loading...

Sobolan - Cocos

Compatibilitati Sobolan - Cocos Compatibilitati Sobolan - Cocos

     Sobolanul si Cocosul au o relatie plina de frustrari, din cauza faptului ca fiecare are cu totul alte puncte de vedere cu privire la viata si la modul in care trebuie sa se comporte vis-a vis de responsabilitatile pe care aceasta le implica. Tonul discutiilor in acest cuplu este intotdeauna ridicat, Cocosul criticand mereu sau tipand de-a dreptul, atunci cand au puncte de vedere diferite.

BARBATUL SOBOLAN – FEMEIA COCOS
     Barbatul Sobolan pune mai putin pret pe castigurile materiale, iar acest aspect ii aduce o gramada de critici din partea femeii Cocos. Aceasta nu accepta sa poarte decat lucruri de calitate, cumpara produse de lux, in vreme ce barbatul Sobolan prefara sa faca mai multe cheltuieli pentru a-si vedea copii fericiti, nu pentru propria sa imbracaminte.
     Femeia Cocos este foarte organizata si nu apreciaza pe barbatul Sobolan care, uneori, are o atitudine mai detasata fata de viata. Femeia Cocos pune foarte mare pret pe ceea ce tine de partea materiala a vietii, in timp ce barbatul Sobolan considera ca timpul petrecut cu familia si pastrarea valorilor familei sunt mult mai importante. Sobolanul este econom, chiar daca mai calca pe alaturi cand vine vorba de chilipiruri, ceea ce nu se poate spune in cazul femeii Cocos. Schimbarea planurilor in ultimul moment, fara stirea ei, o scoate din minti pe femeia Cocos, care va face obiectii cu privire la asta o lunga perioada de timp. Barbatului Sobolan ii place spontaneitatea, in vreme ce femeia Cocos nu poate suporta sa fie luata prin suprindere sau ca planurile sale facute cu atat grija sa-i fie date peste cap.
     Femeia Cocos va dori sa-si impuna punctul de vedere, va cere ca lucrurile sa se faca asa cum ea doreste, iar barbatul Sobolan nu va accepta aceasta cerinta. In momentul in care femeia Cocos devine agasanta, barbatul Sobolan se streseaza enorm, iar in aceste momente nu reactioneaza tocmai elegant.
     Barbatul Sobolan iubeste onestitatea, insa modul in care femeia Cocos intelege sa fie onesta este sinonim cu brutalitatea; femeia Cocos nu atrage atentia, ea reproseaza, si intr-o maniera grosolana, de cele mai multe ori. In aceste conditii, barbatul Sobolan va deveni ofensiv, ripostand intr-o maniera similara, la randul sau.

BARBATUL COCOS – FEMEIA SOBOLAN
     Barbatul Cocos este foarte organizat si prezentabil. Ii place sa se imbrace bine, sa arate ca scos din cutie, pentru a face mereu o impresie buna. Femeia Sobolan nu este atat de obsedata de aspectul sau exterior, uneori iese din casa fara sa-si acorde nici cea mai mica atentie, ceea ce barbatului Cocos i se pare absolut grotesc.
     Programul barbatului Cocos este foarte bine pus la punct, iar daca ceva apare si i-l destabilizeaza, nu suporta deloc bine. Nu-i place sa intarzie la intalniri, nici sa astepte intarziati. Finantele sunt intotdeauna puse la punct, stie cati bani are in cot pana la ultimul banut.
     Barbatul Cocos este un om al actiunii, isi pune ceva in minte, face planul si purcede la punerea sa in aplicare, fara a mai discuta cu partenera sa. Femeia Sobolan este foarte jugnita, atunci cand este ignorata.
     Criticismul barbatului Cocos o agaseaza foarte mult pe femeia Sobolan, care considera ca acesta acorda o atentie exagerata unor chestiuni minore, pentru ea altele fiind prioritatile in viata. Barbatul Cocos actioneaza foarte mult din impuls, confruntandu-se uneori, cu consecinte negative, in vreme ce femeia Sobolan este foarte prudenta si incearca sa aiba mereu un « back-up plan ». Din aceasta cauza, nu suporta sa nu fie macar consultata de partenerul Cocos, mai ales cand este vorba de a lua decizii majore pentru viata lor de cuplu.

Evitarea conflictelor in aceasta relatie nu este un lucru deloc usor. Daca nu exista sentimente extrem de puternice, daca partenerii nu considera ca exista motive pentru a face eforturi, in directia inchegarii relatiei, compromisuri enorme pentru a se accepta reciproc, atunci aceasta nu are nici un fel de sanse de reusita.

Loading...