Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Sobolan - Iepure

loading...

Sobolan - Iepure

Compatibilitati Sobolan - Iepure Compatibilitati Sobolan - Iepure

     Nativii din zodiile Sobolan si Iepure se compatibilizeaza perfect din punct de vedere intelectual si fac o combinatie reusita din punct de vedere financiar. Ca prieteni, au o relatie destul de reusita, din care se poate dezvolta, ulterior, o frumoasa relatie sentimentala.

BARBATUL SOBOLAN – FEMEIA IEPURE
     Barbatul Sobolan este inteligent, energic si foarte activ din punct de vedere social. Se desfasoara in cadrul unor grupuri destul de largi de prieteni, cunostinte, apropiati, principala lor preocupare fiind sa se simta cat mai bine si sa adune cat mai multe informatii folositoare, constienti fiind de importanta informatiei in zilele noastre. Totusi, atunci cand vine vorba de familie, pentru barbatul Sobolan nimic nu mai conteza, fiind foarte dedicat din acest punct de vedere. Si femeia Iepure este la fel de dedicata familei; in consecinta, vor face totul pentru a si-o pastra intacta.
     Barbatul Sobolan este bun in chestiunile legate de finante si poate « mirosi » o eventuala inselatorie. Se lasa insa tentat de chilipiruri si chiar isi depaseste bugetul cand este pus in situatia de a achizitiona ceva la reducere. Femeia Iepure este iubitoare de arta, de frumos, are stil si il ajuta pe barbatul Sobolan sa-si organizeze si sa-si decoreze caminul, facandu-l sa inteleaga utilitatea si inutilitatea anumitor lucruri de care sentimentalismul sau il impiedica sa se desparta, aglomerand astfel spatiul. Si femeia Iepure este priceputa in manevrarea finantelor si poate ca sta mai bine din acest punct de vedere, deoarece nu prezinta slabiciunea barbatului Sobolan pentru chilipiruri.
     Din pacate, barbatul Sobolan se confrunta cu problema lipsei de concentrare, mai ales din pricina faptului ca se implica in prea multe chestiuni in acelasi timp si, in final, nu reuseste sa finalizeze tot ceea ce a inceput. Eficienta este scazuta, atunci cand se vede nevoit sa lucreze sub o presiune pe care, de altfel, singur si-o cauzeaza. Femeia Iepure este foarte priceputa in a-l face pe barbatul Sobolan sa se concentreze pe cate un lucru deodata, sa se relaxeze prin focalizarea pe fiecare dintre sarcinile avute, rand pe rand. In aceste conditii, eficienta barbatului Sobolan creste si este capabil sa ia decizii mult mai usor. Exista insa si situatii in care femeia Iepure este intr-o pasa proasta si atunci barbatul Sobolan trebuie sa-si impuna rabdare si sa manifeste aceeasi compasiune si sprijin care i-au fost acordate lui insusi.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA SOBOLAN
     Barbatul Iepure este relaxat si-i incurajeaza si pe cei din jurul sau sa fie la fel, sa nu se streseze pentru lucruri marunte, ci sa se bucure de fiecare clipa pe care viata o ofera. Are si momente de deruta, mai ales din punct de vedere emotional, si atunci are nevoie de sprijin din partea partenerului de viata. Femeia Sobolan este foarte atenta in ceea ce-i priveste pe membrii familiei, este capabila sa faca orice pentru ei, deci va oferi sprijin important partenerului Iepure.
     Barbatul Iepure este putin cam pesimist, ca si femeia Sobolan, de altfel, astfel incat au nevoie de multi prieteni in jurul lor care sa-i ajute sa treaca mai usor peste momentele dificile. Barbatului Iepure ii place ceva mai mult decat femeii Sobolan sa socializeze, astfel incat va fi nevoie ca aceasta sa se adapteze.
     Din punct de vedere financiar, lucrurile nu ar sta foarte rau, daca femeia Sobolan ar ajunge sa-si controleze apetitul pentru cumparaturi la reducere. Acesteia ii este greu sa reziste atunci cand vine vorba de achizitii la reducere.
     Femeia Sobolan incearca, de multe ori, sa faca mai mult decat poate, nu este foarte fidela anturajului, decat daca este vorba despre persoane foarte apropiate.

Daca se fac compromisuri si exista intelegere de ambele parti, este posibil ca relatia dintre Sobolan si Iepure sa functioneze, uneori nesperat de bine.

Loading...