Horoscopul lunar pentru zodia cocos
loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Cocos (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029, 2041)

Cocos

      Unele situatii din viata voastra s-ar putea sa inregistreze fluctuatii importante, in ceea ce va priveste, in perioada acestei luni. Nu prea sunteti dispusi la schimbari majore, insa nu veti avea incotro si va trebui sa va adaptati; daca veti opune rezistenta, este foarte posibil ca lucrurile sa evolueze intr-o forma si mai nociva. Nu va fi simplu pentru voi sa tineti pasul cu ceea ce se intampla in viata voastra; o oarecare oboseala psihica, precum si unele probleme emotionale, ar putea fi cauza acestei stari de spirit. Daca ati planuti ceva schimbari in viata voastra, in ultima perioada, ar fi bine sa renuntati sa faceti asta, cel putin pentru aceasta perioada; asteptati vremuri de mai bun augur. In viata personala, lucrurile ar putea sta mult mai bine, daca va veti implica mai activ in problemele familiei; unele proiecte familiale, chiar daca presupun si munca, pot sa sporeasca coeziunea, sa apropie pe membrii sai.
      Nu este cazul sa fortati mana cuiva, in chestiuni emotionale; aici lucrurile trebuie sa evolueze de la sine, sa mearga natural, pas cu pas. Veti intalni destule persoane dispuse sa va asculte, insa nu toate va vor intelege asa cum trebuie. Aveti nevoie, in aceasta perioada, de persoane cu care sa fiti cat mai compatibili; nu va fi simplu sa va armonizati cu partenerii, daca nu va veti implica asa cum trebuie. Acelasi lucru este valabil si pentru cei care sunt deja intr-o relatie de cuplu. Viata profesionala poate sa va puna in fata unor adevarate crize, pe care sa nu reusiti sa le corectati decat foarte greu; incercati sa nu intrati in panica, pentru ca astfel nu veti rezolva nimic. Dimpotriva, nu veti mai fi capabili sa vedeti lucrurile asa cum sunt in realitate si, in consecinta, nu veti mai putea lua deciziile cele mai corecte. Relatiile profesionale vor fi foarte importante; daca aveti contacte care v-ar putea fi de ajutor in demersurile voastre, nu ezitati sa solicitati. Partea financiara a vietii voastre s-ar putea sa cunoasca o imbunatatire constanta, pana spre finele lunii; apar oportunitati de castig facil sau poate vreo mostenire, vreun bonus la care nu v-ati fi asteptat. Invatati sa va cunoasteti propriul vostru corp; aveti parte de semne care va arata cand ceva nu merge bine. Nu va streasati prea mult pentru lucrurile marunte; n-are rost sa va faceti nervi degeaba.

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta are nevoie de echilibru si ordine in viata sa; nu ii place haosul, totul trebuie sa fie la locul sau, pentru ca el sa se simta bine. Lumea barbatului Balanta este o lume a calmului, a bunei intelegeri, a ratiunii, a logicii. Nu ii plac conflictele si le va evita pe cat posibil; obiectivul sau este sa aiba liniste, pentru a putea gandi; nu poate gandi in dezordine. Predilectia pentru ordine se vede atat in ceea ce spune, cat si in ceea ce face sau in locul in care traieste. Este un tip obiectiv, corect; mereu incearca sa vada toate fatetele unei probleme, pentru a avea o perspectiva cat mai completa. Barbatul Balanta este intr-o lupta permanenta cu firea sa indecisa si cu teama de a nu face alegeri gresite, care il poate face sa renunte cu totul la actiune. Chipes, sarmant, cu prestanta, barbatul Balanta impresioneaza, oriunde s-ar duce.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia leu

zodia leuIncrezator, sigur pe sine, barbatul Leu are opinii si pareri foarte clare si la fel de limpede exprimate; uneori, este catalogat ca fiind arogant, de catre cei care nu il cunosc prea bine. Este genul care se exprima deschis, fara teama, in legatura cu diverse chestiuni; ii place sa infrunte totul, cu cat mai mult curaj. In nici un caz nu se va ascunde, in cazul unei situatii dificile, ci va cauta sa gaseasca solutia potrivita. De fapt, este un individ foarte bun la suflet si cu multa compasiune. Barbatul Leu este tipul care castiga usor respectful celor din jur, prin modul sau de comportament, dar si prin rezultatele pe care le obtine; nu este omul care doar sa vorbeasca, fara sa faca ceea ce spune. Uneori este egocentric, are un ego cam mare, insa restul faptelor sale ii aduc usor iertarea celor din jur, in cazul unor astfel de comportamente. Barbatul Leu este activ, foarte creativ, asa ca nu se pune problema rutinei in viata sa; are destule mijloace pentru a nu se plictisi nici o clipa si, laolalta cu el, nici cei din jur.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale, insa, uneori, ii lipsesc discretia si tactul; vorbeste deschis despre ceea ce gandeste si, de cele mai multe ori, nu cosmetizeaza deloc adevarul. Onestitatea lui poate rani, in unele cazuri; iar impulsivitatea de care da dovada, atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, ii poate aduce destul de multe probleme. Unele persoane, mai ales dintre cei care nu il cunosc foarte bine, ar putea sa il gaseasca oarecum agresiv, chiar arogant. Barbatul Berbec ofera sfaturi, oricand i se cer; ba chiar si cand nu i se cer. Insa nu este foarte dornic sa le primeasca. Barbatului Berbec ii place sa fie, mereu, in cunostinta de cauza, sa nu ii scape nimic; si, pentru asta, isi gaseste mereu surse de informare.

Citeste mai mult ...
Loading...