Horoscopul lunar pentru zodia capra
loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Capra (1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027, 2039)

Capra

      Pentru voi, nativii acestei zodii, se pare ca lucrurile vor merge destul de bine, atat in plan sentimental, cat si in plan personal; binenteles, nu trebuie sa va asteptati ca totul va merge struna, insa majoritatea veti fi multumiti de evolutiile din viata voastra, din aceasta perioada. Fiti prudenti si corecti, atunci cand faceti ceva; nu umblati cu tertipuri, fiindca acestea vor fi dur taxate. Viata profesionala si cea sentimentala par a se dezvolta sub auspicii destul de favorabile, in perioada acestei luni, desi, in mod clar, nu vor lipsi nici inconvenientele. Unii dintre voi s-ar putea chiar sa va simtiti binecuvantati de modul in care evolueaza lucrurile din viata voastra. Atata timp cat va veti pastra prudenta obisnuita si veti incerca sa faceti lucrurile corect, dezvoltarea voastra va avea o directie bine stabilita, constanta. Astrele va vor sprijini, in general, in demersurile pe care le veti initia, in aceasta perioada; trebuie insa sa dati masura propriilor voastre eforturi, fara sa va bazati, prea mult, pe noroc. Luna aceasta voi, nativii aceste zodii, aveti sansa de a dezvolta relatii sentimentale care nu vor fi afectate de factori externi; cei casatoriti, veti avea, in general, o evolutie emotionala stabila in viata domestica. Vor fi persoane care, cu destul de bune intentii, vor incerca sa va gaseasca o partenera sentimentala; nu intotdeauna, rezultatul ar putea fi cel dorit de voi. Este un an bun, din punctul vostru de vedere, pentru casatorie sau pentru planificarea unei sarcini.
      Contextul astral indica o evolutie destul de buna, in plan profesional. Veti fi apreciati pentru prestatiile voastre; ar fi bine sa lucrati, mai mult, in directia cresterii eficientei si productivitatii muncii. Nu este o perioada foarte propice pentru deschiderea unui business, decat daca lucrati de mai multa vreme intr-un anumit domeniu si sunteti foarte documentati in legatura cu mersul lucrurilor; in unele cazuri, ar putea fi vorba despre o oportunitate ce nu ar trebui pierduta. Sunteti, de regula, firi calme si calculate, care nu prea se arunca sa ia decizii nechibzuite; pastrati acest trend si luna aceasta si luati deciziile care se impugn cu sange rece, fara a va implica foarte mult emotional. Intuitia va va fi de folos, mult mai mult decat ajutorul din partea anumitor persoane care, poate, nu au chiar cele mai bune intentii. Investitiile pe care le veti face, in aceasta perioada, vor trebui sa fie decise cu foarte multa luciditate; este foarte posibil sa fiti nevoiti sa cheltuiti o suma substantial de bani, intr-o situatie care nu sufera amanare. Daca va simtiti deprimati sau lipsiti de energie, ar trebui sa va ganditi sa luati o pauza de la activitatile curente si sa faceti o calatorie, sa mai schimbati peisajul; va veti revigora si veti putea reveni la activitatile obisnuite cu forte proaspete.

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta are nevoie de echilibru si ordine in viata sa; nu ii place haosul, totul trebuie sa fie la locul sau, pentru ca el sa se simta bine. Lumea barbatului Balanta este o lume a calmului, a bunei intelegeri, a ratiunii, a logicii. Nu ii plac conflictele si le va evita pe cat posibil; obiectivul sau este sa aiba liniste, pentru a putea gandi; nu poate gandi in dezordine. Predilectia pentru ordine se vede atat in ceea ce spune, cat si in ceea ce face sau in locul in care traieste. Este un tip obiectiv, corect; mereu incearca sa vada toate fatetele unei probleme, pentru a avea o perspectiva cat mai completa. Barbatul Balanta este intr-o lupta permanenta cu firea sa indecisa si cu teama de a nu face alegeri gresite, care il poate face sa renunte cu totul la actiune. Chipes, sarmant, cu prestanta, barbatul Balanta impresioneaza, oriunde s-ar duce.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia leu

zodia leuIncrezator, sigur pe sine, barbatul Leu are opinii si pareri foarte clare si la fel de limpede exprimate; uneori, este catalogat ca fiind arogant, de catre cei care nu il cunosc prea bine. Este genul care se exprima deschis, fara teama, in legatura cu diverse chestiuni; ii place sa infrunte totul, cu cat mai mult curaj. In nici un caz nu se va ascunde, in cazul unei situatii dificile, ci va cauta sa gaseasca solutia potrivita. De fapt, este un individ foarte bun la suflet si cu multa compasiune. Barbatul Leu este tipul care castiga usor respectful celor din jur, prin modul sau de comportament, dar si prin rezultatele pe care le obtine; nu este omul care doar sa vorbeasca, fara sa faca ceea ce spune. Uneori este egocentric, are un ego cam mare, insa restul faptelor sale ii aduc usor iertarea celor din jur, in cazul unor astfel de comportamente. Barbatul Leu este activ, foarte creativ, asa ca nu se pune problema rutinei in viata sa; are destule mijloace pentru a nu se plictisi nici o clipa si, laolalta cu el, nici cei din jur.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale, insa, uneori, ii lipsesc discretia si tactul; vorbeste deschis despre ceea ce gandeste si, de cele mai multe ori, nu cosmetizeaza deloc adevarul. Onestitatea lui poate rani, in unele cazuri; iar impulsivitatea de care da dovada, atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, ii poate aduce destul de multe probleme. Unele persoane, mai ales dintre cei care nu il cunosc foarte bine, ar putea sa il gaseasca oarecum agresiv, chiar arogant. Barbatul Berbec ofera sfaturi, oricand i se cer; ba chiar si cand nu i se cer. Insa nu este foarte dornic sa le primeasca. Barbatului Berbec ii place sa fie, mereu, in cunostinta de cauza, sa nu ii scape nimic; si, pentru asta, isi gaseste mereu surse de informare.

Citeste mai mult ...
Loading...