Horoscopul pentru luna martie 2019 berbec

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru berbec lunar

Berbec     Anumite aspecte, care vi se par foarte importante, ar putea sa va acapareze, in mod excesiv, atentia. Exista momente cand, cu greu, puteti fi abatuti din drumul deja stability; totusi, uneori, trebuie sa fiti atenti si la semnalele care vi se trimit din exterior. Treceti totul prin filtrul propriu, poate avertismentele respective isi au rostul lor. Aveti tendinta de a nu va lasa pana nu ajungeti la miezul problemelor si, uneori, nu prea va place ceea ce descoperiti. Ca urmare, tot voi veti fi afectati, tot voi veti fi cei care vor avea mustrari de constiinta ca nu v-ati oprit la timpul potrivit. Este foarte posibil ca, in unele cazuri, sa aveti nevoie de sprijin suplimentar, pentru a iesi la liman. Finele lunii arata o trecere clara inspre o atmosfera optimista, menita sa va influenteze in mod pozitiv; veti fi mult mai comunicativi si veti avea mult mai multe persoane agreabile in jurul vostru, iar acest lucru va avea o influenta pozitiva asupra a tot ceea ce veti face in aceasta perioada.

DRAGOSTE
     Prima parte a lunii va fi sub semnul unei atitudini destul de inchise, fapt care nu va favoriza deloc socializarea, cu atat mai putin inchegarea de relatii sentimentale. Va fi greu si pentru voi sa va apropiati de cineva, dar si pentru altii sa se apropie de voi. Tensiunile pot sa apara din senin, din cauza ca este foarte posibil sa se acumuleze destul de multe frustrari. Situatia se schimba, la 180 grade, spre finele lunii; daca veti lua deciziile corecte, relatiile sentimentale ar putea merge mult mai bine decat v-ati fi asteptat. Oricum, va depinde foarte mult de voi si de modul in care veti decide sa actionati.

BANI SI CARIERA
      Viata profesionala poate sa va ofere o serie de surprize foarte placute, mai ales in a doua parte a lunii. Daca veti fi tenace si nu va veti da batuti asa usor, lucrurile s-ar putea arana mult mai bine decat ati prevazut voi, in planificarile facute. Pe masura de succesele incep sa apara, veti dobandi mai multa incredere in propriile forte, veti fi mai indrazneti in a va implica in actiune, in camp profesional. Masurile de precautie obisnuite trebuie luate in considerare, asa incat evolutiile sa fie in beneficiul vostru. Daca aveti o persoana pe post de mentor, este bine sa tineti cont de recomandarule acestuia.

SANATATE
     Prima parte a lunii incepe intr-o stare de spirit nu prea reusita, care isi va pune amprenta asupra psihicului vostru. Cum lucrurile se mai imbunatatesc, spre finele perioadei, perspectivele de a va reveni sunt foarte bune, chiar daca munca asidua poate sa va oboseasca destul de mult. Daca nu veti face excese, nu vor aparea probleme majore.

Loading...