calea pe care ati adoptat-o este cea care vi se potrieste cel mai bine pentru a va transforma viata asa cum va doriti. Nu este nevoie sa tineti seama de capriciile celor din jurul vostru.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Balanta      Casa familiei este dominanta, din perspectiva voastra, in perioada acestei luni. Nu se pune problema de a lasa deoparte alte planuri ale vietii voastre, insa chestiunile ce tin de partea personala a vietii voastre vor fi dominante. Puteti sa va sporiti forta psihica si sa va faceti mediul familial cat mai placut pentru voi si pentru cei dragi. Independenta se manifesta doar prin prisma necesitatilor domestice, in afara realitatilor familiei. Obiectivele personale sunt ambitioase, iar planetele din contextul vostru astral va indeamna sa le atingeti cu mult curaj si perseverenta. Nu este cazul sa deveniti agresivi, insa nu trebuie sa renuntati usor la ceea ce va doriti si este bine pentru voi si apropiatii vostri. Luna aceasta veti fi mai mult inclinati spre spiritual, spre filosofic, spre ezoteric.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion      Din pacate, in aceasta perioada nu veti fi foarte interesati de ceea ce se intampla in plan profesional; ascensiunea in cariera nu mai este sustinuta de o motivatie potrivita. In schimb, chestiunile familiale, cele care se refera la problemele apropiatilor si la interesele lor, vor fi in prim plan. Energia nu va lipseste pentru nimic din ceea ce va propuneti sa realizati; in unele cazuri, contexul astra va va sustine, in altele nu. Mai ales in prima parte a lunii, astrele sunt favorabile rezolvarii chestiunilor domestice, familiale; in ultima parte a lunii, accentul se muta inspre planul profesional, tinand cont, in continuare, de familie si interesele acesteia. Talentul vostru de negociatori va fi pus la incercare din plin, in conditii dintre cele mai neobisnuite.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator      Atentia voastra este indreptata, in mod special, catre planul domestic al vietii, precum si spre aspectele emotionale, pe parcursul lunii acesteia. Chestiunile referitoare la cariera vor trece undeva in planul secund. Relatiile cu membrii familiei, cu apropiatii, vor fi dominante; intalnirile organizate, eventual petrecerile, trebuie folosite ca prilejuri de a consolida legaturile cu aceste persoane, de a strange relatiile de familie. Problemele juniorilor, vor fi, de asemenea, mereu in prim plan, avand in vedere ca si contextul astral indica o orientare puternica in acest sens. In ceea ce va priveste pe voi personal, puteti, fara indoiala, sa decideti singuri cursul actiunii si sa il urmati fara ajutorul celorlalti; v-ar fi, insa, mai usor, sa mai aveti, din cand in cand, si cate un sprijin.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn      Climatul astral nu va vine in ajutor atunci cand este vorba despre porblemele ce tin de profesie sau alte tipuri de activitati de acest gen; pe de alta parte, este favorizata implicarea activa si evolutia pozitiva a chestiunilor legate de casa si familie. Pentru voi, majoritatea lucrurilor se vor intampla foarte incet, iar acest lucru este bun, avand in vedere ca aveti nevoie de timp pentru a va reface energiile, de la un eveniment important la altul, de la o zi la alta. Perioada acestei luni va prezenta o dulaitate; in unele perioade veti manifesta tendinte de independenta fata de ceilalti, in alte momente veti fi chiar foarte dependenti de anumite persoane. Va trebui sa va bazati pe adaptabilitate si pe aptitudinile sociale pentru a va atinge obiectivele propuse.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsator      Casa familiei este mai puternica decat casa carierei, in ceea ce va priveste, pentru luna aceasta. Chestiunile domestice si cele emotionale vor fi in prim plan. Profitati de climatul astral favorabil pentru a finaliza cu problemele personale - de cuplu, cu apropiatii, cu prietenii, etc. -  unele dintre ele dovedindu-se extrem de sacaitoare. Persoanele din jurul vostru, apropiatii vostri si interesele lor se vor dovedi a fi mai importante decat propriile voastre ambitii. Va trebui sa incercati sa va adaptati din mers evenimentelor care se vor succede in viata voastra. Imaginea sociala va fi importanta pentru atingerea obiectivelor voastre fara a face eforturi iesite din comun. Puteti sa va aplecati asupra reamenajarii casei, a unor hobby-uri care sa va incante, asupra unor activtati alaturi de prieteni, care sa va ajute sa va relaxati.

Citeste mai mult ...

Horoscop lunar Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pesti      Aceasta luna va fi dominata de chestiunile domestice si familiale. De asemenea, aspectele psihologice ale vietii sunt de interes pentru voi, nativii acestei zodii. Daca veti beneficia de stabilitate din punct de vedere emotional, nu veti avea probleme in a face planuri pentru dezvoltarea voastra viitoare, personala si profesionala. Puteti sa va folositi din plin de atuurile de care dispuneti, pentru a va asigura de atingerea obiectivelor pe care vi le-ati stabilit. Nu este un moment foarte bun pentru a face declaratii de independenta, in conditiile in care sunteti organic legati de familie si de problemele acesteia.

Citeste mai mult ...