loading...

Sobolan - Caine

Compatibilitati Sobolan - Caine Compatibilitati Sobolan - Caine

     Uniunea dintre Sobolan si Caine este o uniune intre doua persoane foarte iubitoare. Cainele stie sa-si daruiasca afectiunea, iar Sobolanul stie s-o primeasca si s-o resplateasca asa cum trebuie. Discutiile sunt constructive, au rolul de a repara, nu de a strica, asa incat sansele ca aceasta uniune sa fie durabila sunt destul de mari.

BARBATUL SOBOLAN – FEMEIA CAINE
     Femeia Caine este un partener excelent pentru barbatul Sobolan. In momentele de mare tensiune, in ciuda naturii sale pesimiste si a atitudinii usor anxioase uneori, barbatul Sobolan stie ca se poate baza fara retineri pe femeia Caine, ceea ce pentru el este foarte important. Barbatul Sobolan nu-si acorda increderea nimanui asa de usor, de aceea faptul ca stie ce exista cineva pe care poate conta in momentele dificile este un lucru extrem de pretios. Astfel si el se va putea simti ceva mai optimist, iar greutatile existente nu l-ar mai apasa atat de tare.
     Femeia Caine este foarte loiala barbatului Sobolan. Cu siguranta nu este o loialitate acordata fara o atenta analiza preliminara. Femeia Caine isi alege cu mare atentie partenerul de viata si, odata ce s-a hotarat, atunci se daruieste total. Binenteles, asteapta acelasi lucru de la partener si, in cazul barbatului Sobolan nici nu poate gresi, deoarece acesta este familist convins, care manifesta o grija foarte mare fata de sotie si copii.
     Femeia Caine are nevoie de o rutina bine stabilita, ii place sa stie la ce sa se astepte, cu greu isi schimba tabieturile. Inclusiv plecarea intr-o calatorie este dificila, avand in vedere ca acorda mare importanta pregatirilor, care ii consuma o lunga perioada de timp. Totul deoarece femeia Caine este precauta si doreste ca totul sa fie in regula. Aici se armonizeaza perfect cu partenerul Sobolan, care uraste sa fie prins pe picior gresit si aproape mereu este pregatit pentru orice, avand un plan de rezerva.
     Este important ca cei doi parteneri sa aiba o comunicare sanatoasa. Femeia Caine actioneaza mai mult logic si mai putin intuitiv si are nevoie macar de ceva indicii exprimate clar pentru a sti cum sa actioneze. De aceea, asupra acestui aspect trebuie sa insiste mai mult cei doi, mai ales ca barbatul Sobolan nu este genul care sa se deschida asa usor, mai ales in privinta trairilor sale interioare.
     In perioadele de mare stres, barbatul Sobolan se manifesta destul de problematic, ceea ce o poate pune in mare incurcatura pe femeia Caine, care uneori nici nu va sti cum sa reactioneze. Totusi, odata cu trecerea timpului, odata ce partenerii ajung sa se cunoasca reciproc, aceste probleme tind sa se estompeze.

BARBATUL CAINE – FEMEIA SOBOLAN
     Barbatul Caine este extrem de loial si protector fata de cei dragi. La fel ca si femeia Sobolan, este foarte atent la finante, nu cheltuie inutil, stopand, atunci cand este cazul si excesele la care aceasta poate fi predispusa, atunci cand este pusa in fata unor achizitii avatajoase.
     Ca si femeia Sobolan, si barbatul Caine are foarte putini prieteni apropiati, pe care insa ii pretuieste foarte mult. Chiar daca au cercuri largi de cunoastinte si prieteni, nu acorda increderea decat celor care le-au castigat-o in timp. Femeia Sobolan este si mai putin increzatoare decat barbatul Caine, care trebuie sa-si puna rabdarea la bataie, pentru a o face sa se poata deschide fata de el. Faptul ca este o fire loiala si onesta, il ajuta foarte mult in aceasta intreprindere a sa.
     Si femeia Sobolan si barbatul Caine au nevoie de momentele lor de intimitate, pe care si le ofera atunci cand isi dau seama de necesitatea lor, fara a pune prea multe intrebari.
      Femeia Sobolan este o perfectionista, isi doreste sa faca totul repede si bine. Barbatul Caine ii apreciaza perseverenta si o ajuta, atunci cand are posibilitatea.

Intre Sobolan si Caine exista o legatura emotionala foarte puternica, sunt firi apropiate si se inteleg reciproc, uneori numai din priviri sau gestica. Toate acestea sunt premise clare ale unei relatii frumoase si durabile.

Loading...