Horoscopul lunar pentru zodia bivol
loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Bivol (1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Bivol

      Persoanele cu care veti relationa, in perioada acestei luni, vor rezona cu voi, in punctele cele mai importante urmarite. Este bine sa pastrati relatiile cat mai actuale, sa evitati rupturile bruste si sa va bucurati, mai ales in cazul celor personale, de caldura pe care acestea pot sa v-o transmita. Daca va ganditi ca o sa dati lovitura, in dragoste, luna aceasta, ar fi bine sa va mai ganditi o data; este recomandabil sa lasati lucrurile sa evolueze in ritmul lor propriu. In nici un caz nu trebuie sa interveniti si sa grabiti desfasurarile. Romantismul isi va face loc mai greu, in viata voastra, in perioada acestei luni. Nu este bine sa va faceti cunoscute intentiile prea devreme, nici in plan personal, nici in plan profesional. Mai cu seama in acest ultim domeniu, este bine sa fiti mai rezervati si sa aveti foarte mare grija in cine va incredeti; nu fiti atat de naivi incat sa credeti ca toate persoanele din jurul vostru sunt pe aceeasi lungime de unda.
      Relatiile cu sexul opus vor aduce noi coordonate in viata voastra, daca le veti manageria asa cum trebuie; nu trebuie sa va faceti mari iluzii ca v-ati putea gasi perechea potrivita pe la activitatile sociale sau la locul de munca, desi nu sunt locuri de neglijat. Totusi, cel mai probabil este ca persoana cu care veti rezona cel mai bine, in plan sentimental, ar putea sa apara pe neasteptate, in circumstante neasteptate. Este posibil, din pacate, sa nici nu fiti pe faza la momentul oportun, ceea ce ar fi, cu-adevarat, total in detrimentul vostru. Cei casatoriti s-ar putea sa fiti foarte tentati, in acesta perioada; astfel de tentatii pot sa va ameninte linistea vietii personale, evolutia nomala a relatiei de cuplu, daca cedati. In plan profesional, lucrurile vor evolua printre mai multe dificultati, de-a lungul timpului. Cei care sunteti angajati, veti fi destul de obositi, din cauza suprasolicitarii de la locul de munca; cei care activati in management si business, ar trebui sa va concentrati pe gasirea de noi solutii, pe inovatii, pe noi metode de comunicare, mai eficiente, cu cei alaturi de care va desfasurati activitatea. Va fi o prioritate sa tineti sub control bugetul lunii, incercand sa va mariti veniturile si sa reduceti din cheltuieli; nu veti avea probleme cu cash-flow-ul. Daca doriti sa va mentineti o stare de sanatate buna, trebuie sa invatati cum sa manageriati presiunile care apasa asupra voastra, sa faceti exercitii de relaxare. Nu trebuie sa aveti retineri in a apela la un profesionist, care sa va indrume, daca situatia o cere.

Barbatul din zodia balanta

zodia balantaBarbatul Balanta are nevoie de echilibru si ordine in viata sa; nu ii place haosul, totul trebuie sa fie la locul sau, pentru ca el sa se simta bine. Lumea barbatului Balanta este o lume a calmului, a bunei intelegeri, a ratiunii, a logicii. Nu ii plac conflictele si le va evita pe cat posibil; obiectivul sau este sa aiba liniste, pentru a putea gandi; nu poate gandi in dezordine. Predilectia pentru ordine se vede atat in ceea ce spune, cat si in ceea ce face sau in locul in care traieste. Este un tip obiectiv, corect; mereu incearca sa vada toate fatetele unei probleme, pentru a avea o perspectiva cat mai completa. Barbatul Balanta este intr-o lupta permanenta cu firea sa indecisa si cu teama de a nu face alegeri gresite, care il poate face sa renunte cu totul la actiune. Chipes, sarmant, cu prestanta, barbatul Balanta impresioneaza, oriunde s-ar duce.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia leu

zodia leuIncrezator, sigur pe sine, barbatul Leu are opinii si pareri foarte clare si la fel de limpede exprimate; uneori, este catalogat ca fiind arogant, de catre cei care nu il cunosc prea bine. Este genul care se exprima deschis, fara teama, in legatura cu diverse chestiuni; ii place sa infrunte totul, cu cat mai mult curaj. In nici un caz nu se va ascunde, in cazul unei situatii dificile, ci va cauta sa gaseasca solutia potrivita. De fapt, este un individ foarte bun la suflet si cu multa compasiune. Barbatul Leu este tipul care castiga usor respectful celor din jur, prin modul sau de comportament, dar si prin rezultatele pe care le obtine; nu este omul care doar sa vorbeasca, fara sa faca ceea ce spune. Uneori este egocentric, are un ego cam mare, insa restul faptelor sale ii aduc usor iertarea celor din jur, in cazul unor astfel de comportamente. Barbatul Leu este activ, foarte creativ, asa ca nu se pune problema rutinei in viata sa; are destule mijloace pentru a nu se plictisi nici o clipa si, laolalta cu el, nici cei din jur.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale, insa, uneori, ii lipsesc discretia si tactul; vorbeste deschis despre ceea ce gandeste si, de cele mai multe ori, nu cosmetizeaza deloc adevarul. Onestitatea lui poate rani, in unele cazuri; iar impulsivitatea de care da dovada, atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, ii poate aduce destul de multe probleme. Unele persoane, mai ales dintre cei care nu il cunosc foarte bine, ar putea sa il gaseasca oarecum agresiv, chiar arogant. Barbatul Berbec ofera sfaturi, oricand i se cer; ba chiar si cand nu i se cer. Insa nu este foarte dornic sa le primeasca. Barbatului Berbec ii place sa fie, mereu, in cunostinta de cauza, sa nu ii scape nimic; si, pentru asta, isi gaseste mereu surse de informare.

Citeste mai mult ...
Loading...