Horoscopul lunar pentru zodia berbec
loading...

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Intra pe pagina cu horoscop lunar: Citeste aici zodiacul lunar

Horoscop lunar Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec

      In ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii, se poate spune ca evolutiile de luna aceasta va vor acorda mai multa versatilitate; veti fi foarte concentrati pe obtinerea succeselor scontate, pe atingerea obiectivelor vizate si, in aceste conditii, este foarte probabil ca nu va fi foarte dificil sa reusiti destul de bine. Vor exista, din pacate, si momente mai incomode, in care impulsivitatea s-ar putea sa va puna in situatii delicate; este posibil sa alterati unele evolutii, precum si anumite relatii, mai ales daca nu tineti cont de importanta contextelor respective. In plan profesional, lucrurile ar putea evolua ceva mai dificil, in cazul in care nu veti reusi sa prioritizati, corect; veti munci mult, insa, la final, conteaza eficienta, rezultatele. Faceti-va un plan de evolutie in cariera, daca aveti planuri de a avansa; la fel, si in ceea ce priveste cheltuielile, trebuie sa va ganditi bine in ce puteti investi si ce mai poate fi amanat. Este bine sa nu va avantati la prea multe lucruri deodata; pe langa faptul ca nu va puteti gandit asa cum trebuie la fiecare in parte, atat eforturl fizic, cat sic el financiar, ar putea fi mult prea mult pentru voi.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Unele chestiuni, din plan sentimental, s-ar putea dovedi ceva mai dificil de gestionat, in conditiile in care nu veti fi foarte siguri de ceea ce va doriti in viitor; este bine ca, in acest sens, sa fiti onesti cu cei care va sunt alaturi, cu partenerii vostri, sa nu incercati sa amagiti pe nimeni. Voi, celibatarii, trebuie sa va analizati cu foarte mare atentie sentimentele si, in functie de acestea, precum si de ceea ce va doriti de la viata in perioada urmatoare, sa treceti la actiune. In familie, eforturile ar trebui indreptate spre mentinerea unei stari de normalitate sau, daca se poate, chiar si mai mult de atat; gesturile pline de senzualitate pot trezi pasiunea si pot anima interactiunile dintre voi si parteneri.

BANI SI CARIERA
      Din nefericire pentru voi, incasarile financiare nu se vor ridica la inaltimea asteptarilor voastre; disponibilitatea de a munci foarte mult nu va asigura ca veti si castiga la fel de mult. De asemenea, trebuie sa incercati sa fiti mult mai eficienti, poate ca aici este si problema principala. In aceeasi masura, este bine sa va stabiliti obiective realiste, usor de atins, care sa nu va consume prea multe resurse, mai ales daca nu stiti sigur ca va veti recupera investitiile. In orice intreprindere exista un grad mai mare sau mai mic de risc, insa aceste trebuie gestionat asa cum trebuie.

SANATATE
     Uneori aveti tendinta de a intra in panica, atunci cand lucrurile nu ies asa cum le-ati preconizat. Asta nu este bine nici in plna fizic, nici pentru sufletul vostru. Stresul va poate afecta destul de mult starea de bine.

Barbatul din zodia fecioara

zodia fecioaraBarbatul Fecioara este un perfectionist, iar cautarea sa continua pentru a se upgrada mereu ii face viata foarte complicata. Exagerat de analitic si foarte rar satisfacut de rezultate, barbatul Fecioara este, de cele mai multe ori, cel mai puternic contestatar al lui insusi si cel mai mare dusman atunci cand vine vorba de a se bucura de viata si relatiile sale. Barbatul Fecioara nu sta niciodata linistit; mereu se gandeste ce are de facut la pasul urmator, mereu planifica; este o persoana energica, atat din punct de vedere metal, cat si fizic. Mereu urmareste sa obtina cat mai mult, nu se lasa pana nu gaseste raspunsuri chiar si la cele mai dificile probleme; mintea sa gaseste solutiile, in timp ce mainile le pun in aplicare. Este si un foarte bun comunicator, se face foarte usor inteles de catre cei din jur. Totusi, oricat de competent ar fi, nu are intotdeauna increderea necesara pentru a-si urma ambitiile sau pentru a tinti cat mai sus cu putinta. Barbatul Fecioara este genul care studiaza foarte atent detaliile; considera ca din aceste mici parti, carora unii nu prea le acorda atentia cuvenita, este format ansamblul. Deci, daca se va ocupa asa cum trebuie de detalii, si ansamblul va functiona asa cum trebuie. Este interesat sa inteleaga totul si pe toata lumea.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia leu

zodia leuIncrezator, sigur pe sine, barbatul Leu are opinii si pareri foarte clare si la fel de limpede exprimate; uneori, este catalogat ca fiind arogant, de catre cei care nu il cunosc prea bine. Este genul care se exprima deschis, fara teama, in legatura cu diverse chestiuni; ii place sa infrunte totul, cu cat mai mult curaj. In nici un caz nu se va ascunde, in cazul unei situatii dificile, ci va cauta sa gaseasca solutia potrivita. De fapt, este un individ foarte bun la suflet si cu multa compasiune. Barbatul Leu este tipul care castiga usor respectful celor din jur, prin modul sau de comportament, dar si prin rezultatele pe care le obtine; nu este omul care doar sa vorbeasca, fara sa faca ceea ce spune. Uneori este egocentric, are un ego cam mare, insa restul faptelor sale ii aduc usor iertarea celor din jur, in cazul unor astfel de comportamente. Barbatul Leu este activ, foarte creativ, asa ca nu se pune problema rutinei in viata sa; are destule mijloace pentru a nu se plictisi nici o clipa si, laolalta cu el, nici cei din jur.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale, insa, uneori, ii lipsesc discretia si tactul; vorbeste deschis despre ceea ce gandeste si, de cele mai multe ori, nu cosmetizeaza deloc adevarul. Onestitatea lui poate rani, in unele cazuri; iar impulsivitatea de care da dovada, atunci cand trebuie sa spuna lucrurilor pe nume, ii poate aduce destul de multe probleme. Unele persoane, mai ales dintre cei care nu il cunosc foarte bine, ar putea sa il gaseasca oarecum agresiv, chiar arogant. Barbatul Berbec ofera sfaturi, oricand i se cer; ba chiar si cand nu i se cer. Insa nu este foarte dornic sa le primeasca. Barbatului Berbec ii place sa fie, mereu, in cunostinta de cauza, sa nu ii scape nimic; si, pentru asta, isi gaseste mereu surse de informare.

Citeste mai mult ...
Loading...