Horoscopul pentru luna martie 2019 balanta

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru balanta lunar

Balanta       Este o luna in care dragostea va face sa va simtiti impliniti, cand viata de familie va ofera satisfactie, cand relatia de cuplu poate sa evolueze foarte fumos. Nu vor lipsi motivele de ingrijorare, momentele dificile care va vor solicita intreaga implicare insa, atata timp cat lucrurile evolueza bine in viata voastra personala, simtiti ca puteti face fata la orice. A doua parte a lunii stimuleaza, din plin, sarmul vostru personal, facandu-va foarte atractivi pentru cei din jur, si nu doar in plan sentimental. Si in plan profesional, acest atribut, combinat cu idei inovatoare si munca sustinuta, poate sa va aduca numerosi colaboratori de valoare, alaturi de care sa reusiti sa puneti in aplicare o serie de proiecte interesante, care sa suscite interesul si care sa va puna intr-o lumina foarte favorabila. Starea psihica va fi foarte buna; unele mici probleme de sanatate ar putea sa apara, daca aveti unstil de viata mai haotic, mai dezordonat.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata sentimentala trece printr-o perioada foarte favorabila, care va poate aduce impliniri; atmosfera destinsa, plina de intelegere reciproca, din cadrul cuplului, va ofera numeroase oportunitati de a petrece timp de calitate, placut, alaturi de persoanele dragi din viata voastra. Veti avea numeroase sanse de distractie, momente in care sa va destindeti si sa uitati de problemele cotidiene. Voi, celibatarii, ati putea cunoaste o persoana minunata, de care v-ati putea indragosti chiar la prima vedere; se merita sa faceti efortul sa cunoasteti mai bine aceasta persoana si sa vedeti ce v-ar putea rezerva viitorul impreuna.

BANI SI CARIERA
      Colaborarile pe care le puteti atrage de parte voastra, in plan profesional, pot sa aduca multa valoare in viata voastra profesionala. Productivitatea acestei perioade ar putea creste simtitor, printr-o implicare sustinuta a voastra si a celor alaturi de care va desfasurati activitatea. Lamurirea, dintru inceput, a tuturor neclaritatilor, este benefica pentru bunul mers al lucrurilor. Uneori, noile cunostinte s-ar putea sa va atraga in cercuri sociale in care nu ati mai evoluat pana acum; va trebui sa va adaptati noilor cunostinte si, poate, e nevoie de un nou stil vestimentar cu aceasta ocazie. Nu exagerati, totusi, cu cheltuielile, in acest sens.

SANATATE
      Luna aceasta va fi destul de bulversanta, dn punct de vedere emotional, insa in sensul bun al cuvantului. Mai mult timp petrecut in companii placute, nu poate sa va faca decat bine. Bucurati-va, din plin, de aceasta perioada linistita; daca nu veti face excese, starea voastra de bine nu se va altera, pe parcursul acestei perioade.

Loading...