Compatibilitate zodiac chinezesc zodii Sobolan - Bivol

loading...

Sobolan - Bivol

Compatibilitati Sobolan - Bivol Compatibilitati Sobolan - Bivol

     Relatia Sobolan – Bivol este o legatura cu multe beneficii, atat pentru Sobolan, cat si pentru Bivol. Sobolanul are darul de a-l face pe Bivol sa se simta bine, sa se relaxeze, sa fie motivat pentru a realiza ceea ce si-a propus, in timp ce Bivolul este un sprijin de nadejde pentru Sobolan.

BARBATUL SOBOLAN – FEMEIA BIVOL
     Barbatul Sobolan este mereu in grada si foarte greu poate fi prins expus, deoarece anticipeaza foarte bine pericolele si face tot posibilul sa le evite. Femeia Bivol este o persoana destul de incapatanata, poate chiar exagerat de incapatanata in unele ocazii. Isi mentine linia de actiune, insa nu dintr-o incapatanare nebuneasca si fara sens, ci datorita faptului ca, inainte de a se implica in ceva sau a lua o hotarare, analizeaza foarte bine lucrurile, din toate punctele de vedere. Ambii sunt deci, foarte prudenti, ceea ce poate fi si un lucru bun, pentru ca nu se vor confrunta cu probleme deosebite, dar si rau, deoarece ii poate intarzia in luarea deciziilor.
     Barbatul Sobolan este un sprijin de nadejde pentru partenerul de viata si pentru apropiati. Nu acelasi lucru se poate spune in cazul simplelor cunostinte. Sobolanul este oportunist, nu va ezita sa foloseasca informatiile detinute, daca acestea sunt menite sa aduca avantaje lui sau familei sale. Uneori se lasa condus de propriile emotii si are nevoie de femeia Bivol, mult mai realista, pentru a-l ajuta sa vada lucrurile cu mai mult pragmatism. Si aceasta este profund atasata valorilor familiale, unindu-si eforturile cu ale barbatului Sobolan pentru a mentine linistea si stabilitatea caminului lor. Este perseverenta si nu va renunta niciodata inainte de a-si atinge obiectivele pe care si le-a stabilit. Isi respecta intotdeauna cuvantul dat. Isi va sustine mereu partenerul, insa nu intelege prea bine persoanele care se lasa prea mult conduse de emotii. Uneori este obsedata de munca si aici este nevoie de interventia a Sobolanului, pentru a-i arata si partea mai distractiva a vietii.

BARBATUL BIVOL – FEMEIA SOBOLAN
     Barbatul Bivol este foarte incapatanat, cu greu isi schimba punctul de vedere, insa aceasta atitudine se datoreaza exactitatii in apreciere, ca urmare a analizei atente a consecintelor. Isi sustine punctul de vedere pana la capat. Femeia Sobolan este un mediator excelent al conflictelor, ea fiind cea care poate pondera mania barbatului Bivol. Intr-un conflict cu Bivolul, femeia Sobolan va fi cea care renunta, tocmai pentru ca situatia sa nu se inflameze excesiv, deoarece barbatul Bivol este un tip destul de calm, nu se enerveaza foarte usor, dar atunci cand o face, poate deveni infricosator..
     Barbatul Bivol este un partener de nadejde in relatie, un sprijin foarte putenic pentru femeia Sobolan. Este un tip romantic, coplesindu-si partenera Sobolan cu cele mai placute atentii. Este foarte muncitor, dorind sa faca tot mai mult, pentru bunastarea sa si a familiei sale. Si femeia Sobolan este muncitoare, la fel ca si barbatul Bivol, dar stie cum sa pondereze acest aspect, pentru ca relatia sa cu Bivolul sa nu se transforme, in timp, intr-o legatura profesionala, in loc sa se manifeste ca o legatura intima.
     Barbatul Bivol este perseverent si isi va duce mereu la indeplinire ceea ce si-a propus. Femeia Sobolan este foarte inteligenta si manevreaza excelent pe plan financiar, astfel incat problemele materiale sunt destul de improbabil sa apara in familia lor.
     Barbatul Bivol este mai retras din fire, prefera oricand o seara linistita in familie unei petreceri zgomotoase. Apreciaza loialitatea si stie sa o rasplateasca. Este o fire placuta, ii plac petrecerile, pe care le insufleteste cu prezenta sa. Trebuie sa-l ajute pe barbatul Bivol sa-si gaseasca locul la astfel de evenimente, pentru a-l face sa se simta confortabil.

Ca idee generala, Sobolanul este un bun partener pentru Bivol, partenerii acestei relatii completandu-se in mod fericit, in multe aspecte, chiar daca pericolul unor divergente nu este minor. Ambii sunt insa familisti convinsi si vor face totul pentru ca relatia dintre ei sa mearga, chiar si atunci cand lucrurile par a fi fara speranta.

Loading...