loading...

Sobolan - Sarpe

Compatibilitati Sobolan - Sarpe Compatibilitati Sobolan - Sarpe

     Relatia dintre Sobolan si Sarpe este o relatie dominata de emotii puternice, dar este un parteneriat cu mari ambitii si vise de viitor. Sobolanul este cel care preia conducerea in momentele intime, seducandu-l pe foarte seducatorul Sarpe. Uneori relatia este exploziva, insa au resursele necesare pentru a ajunge, din nou, la echilibru.

BARBATUL SOBOLAN – FEMEIA SARPE
     Barbatul Sobolan este un familist convins si va face totul pentru ca partenera si copii sai sa fie fericiti si in siguranta. Este pregatit sa munceasca mult pentru familia sa, fie ca merge la serviciu, fie ca se ocupa de treburi domestice. Nu are nici o problema in a se implica in activitati casnice sau sa aiba grija de copii, daca partenera Sarpe este ocupata cu altceva. Femeia Sarpe este o fire geloasa, dar barbatul Sobolan stie cum sa-i castige increderea si sa o faca sa se simta in siguranta alaturi de el.
     Barbatul Sobolan isi face usor prieteni, insa nu le acorda foarte usor increderea sa. Este o fire mai inchisa, isi expune foarte greu sentimentele in fata cuiva si nu este exclus ca acesta sa nu se simta implinit in relatia sa de cuplu, din cauza faptului ca nu are o comunicare eficienta cu partenera sa de viata. Pe de alta parte, nici femeia Sarpe nu vorbeste foarte usor despre ceea ce simte si, in aceasta zona, pot sa apara probleme, astfel incat acest aspect trebuie avut in vedere ceva mai mult de cei doi parteneri.
     Manevrarea finantelor nu este o problema pentru barbatul Sobolan, care cauta mereu ofertele cele mai avantajoase. Trebuie sa fie atent sa nu exagereze insa atunci cand gaseste produse la preturi avatajoase, pentru ca are tendinta de a-si depasi bugetul. Are simtul pericolului si nu se va pune in situatii dificile, va anticipa problemele si-si va pregati o iesire eleganta atunci cand este cazul. Femeia Sarpe se pricepe la finante; stie cum sa economiseasca si cum sa cheltuiasca pe achizitii de calitate. Ii place sa se imbrace bine si sa poarte accesorii de calitate, pentru ca este ambitioasa si isi doreste sa impresioneze pe cei pe care trebuie.
     Femeia Sarpe stie cum sa manevreze lucrurile in sfera sentimentelor, sa activeze romatismul si sa-l revigoreze pe barbatul Sobolan atunci cand acesta est cu moralul la pamant.
     Sobolanul se simte in siguranta atunci cand Sarpele are succes, iar Sarpele este bine atunci cand este sigur de fidelitatea Sobolanului.

BARBATUL SARPE – FEMEIA SOBOLAN
     Barbatul Sarpe este foarte inteligent, pasional in relatie, insa nu se lasa foarte mult influentat de propriile emotii, atunci cand este vorba sa ia hotarari importante. De fapt, barbatul Sarpe nu-si prea pierde cumpatul. Aceasta siguranta de sine este foarte importanta si este o parte a sex-apealului acestuia. Controlul pe care pare sa-l aiba mereu asupra situatiei, romantismul si sarmul barbatului Sarpe, o impresioneaza foarte mult pe femeia Sobolan, care este ceva mai pesimista din fire.
     Barbatul Sarpe isi doreste succesul si este talentat in a-si face relatii potrivite pentru a ajunge acolo unde doreste. Este bun in a manevra finante, atat acasa, cat si in plan profesional. Merge pe principiul ca e mai bine sa economisesti, pana iti permiti sa iei un lucru de calitate. Are gusturi sofisticate si foloseste produse de calitate superioara. Femeia Sobolan este foarte atasata familiei, partenerului de viata si copiilor, pe care-i va sustine inainte de orice. Este inteligenta si talentata si nu are nici o problema in a sta acasa si a se ingriji de treburile domestice, daca situatia o cere.
     Barbatul Sarpe si femeia Sobolan trebuie sa invete sa-si vorbeasca, sa-si impartaseasca sentimentele si trairile interioare. Nu sunt firi foarte deschise si, din cauza lipsei unei comunicari eficiente, inceputul relatiei dintre ei poate fi ceva mai dificil, ca si continuarea, daca situatia nu se remediaza.

Se pare ca Sobolanul si Sarpele sunt pe aceeasi lungime de unda si ca pot avea parte de o uniune plina de pasiune, sprijin si respect reciproc.

Loading...