Despre chiromantie

     despre chiromantieExista doua moduri de a citi in palma, un mod stiintific, demonstrat prin studii, de altfel, si un mod esoteric, cu scop de divinatie. Cei care practica aceasta ultima forma a cititului in palma nu se concentreaza neaparat pe fiecare linie si forma, pentru ei, palma insemana un punct de focalizare. Suntem nascuti cu anumite tipare pe palme; unii considera palma o oglinda a sufletului, insa nimic nu este batut in cuie. Totul se schimba prin actiunile noastre. Exista un destin trasat, insa trebuie sa intelegem ca asta se refera la anumite linii directoare, ca exista libertate de alegere si ca totul depinde de aceste alegeri pe care le facem pe parcursul vietii noastre. Avem deci, si un grad destul de mare de control asupra vietilor noastre, in moment de rascruce, mai ales.

     Palma reflecta legatura dintre minte si corp si poate furniza informatii pretioase despre sanatatea fizica si psihica. Deblocarea “secretelor” din palma este un proces de durata, care incepe cu studiul formei palmei, a degetelor, a unghiilor, si se termina cu studierea semnelor minore. Nu este o stiinta exacta, avand in vedere ca viata noastra este intr-o continua schimbare. In consecinta si aspectul palmei noastre este intr-o continua schimbare.

     Mai trebuie sa tinem seama si de unicitatea fiecaruia dintre noi. Nu exista doi oamnei pe aceasta planeta, care sa aiba aspectul palmei absolut identic, la fel nici amprente identice, nici profil AND identic (cu exceptia cazurilor de gemeni identici).

     Cititul palmei continua sa ne fascineze, chiar si in aceasta epoca a cunoasterii, la fel de mult ca si pe oamenii de demult. Exista numeroase intrebari care raman in continuare fara raspuns: cine suntem, de unde venim, care este rostul nostru aici.

     Totusi, chiromantia trebuie privita la modul incurajator, nu la modul fatalist. Este foarte utila pentru a obtine informatii asupra starii de sanatate. Este foarte apropiata de reflexologie. Nu exista, in stare pura, bine sau rau, drept sau nedrept; exista totusi, sanatate si boala, iar alegerile pe care le facem creaza situatii care influenteaza viitorul.

     Chromantia poate furniza, totusi, informatii nelimitate si o privire introspectiva.

loading...
Loading...