loading...

Sobolan - Dragon

Compatibilitati Sobolan - Iepure Compatibilitati Sobolan - Iepure

     Intre Sobolan si Dragon exista o atractie magica, o chimie puternica, asa ca sunt foarte multe sanse ca prima lor intalnire sa fie inceputul unei mari iubiri. Este o relatie plina de energie, de agitatie, uneori tulbure ca urmare a faptului ca uneori se vorbeste cam tare, insa perioadele de armonie, cand partenerii gasesc unul in celalalt implinire sentimentala, emotionala, relationala, calmul domina peisajul si ii ajuta sa mearga mai departe impreuna.

BARBATUL SOBOLAN – FEMEIA DRAGON
     Barbatul Sobolan este fan al unei vieti sociale active, isi face prieteni usor si ii place sa fie, cat mai des, in compania acestora. Sarmant din fire si foarte versatil, urmareste sa obtina cat mai multa informatie din conversatiile pe care le poarta, informatie pe care, ulterior, sa o utilizeze in folosul sau. Femeia Dragon este la fel de populara in cercurile sociale, fiind o fire puternica, ce inspira prestanta doar prin simpla sa prezenta. Barbatul Sobolan nu este gelos din fire, asa ca atunci cand partenera sa atrage privirile in incapere, se simte mai degraba mandru, atunci cand altora li s-ar trezi sentimentele de posesivitate.
     Barbatul Sobolan nu isi doreste, in mod special, o ascensiune pe scara sociala sau profesionala, insa, fiind un foarte bun observator a ceea ce se intampla in jurul sau, are mari sanse sa o faca destul de usor. Prioritatea sa este familia, pentru care este dispus sa faca tot ceea ce este posibil. Este o fire prudenta si arareori poate fi prins pe picior gresit, intotdeauna avand si un plan de rezerva. Si chiar si in cazul in care se petrece lucrul cel mai rau posibil, isi pastreza calmul si incearca sa iasa din situatia respectiva. Femeia Dragon isi doreste sa ajunga cat mai sus, este foarte ambitioasa si il impulsioneaza, in acest sens, si pe partenerul Sobolan. Este foarte atenta si foarte generoasa cu cei dragi, incearca sa le ofere cat mai mult din timpul sau, chiar daca este foarte ocupata.
     Barbatul Sobolan se pricepe la finante, este destul de strans la punga. Asta daca nu e vorba de o achizitie avatajoasa. In acest caz, barbatul Sobolan rar poate rezista tentatiei, chiar daca produsul achizitionat nu-i este tocami necesar. Tine foarte mult la achizitiile sale, mai ales ca multora dintre ele le confera si valoare sentimentala.
     Barbatul Sobolan are un simt al « pericolului » foarte dezvoltat si reuseste sa o faca pe femeia Dragon sa-i asculte sfaturile, mai ales ca aceasta are tendinta sa actioneze din instinct, deoarece are o foarte puternica incredere in sine si nici prin cap nu i-ar trece ca ar putea gresi in aprecierile sale. Are nevoie de barbatul Sobolan, pentru a o supraveghea si ajuta in clipele mai dificile.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA SOBOLAN
     Barbatul Dragon este obisnuit sa faca furori in locurile unde isi face aparitia. Este puternic si atragator, o fire innascuta de lider, care-i inspira si-i influenteaza pe cei din jur. Este foarte focusat pe obiectivele sale, pentru atingerea carora, uneori, este dispus sa faca multe. Totusi, atunci cand vine vorba de familie, de partenera sa de viata, le ofera cat mai mult din timpul si atentia sa. La fel ca si barbatul Dragon, femeia Sobolan este foarte atasata de familia sa, ii acorda o atentia sporita si va face tot posibilul pentru a-si mentine familia unita.
     Barbatul Dragon este foarte entuziast atunci cand incepe ceva, insa, din pacate, isi pierde interesul destul de repede. Din aceasta cauza, multe lucruri raman neterminate. Inclusiv in dragoste, demonstreaza o lipsa de perseverenta ca nu-l ajuta prea mult sa puna bazele unei relatii. Femeia Sobolan este insa, perseverenta atunci cand isi doreste ceva si ea va fi liantul acestui tip de familie. Isi sprijina neconditionat partenerul Dragon, in ascensiunea sa profesionala sau sociala, il avertizeaza atunci cand este pe punctul de a gresi, ajutandu-l astfel sa evite consecinte negative. Femeia Sobolan este adaptabila si se pliaza destul de bine pe firea barbatului Dragon, insa are nevoie ca si acesta sa-i fie alaturi, atunci cand are nevoie.

Exista sanse mari ca legatura romantica dintre Sobolan si Dragon sa functioneze, ambii parteneri gasind in celalalt suficiente lucruri interesante, care pot sta la baza uneirelatii reusite.

Loading...