Horoscopul pentru luna martie 2019 capricorn

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru capricorn lunar

Capricorn       Luna aceasta veti reusi sa faceti ceea ce v-ati propus, doar prin dedicare si multa disciplina. Daca veti reusi sa gasiti modalitatea prin care sa va echilibrati activitatea, veti avea poate si mai mult decat ati anticipate sa castigati. Poate fi o luna foarte productiva, cu multe reusite, in plan profesional. De asemenea, puteti fi un exemplu de uramat pentru cei din jur; socializarea este un element important in viata voastra din aceasta perioada, care va poate ajuta sa progresati. Influentele din partea persoanelor importante din viata voastra trebuie tratate cu toata seriozitatea si apreciate la justa valoare; este foarte posibil ca, unele dintre ele, sa se dovedeasca a fi foarte importante, atat in plan personal, cat si in plan profesional.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Luna aceasta ati putea descoperi multe lucruri interesante, in sens pozitiv, despre partenerii vostri, dar si despre voi insiva; petrecerea timpului impreuna va poate ajuta sa deveniti mult mai apropiati. Incercati sa va oferiti si voua, si partenerilor, timpul necesar pentru a face astfel de descoperiri. In familie, sunt sanse mari sa domine o atmosfera relaxata, care sa stimuleze conversatia si feed back-ul constructiv. In ceea ce va priveste pe voi, celibatarii, in unele cazuri veti avea de depasit o serie de dileme, inainte de a lua decizia de a intra intr-o relatie de cuplu. Ca urmare, este cazul sa nu induceti lumea in eroare sis a adoptati atitudini oneste, care sa nu starneasca iluzii desarte.

BANI SI CARIERA
     Stresul poate fi destul de crescut, luna aceasta, in relatie cu viata profesionala. Veti avea destul de multe solicitari, in plan profesional, destul de multe provocari, care vor putea fi usor de depasit prin impunerea unei anumite discipline, a unui mod de organizare care sa va ajute sa prioritizati actiunile, in functie de importanta lor. “Nu lasati pe maine ce puteti face astazi!” – acesta este motoo-ul dupa care trebuie sa va orientate, pe perioada acestei luni. Va fi usor sa gasiti modalitati de a castiga mai multi bani, insa va trebui sa va si manageriati cat mai bine acesti banuti, pentru a intelege si voi ceva din ei.

SANATATE
     Este important sa va mobilizati pentru a lua cele mai bune decizii cu privire la modul vostru de alimentatie; daca nu va veti face timp sa cautati produse naturale, sa gatiti pentru voi si familia voastra, mancare sanatoasa, este foarte posibil sa apara efecte neplacute, care sa devina, in timp, simptome ale unor boli.

Loading...