Horoscopul lunar pentru zodia cal
loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Cal (1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026, 2038)

Cal

      Este o perioada benefica pentru a va culturaliza, pentru a acumula cunostinte teoretice in plus, fie din domeniul vostru de activitate, fie din domenii de activitate conexe, pentru a va upgrada intelectual; pe langa faptul ca este o perioada astrala favorabila acestui tip de demersuri, veti si resimti nevoia pentru asa ceva. Activitatile care ar trebui ales ear trebui sa fie placute si care sa va ofere implinirea sufleteasca pe care o asteptati. Vor exista evolutii care se vor aranja de la sine, altele in desfasurarea carora va trebui sa interveniti, pentru a le dirija in directia dorita. Relatia de cuplu trebuie menejata, chiar daca trece prin clipe mai dificile; este bine ca problemele aparute, sa fie rezolvate cat mai repede, fara a fi lasate sa deraneze prea mult, sa va ocupe gandurile si sa va fure concentrarea. Bazati-va pe persoanele de incredere din viata voastra; pastrati relatia cu acestia, pentru ca oricine are nevoie de oameni pe care sa se poata baza la greu.
      Unele inadvertente in evolutai relatiei de cuplu s-ar putea sa va supere, sa va provoace o stare de spirit neplacuta; vor exista unele elemente carora va trebui sa le faceti fata, impreuna cu intreaga familiei, insa nu toti membrii acesteia vor fi capabili sa inteleaga acest lucru. Diplomatia nu prea va ajuta, mai ales in situatiile in care stresul este excedentar; trebuie sa aveti grija, pentru ca exista potential de situatii degenerative, in anumite conjuncturi. Din fericire, contextual astral se normalizeaza destul de repede, iar lucrurile vor putea fi indreptate pe parcurs. Domeniul de activitate in care activati va ridica destule provocari; si voi veti fi mult mai aplecati asupra a ceea cefaceti, mai ales daca alegerea pe care ati facut-o va satisface. Proiectele care vi se vor pune in fata vor trebuie selectate, in asa fel incat sa nu va impovarati, inutil, cu activitati care sa nu va aduca cine stie ce castiguri. Concentrati-va pe ceea ce realmente conteaza! Luarea deciziilor trebuie sa fie un process responsabil, nu superficial. Profitati la maximum de timpii de relaxare, de odihna; este important sa va detensionati, dupa stresul problemelor unei zile de munca.

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta are nevoie de echilibru si ordine in viata sa; nu ii place haosul, totul trebuie sa fie la locul sau, pentru ca el sa se simta bine. Lumea barbatului Balanta este o lume a calmului, a bunei intelegeri, a ratiunii, a logicii. Nu ii plac conflictele si le va evita pe cat posibil; obiectivul sau este sa aiba liniste, pentru a putea gandi; nu poate gandi in dezordine. Predilectia pentru ordine se vede atat in ceea ce spune, cat si in ceea ce face sau in locul in care traieste. Este un tip obiectiv, corect; mereu incearca sa vada toate fatetele unei probleme, pentru a avea o perspectiva cat mai completa. Barbatul Balanta este intr-o lupta permanenta cu firea sa indecisa si cu teama de a nu face alegeri gresite, care il poate face sa renunte cu totul la actiune. Chipes, sarmant, cu prestanta, barbatul Balanta impresioneaza, oriunde s-ar duce.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia leu

zodia leuIncrezator, sigur pe sine, barbatul Leu are opinii si pareri foarte clare si la fel de limpede exprimate; uneori, este catalogat ca fiind arogant, de catre cei care nu il cunosc prea bine. Este genul care se exprima deschis, fara teama, in legatura cu diverse chestiuni; ii place sa infrunte totul, cu cat mai mult curaj. In nici un caz nu se va ascunde, in cazul unei situatii dificile, ci va cauta sa gaseasca solutia potrivita. De fapt, este un individ foarte bun la suflet si cu multa compasiune. Barbatul Leu este tipul care castiga usor respectful celor din jur, prin modul sau de comportament, dar si prin rezultatele pe care le obtine; nu este omul care doar sa vorbeasca, fara sa faca ceea ce spune. Uneori este egocentric, are un ego cam mare, insa restul faptelor sale ii aduc usor iertarea celor din jur, in cazul unor astfel de comportamente. Barbatul Leu este activ, foarte creativ, asa ca nu se pune problema rutinei in viata sa; are destule mijloace pentru a nu se plictisi nici o clipa si, laolalta cu el, nici cei din jur.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale, insa, uneori, ii lipsesc discretia si tactul; vorbeste deschis despre ceea ce gandeste si, de cele mai multe ori, nu cosmetizeaza deloc adevarul. Onestitatea lui poate rani, in unele cazuri; iar impulsivitatea de care da dovada, atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, ii poate aduce destul de multe probleme. Unele persoane, mai ales dintre cei care nu il cunosc foarte bine, ar putea sa il gaseasca oarecum agresiv, chiar arogant. Barbatul Berbec ofera sfaturi, oricand i se cer; ba chiar si cand nu i se cer. Insa nu este foarte dornic sa le primeasca. Barbatului Berbec ii place sa fie, mereu, in cunostinta de cauza, sa nu ii scape nimic; si, pentru asta, isi gaseste mereu surse de informare.

Citeste mai mult ...
Loading...