loading...

Sobolan - Sobolan

Compatibilitati Sobolan - Sobolan Compatibilitati Sobolan - Sobolan

     Partenerii cuplului Sobolan - Sobolan isi incep relatia, cel mai frecvent, ca prieteni. Relatia de prietenie evolueaza ulterior intr-o relatie sentimentala si cu implicare emotionala. Este o uniune intelectuala stralucita, in care partenerii isi stimuleaza reciproc sarmul si apeal-ul, devenind foarte atractivi unul pentru celalalt. Romantismul este exacerbat, iar seductia este principala arma, folosita de ambii intr-un mod foarte eficient. Se mai ridica tonul atunci cand exista dezacord, insa eforturile sunt pentru mentinerea relatiei, daca sentimentele sunt puternice de ambele parti. Nativii Sobolan trebuie sa fie mai fermi, atunci cand este vorba de luarea unor decizii si sa incerce sa nu mai traga de timp, sa se miste ceva mai repede, pentru a nu pierde oportunitati importante.
     Nativul Sobolan este foarte atasat de familie si valorile sale si va face tot posibilul sa-si apere caminul. Numai in cazuri extrem de grave va opta pentru destramarea cuplului, eforturile fiind indreptate, mereu, spre mentinerea relatiei si a caminului intacte. Iubeste copiii si este foarte posibil sa aiba mai multi, pastreaza legatura cu familia extinsa – parinti, matusi, unchi, veri. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt confidenti de nadejde pentru cei apropiati, stiu sa ajute in situatii grele si sa pastreze un secret. Nu acelasi lucru se poate spune cand e vorba de altii, din afara cercului familial. Sobolanul nu ezita sa dezvaluie secretele altora, daca este in avantajul sau si al familiei sale.
     Nativul Sobolan este foarte econom. Munceste mult, cunoaste valoarea banului si nu va cheltui mai mult decat ii este necesar, astfel incat problemele legate de finante sunt rare in cuplul Sobolan – Sobolan. Sunt tentati doar atunci cand apar chilipiruri, nu rezista tentatiei de a cumpara la reducere si aici se poate sa depaseasca putin limitele pe care si le-a impus, deci este nevoie ca cei doi parteneri sa se supravegheze reciproc din acest punct de vedere.
     Sobolanii sunt foarte sentimentali, se despart greu pana si de cele mai marunte obiecte, asa incat cuplul Sobolan – Sobolan poate aduna multe lucruri cu valoare sentimentala, fiind, la un moment dat, in pericol de a avea mult prea multe, de a fi sufocati de lucruri inutile in caminul lor.
     Nativii Sobolan sunt foarte ordonati, fiecare membru al familiei isi are rolul sau clar, de la care nu se face rabat. Ordinea in viata ii face sa vada mai bine in perspectiva, sa repereze din vreme eventualele pericole, sunt buni in a le repera, insa asta ii poate face putin negativisti, pesimisti chiar.
     Au tendinta de a munci mult, ceea ce, uneori, afecteaza viata de familie, daca nu sunt atenti. Nu le place sa fie in lumina reflectoarelor, ochii indreptati asupra lor ii agita, ii face nervosi. Incearca sa faca mai multe lucruri deodata si, in momentul in care realizeaza ca nu vor putea finaliza totul, devin stresati si nu reactioneaza tocmai OK. In relatia dintre doi Sobolani este nevoie de o organizare a lucurilor, de o prioritizare care sa-i ajute sa faca ceea ce si-au propus intr-o maniera mai putin stresanta si agitata. Doar asa este posibil sa rezolve toate problemele strict necesare.
     Stresul nu are efecte benefice asupra relatiei. Desi nu isi doreste sa iste conflicte, exista momente cand, prins in capcana timpului, vazand ca nu reuseste sa-si atinga obiectivele, Sobolanul reactioneaza violent, fara a mai constientiza, pe moment, consecintele a ceea ce face sau a ceea ce spune. Exista astfel pericolul de a face rau relatiei de cuplu, pierderile fiind, uneori, semnificative.

Mentinerea unei comunicari eficiente cu partenerul este vitala pentru relatia Sobolan – Sobolan, pentru sanatatea acestei relatii. Comunicand asa cum trebuie, partenerii din aceasta relatie vor putea evita resentimente, frustrari care pot avea impact negativ asupra vietii lor impreuna.

Loading...